Τηλεφωνικό κέντρο aegean

Φίλε καταλαβαίνω τι λες. Απλά πρέπει πάντα να ξέρεις πως απέναντι σου έχεις άνθρωπο. Εσύ κάνεις μια Χ δουλειά δίνοντας το Ψ πράγμα σε πολίτες. Πως θα αντιμετωπίσεις στη δουλειά σου αυτόν που θα σου πεί..

Δώσε μου αυτό ρε μ***α μη σας γ***ω όλους εδώ.
Δώσε μου αυτό ΡΕ
Δώσε μου αυτό τώρα.
Μου δίνεις αυτό ?
Μου το δίνεις σε παρακαλώ?
Μου δίνεται αυτό σας παρακακώ αν γίνεται?

Για τον υπάλληλο του cc είσαι 1 κλήση στις δεκάδες που θα πάρει καθημερινά. Αν του μιλήσεις και με ύφος ή ασχημα αμέσως είναι σαν να μην πήρε ποτέ αυτή τη κλήση ενώ αν του μιλήσεις σωστά μπορεί και για λόγους φιλότιμου ή ανθρωπιάς να κάνει κάτι παραπάνω από τα προβλεπόμενα για να σε βοηθήσει. Και τα προβλεπόμενα συνήθως δε βολεύουν.


Φιλικά
 
Τι έχει γίνει σήμερα με το τηλ κέντρο της Α3?? Περιμένω 15λεπτα και περιμένω περιμένω..
 
φιλε μανο τί γίνεται ... ψιλοπράγματα..ακυρώσεις δρομολογίων , μειώσεις δρομολογίων , κλεισίματα σταθμών , μειώσεις προσωπικών ......και αλλα πολλά τα οποία όλοι ξέρουμε .....
ας μην λέμε συνέχεια τα ίδια..... :mrgreen:
 
έχει παραγίνει πάντως....δεν το σηκώνουν με τίποτα. Ξέρουν πόσους πελάτες χάνουν με αυτό τον τρόπο? ¨η δεν τους ενδιαφέρει? πάντως παλαιότερα, η εξυπηρέτηση από το τηλεφωνικό κέντρο ήταν άψογη. Τώρα το έχουν παρακάνει, τι να πω..
 
Καλώντας στο 2106261000 ζητάει να πληκτρολογήσουμε το 1 ή το 2 για να επιλέξουμε γλώσσα επικοινωνίας.
Καλώντας από το εξωτερικό και από τηλέφωνο με οθόνη αφής, ΔΕ μπορώ να "δώσω" αυτή την εντολή. Πατάω το 1 ή το 2, αλλά δεν το δέχεται το σύστημά τους.
Γνωρίζετε αν υπάρχει κάποιο άλλο τηλέφωνο;
 
Στην θέση σου θα έπαιρνα την Aegean στο MUC να βρούνε λύση.
 
Ο αριθμός που δίνει η εταιρεία στην ιστοσελίδα της είναι (+49) 06 - 92385630.
 
Εδώ και μισή ώρα που καλώ και στα 2 τηλέφωνα (2106261000 & 8011120000) δεν λειτουργούν λόγω τεχνικού προβλήματος (όπως λέει το σχετικό ηχογραφημένο μήνυμα).
Δεν ξέρω πόση ώρα ή ώρες πριν ισχύει αυτό αλλά σε κάθε περίπτωση μεγάλη ζημιά για την εταιρία.
 
Προσπαθω να πάρω την aegean από το πρωί και το 2106261000 είναι OFF, ενώ το 8011120000 είναι μόνιμος απασχολημένο.... :evil: :evil:
 
Top