LGMK/JMK Mikonos

Τα καταφέραμε και πατώσαμε, πάλι. :idea: Το χειρότερο αεροδρόμιο σε καθυστερήσεις την καλοκαιρινή περίοδο. :(
Δεν αναφέρουν και πόσα divert ιδιωτικών α/φ έκαναν κατά την καλοκαιρινή περίοδο :?: , αδυνατώντας να τα εξυπηρετήσουν :rolleyes:

Σαντορίνη και Αθήνα στην ίδια κατάσταση.

https://www.naftemporiki.gr/story/15156 ... usteriseis
 
Αν και δεν έχω λόγο να αμφιβάλλω για την Μύκονο, αυτού του είδους οι πληρωμένες δημοσιεύσεις δεν βοηθάνε γενικά ούτε το κύρος της Ναυτερμπορικής, ούτε δίνουν κάποια αξιοπιστία στα δεδομένα (που δεν μας γράφουν την πηγή τους ή την μέθοδο συλλογής τους). Η AirHelp είναι κερδοσκοπική εταιρεία και όχι "οργανισμός" που "βοηθάει" επιβάτες, λες και μιλάμε για την unicef.
 
Με βάση τα στοιχεία της OAG, το OTP στα ελληνικά α/δ για τα οποία διαθέτει στοιχεία τον Ιούλιο του 2019, ειναι το παρακάτω.
Φαίνεται και το ranking μεταξύ 1.197 αεροδρομιων παγκοσμίως.
 

Attachments

  • JUL19OAG.png
    JUL19OAG.png
    24,1 KB · Προβολές: 1.956
Ερώτηση προς Μηχανικούς και Αρχιτέκτονες. Ως προς τι όλος αυτός ο σκελετός στην πρόσοψη. Δεν τον κάνανε καλύτερα αίθουσες ή γραφεία? Φυσάει και αέρας εκεί στην Μύκονο !!!!!!!
 
"Στολίδι" δεν το λες πάντως. Σαφώς όμως καλύτερο από την προηγούμενη τρώγλη.
 
Το πρώτο αεροδρόμιο κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από γυψοσανίδα. :twisted:
 
Γενικά αυτά τα ίδια άρθρα που τα βλέπεις ξαφνικά σε 15 site και έχουν φύγει απευθείας από το γραφείου τύπου της FG είναι αρκετά προβλέψιμα ως αστεία... :rolleyes: :twisted:
 
Στην πρόσοψη εννοείς πάνω από την είσοδο ή στα πλαϊνά? Στα πλαϊνά θα είναι σαν εσωτερική αυλή και θα έχει καφέ και τραπεζακια. Μια χαρά αρχιτεκτονικό γραφείο το ανέλαβε καθίστε να δούμε το τελικό αποτέλεσμα!χαχα
 
Top