Τιμολογιακή πολιτική της Aegean

Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος κανόνας.
Έχω αναβαθμιστει με το ελάχιστο για Ρώμη Αθήνα και ήμουν μόνος μου.
 
Και εγώ έχω βάλει το ελάχιστο για πτήση από Άμστερνταμ τον Μάιο. Αμφιβάλλω βέβαια ότι θα γίνει δεκτό :mrgreen:
 
Δεν νομίζω πως ταιριάζει ακριβώς εδω οπότε ας το βάλουν αν θέλουν οι συντονιστές σε κάποιο άλλο τοπικ:

Aegean: Χωρίς χρεώσεις έως 20/3 η αλλαγή ημερομηνίας σε εισιτήριο
Να μεταθέσουν σε μεταγενέστερη ημερομηνία το εισιτήριό τους χωρίς rebooking fees, από σήμερα και έως τις 20 Μαρτίου, δίνει η Aegean στους επιβάτες της.

Ειδικότερα, σε ανακοίνωσή της η Aegean αναφέρει: ότι όσοι επιβάτες επιθυμούν από σήμερα και έως 20 Μαρτίου 2020, λόγω του κοροναϊού, να μεταθέσουν σε μεταγενέστερη ημερομηνία το εισιτήριό τους, προς οποιοδήποτε προορισμό του δικτύου, μπορούν να το πραγματοποιήσουν χωρίς rebooking fees.

Επίσης ενημερώνει ότι θα συνεχίσει τις πτήσεις της κανονικά προς όλους τους προορισμούς, συμπεριλαμβανομένης της Ιταλίας, μέχρι νεότερης ενημέρωσης.
https://www.capital.gr/epixeiriseis...is-eos-20-3-i-allagi-imerominias-se-eisitirio
Σήμερα η μετοχή της απώλεσε ενα 11% της αξίας της.
Τα ίδια και χειρότερα συμβαίνουν οχι μόνο σε όλες τις αεροπορικές εταιρείες αλλά γενικότερα στα χρηματιστήρια της Ευρώπης και του υπόλοιπου πλανήτη.
 
Και εισιτηριο μετ' επιστροφής ATH-MXP αυτή τη βδομάδα με 100 ευρώ.
Προφανώς λόγω ακυρώσεων
 
Καλησπέρα.

Υπάρχει περίπτωση να δίνει άλλη διαθεσιμότητα για alpha bonus redeemed εισιτήρια ? Δλδ τηλεφωνικά να δίνει περισσότερα?
 
Όχι, η ιστοσελίδα αντλεί της πληροφορίες από την ίδια πηγή που τις αντλεί και το call centre. Αν θυμάμαι καλά, θα πρέπει να υπάρχει διαθεσιμότητα σε X class (ίσως και Ν, δε θυμάμαι καλά).
 
Βλέπω οτι η επιλογή θέσης είναι πλέον δωρεάν!! Δεν ξέρω για πόσο διάστημα αλλά για 25η μαρτίου που δοκίμασα ειναι όλες δωρεάν!

Standard - Δωρεάν
Up Front - Δωρεάν
Extra legroom - Δωρεάν
 
Σημείωση: Oι Θέσεις Preferred προσφέρονται χωρίς χρέωση για τα ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν έως και τις 30 Απριλίου 2020
Καλό για όσους ταξιδεύουν μέσα σε αυτό το διάστημα.
 
MerNion":12c4l2pm said:
Βλέπω οτι η επιλογή θέσης είναι πλέον δωρεάν!! Δεν ξέρω για πόσο διάστημα αλλά για 25η μαρτίου που δοκίμασα ειναι όλες δωρεάν!

Standard - Δωρεάν
Up Front - Δωρεάν
Extra legroom - Δωρεάν

Θετική κίνηση, αλλά άμα είναι να ταξιδεύεις με 40 άτομα στο αεροπλάνο, τι να κάνει να σου πάρει τα 5 ευρώ για up-front θέση
 
Έχει ήδη ειπωθεί... για να γίνει η αλλαγή δωρεάν θα πρέπει να γίνει από το τηλεφωνικό κέντρο και μόνο. Online δεν υπάρχει η δυνατότητα για τεχνικούς λόγους.
 
Top