Aegean Cabin Crew

Σ ευχαριστω παααρα πολυ Marakiccm
Η αληθεια ειναι οτι εχω αγχωθει παρα πολυ για αυτο το θεμα γιατι διαβαζω και διαφορα!γενικα στην συνεντευξη την προσωπικη τι περιπου σε ρωτανε;;;;
 
Καλησπέρα Eva2890

Δώσε βαρύτητα στο τι έχεις περάσει στο προσωπικό σου βιογραφικό, επαγγελματική εμπειρία και σχολή, μπορεί σου κάνουν ερώτηση σχετικά με κάτι που έχεις γράψει στο βιογραφικό σου και επίσης η γνωστή ερώτηση ''γιατί θέλεις να γίνεις ιπτάμενη/ος.''
 
Καλησπερα marakiccm!!!
Περασα απο την συνεντευξη οοολα καλα τιποτα το αγχωτικο!!!απλα αγχωνομαι επειδη δεν εχω λαβει ουτε αρνητικη ουτε θετικη απαντηση!Ελπιζω να πανε ολα καλα!!!!!
 
Καλησπέρα! Κάλεσαν κάποια κοπέλα για συνέντευξη στις 4/3 στην Αθήνα; Με κάλεσαν και παρόλο που είναι όνειρο ζωής έχω αγχωθεί πολύ..
 
Δεν χρειαζεται να εχεις αγχος.
Χωρις αυτο θα τα πας καλυτερα. :)
 
Καλησπέρα. Έχει ειδοποιηθεί καμια απι τις κοπέλες που περασαν συνεντευξη στις 4/3 στην Αθήνα;
 
Καλησπέρα! Λοιπόν εγώ ήμουν σε συνέντευξη με την Aegean στις 22 Ιανουαρίου. Θα ήθελα λίγη βοήθεια με το mail που μου έστειλαν:

"Αγαπητέ υποψήφιε,

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη συμμετοχή σας στην επιλογή για την κάλυψη της θέσης Cabin Crew Member.

Σε συνέχεια της επεξεργασίας του συνόλου των αιτήσεων που λάβαμε και της αξιολόγησης των υποψηφίων, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η διαδικασία επιλογής ολοκληρώθηκε. Η αίτησή σας καταχωρήθηκε στο αρχείο μας όπου και θα διατηρηθεί για ένα έτος ούτως ώστε να ειδοποιηθείτε σε περίπτωση που προκύψει μελλοντικά κάποια θέση εργασίας, η οποία να ανταποκρίνεται στο επαγγελματικό σας προφίλ.

Σας ευχαριστούμε και πάλι και σας ευχόμαστε κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία."

Γνωρίζει κάποιος αν αυτό το mail σημαίνει πως όντως απορρίπτομαι η όχι? Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω αν όντως μπορεί να με ειδοποιησουν η αν με απορρίπτουν με ευγένεια.
 
Kαλησπερα.. Εγω καταλαβαίνω οτι προς το παρόν σε εχουν απορρίψει και οτι μελλοντικά μπορεί να σε ξανακαλεσουν! Το mail αυτο το ελαβες πολυ αργότερα απο την ημέρα της συνέντευξης;
 
Καλημερα.
Το email αυτο ειναι email απορριψης.
Παρολα αυτα να ξαναπροσπαθησεις σε λιγους μηνες ισως τα πας καλυτερα.
 
Γεια σας κορίτσια ,απ’οτι βλεπω εχουν ανοιξει παλι καποιες θεσεις για βαση την Αθηνα. Εστειλα το βιογραφικο μου, βεβαια δεν ξερω τι θα γινει λογω της καταστασης με τον ιο . Λογικα θα παει αρκετα πισω η διαδικασια , παρ’ολα αυτα οποια εχει καποιο νεο απο απαντησεις ή προσκλησεις σε συνεντευξεις θα χαρω να το συζητησουμε. ;)
 
Top