Aegean's Airbus Α320 Family

  • Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Αν ο μπροστινός γύρει το κάθισμα προς τα πίσω ή αν συμβεί κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις που πολύ εύστοχα παρατέθηκαν, σε όποιας εταιρίας την economy και να είσαι, θα έχεις θέμα. Οπότε μην το προσωποποιούμε στην Aegean ή στην κάθε εταιρία για την οποία μιλάμε.
Έχουμε γεμίσει 3 σελίδες posts για το θέμα του seat pitch και ακόμα άκρη δεν έχουμε βγάλει! :rolleyes:
 
Νομίζω ότι κάποιος το έθεσε πολύ καλά νωρίτερα:

Το seat pitch είναι το ίδιο με τα CEO, αλλά τα καθίσματα των NEO είναι πιο άνετα και πιο ποιοτικά. Είναι πιο «αφράτα» αν μπορώ να το πω έτσι. Δε νιώθεις σα να κάθεσαι σε ξύλο...
 
sv1xv":xf3w51s5 said:
Δυστυχώς ναι, ιδίως αν το ταξίδι είναι πάνω από 1 ώρα.

Και υπάρχουν διάφορων άλλων ειδών κακοήθεις συνταξιδιώτες: είναι άλλοι που κτυπούν το κάθισμα από πίσω, βρωμόπαιδα που κάνουν φασαρία και οι γονείς τα ενθαρρύνουν (!), "εύσωμοι" τύποι που καταλαμβάνουν και το 1/3 από τις διπλανές θέσεις με το κρέας που ξεχειλίζει, κ.α. Οι γυναίκες που ταξιδεύουν μόνες αντιμετωπίζουν και ενοχλητικούς που επιμένουν σε άσκοπη συζήτηση (όχι ακριβώς καμάκια αλλά κάτι παραπλήσιο).

Και γιατί ακριβώς φταίνε η Αιγαίου και το Α320neo με τα παραπάνω;;;; Να υποθέσω ότι δεν ταξιδεύεις πολύ με άλλες εταιρίες και τύπους αεροσκαφών.... ;)

Κοινωνικό μήνυμα προς όλους :) : Να ταξιδεύετε, να ταξιδεύετε πολύ για να ανοίγει λίγο το μυαλό και να ξεφεύγετε από τον νεοελληνικό ξερω-ολισμό που είναι χειρότερος από τον κορονοϊό.... :wall:
Ο κορονοϊός όπως ήρθε ξαφνικά, έτσι θα φύγει. Ποιος όμως θα μας σώσει από το άλλο που είναι χρόνιο νόσημα;

Rant over :rant:
 
6circles":3qqoyvq7 said:
Και γιατί ακριβώς φταίνε η Αιγαίου και το Α320neo με τα παραπάνω;;;;
Προφανώς δεν φταίνε ειδικά οι συγκεκριμένοι, τα ίδια μπορείς να πάθεις και σε 330 της Lufthansa. Απλώς τυχαία βρισκόμαστε στο παρόν topic.

Επειδή όμως άρχισες να μασ'ας την αριστερή καραμέλα (την ίδια καραμέλα που μασάει και η διαχείριση του forum εσχάτως) και μου αποδείδεις πράγματα που δεν είπα, ανανέωσα την υπογραφή μου. :bash:
 
Υπάρχει περίπτωση να πετύχω κανένα ΝΕΟ απο/προς Δουβλίνο και Άμστερνταμ που έχω σύντομα, ή έχουν "κλειδώσει" σε συγκεκριμένα δρομολόγια;

(Πάντως μετά τα συνεχή δρομολόγια προς Ζυρίχη-Μόναχο-Λονδίνο, σήμερα βλέπω τα ΝΕΑ-ΝΕΒ να πήγαν μαζί Μαδρίτη/Λισσαβώνα.)
 
Πεταξα με τα SX-NEO και SX-NEB πρόσφατα και μπορώ να πω πως για τον επιβάτη της οικονομικής η εμπειρία ειναι πολύ χειρότερη από τα "παλιά" αεροσκάφη της Αιγαίου. Ακόμα και για μένα που δεν ειμαι πολύ ψηλός η απόσταση για τα πόδια από το μπροστινό κάθισμα είναι ελάχιστη. :cry: . Κατά τ'άλλα, τα επίπεδα θορύβου στην καμπίνα φαίνεται πως είναι χαμηλότερα.
 
Και μέσα στη δίνη της πανδημίας, first flight χθες για το 10047, πιθανότατα SX-NED.
 
Νομίζω ότι με τόσα α/σκάφη καθηλωμένα θα ήταν ευκαιρία για μαζική φωτογράφηση του στόλου από όποιον έχει τη δυνατότητα...
 
Top