Aegean's Airbus Α320 Family

  • Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Α320neo seat pitch

GeorgeGR":1ex57ri3 said:
Πίσω το seat pitch είναι αισχρό

Ειναι το ιδιο seat pitch που εχουν και ολα τα αλλα αεροπλανα, οποτε δεν χειροτερεψε κατι σε αυτο. Το οτι ειναι αισχρο ειναι υποκειμενικο...
 
MerNion":2eni3w8u said:
Εθεάθη και το 4ο A320Neo στην Τουλούζη που προφανώς με βάση το sequence θα γίνει SX-NEC:

F-WWBF A20N 9583 Aegean Airlines fcs
Βάσει c/n θα είναι το NED αφού το πρώτο Α321ΝΕΟ έχει μικρότερο c/n (9553). Εκτός αν παραδοθεί πρώτο (που είναι πιθανότερο) και πάει βάσει χρόνου παράδοσης. Είδομεν :rolleyes:
 
Re: Α320neo seat pitch

MerNion":1is79i45 said:
GeorgeGR":1is79i45 said:
Πίσω το seat pitch είναι αισχρό

Ειναι το ιδιο seat pitch που εχουν και ολα τα αλλα αεροπλανα, οποτε δεν χειροτερεψε κατι σε αυτο. Το οτι ειναι αισχρο ειναι υποκειμενικο...

Οικονομική δεν έχω ταξιδέψει ακόμη στο καινούριο, αλλά στη business είναι σαφώς χειρότερο το seat pitch από την παλιά καμπίνα. Σχεδόν δεν έχει διαφορά με αυτό της οικονομικής στην παλιά καμπίνα.
 
Εισαι σίγουρος; Εχεις κάποια φωτογραφία; Γιατί εγώ πιστευώ οτι και αυτό ειναι το ίδιο με το υπάρχον seat pitch...
 
MerNion":11anjbz8 said:
αυτό ειναι το ίδιο με το υπάρχον seat pitch...
Δεδομένου ότι οι θέσεις των θυρών δεν έχουν αλλάξει, αν έχει 10 σειρές καθισμάτων στην business/upfront τότε το pitch πρέπει να είναι το ίδιο, όπως γράφει ο MerNion.
 
Ρε παιδιά σόρρυ και το ίδιο να είναι τρισαθλιο ήταν και μην ξεχνάμε πως δεν είναι μόνο το πλάτος αλλά και το που ακουμπάνε τα πόδια σου ειδικά αν φτάνουν στο μπροστινό κάθισμα οπότε παίζει ρόλο και η σχεδίαση το υλικό κτλπ. Και πραγματικά δεν έχω μπει σε τπτ χειρότερο από το CEO. Χίλιες φορές fr
 
Όπως έχω ξαναπεί, μέτρησα το pitch της economy στην παρουσίαση του NEO και μου φάνηκε ολόιδιο (δεν μέτρησα το pitch της business). Όποιος το έβρισκε χάλια, θα εξακολουθεί να το βρίσκει.
 
dtrach":394d3agi said:
Και πραγματικά δεν έχω μπει σε τπτ χειρότερο από το CEO. Χίλιες φορές fr
Εντάξει, νομίζω πια ότι φτάσαμε στην υπερβολή. Οκ μπορεί να μην είναι καλό το seat pitch της A3 αλλά ότι είναι "ότι χειρότερο"...
Πχ σε περσινή πτήση της Air France με 319 το seat pitch ήταν ότι χειρότερο έχω συναντήσει μετά από εκείνο του 757 της Air 2000. Τα πόδια μου κυριολεκτικά δεν χώραγαν. Η Aegean μπροστά σε αυτό είναι όαση. Και επίσης η business class του εν λόγω 319 ήταν ίδια με την economy. 3-3 θέσεις και seat pitch παρόμοιο με της economy.
Έχω ταξιδέψει business με διάφορες εταιρίες και θεωρώ το seat pitch της Aegean αξιοπρεπέστατο για Α320. Δεν μιλάμε για σύγκριση με wide body. Συν το ότι δεν υπάρχει μεσαίο κάθισμα. To δε sevice εξαιρετικό.
Ίσως τελικά ακόμα και το seat pitch είναι υποκειμενικό. :rolleyes:
 
Σύμφωνα με το άρθρο του flight report μέχρι το 2021 η αιγαίου θα προσφέρει internet - wifi onboard (??) Άραγε θα είναι το γνωστό κέρατο στο πίσω μέρος του αεροπλανου; και εάν ναι γιατί δεν τα έβαλε τώρα με την απόκτηση τους ;

https://blog.flight-report.com/aegean-a ... GJJ6FPcPTE

Il est doté d’un support pour smartphone/tablette et d’un port USB. Aegean entend ainsi offrir une expérience de divertissement via son application STREAM via Wi-Fi. Par ailleurs, Aegean indique qu’elle va équiper ses A320neo d’ici 2021 en connexion internet. On notera cependant la disparition des écrans plafonniers, et la modularité du siège en classe Business.


Υ.Γ. Πάντως το seat pitch της Aegean σε σχέση με τα NG της Ryanair είναι πολύ κακό, εγώ με 1,88 υψος ίσα ίσα που χωράω στην θέση χωρίς να ενοχλήσω τον μπροστινό μου, σε αντίθεση με της Ryanair που χωράω πολύ άνετα.
 
Προφανώς εννοεις από την 12 σειρα και πίσω.
Εγω με 1.93 ύψος από την 14 και πισω με το ζόρι βολεύομαι, αλλα στις πιο μπροστά πολύ χαλαρά.
 
Top