Δρομολόγια Aegean

  • Thread starter mrk
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Και το SX-NEO στις πτήσεις εμπορευμάτων . Πτήση ΑΕΕ 4998 ATH-ALA-CAN. https://www.flightradar24.com/AEE4998/244e1922
Επιστροφή ως έχει από Guangzhou μέσω Almaty.
To SX-DND είναι ήδη Tianjin και σε λίγο θα εκτελέσει τι πτήση επιστροφής μέσω Αλμάτι επίσης. :mrgreen:
 
Το SX-NEA, πτήση AEE4990/A3-4990 αναχωρεί για Tel Aviv, για τήν γνωστή αποστολή του Μ. Σαββάτου.
 
Έχω (είχα;) μια κράτηση Σεπτέμβριο SKG - BCN κ σήμερα είπα να ψάξω για να κλείσω την επιστροφή.
Γνωρίζει κάποιος αν έχουν μπει 'stand by' οι απευθείας πτήσεις SKG - BCN;
Εμφανίζονται ως μη διαθέσιμες, ενώ μέσω Αθηνών δεν εμφανίζει διαθέσιμες την βραδυνή πτήση BCN-ATH.
 
Φαντάζομαι πως ούτε η ίδια η Aegean ξέρει τι θα γίνει το Σεπτέμβριο. Εδώ δε ξέρουν καλά-καλά αν και πως θα πετάξουν τον Ιούνιο. Σε κάθε περίπτωση η συμβουλή μου θα ήταν να μην κλείσεις κάτι αυτή τη στιγμή, ακόμα και αν βλέπεις διαθέσιμες πτήσεις, καθώς υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να βρεθείς με ένα πάρα πολύ χρήσιμο βάουτσερ!
 
chr04":1zc5iqs5 said:
Έχω (είχα;) μια κράτηση Σεπτέμβριο SKG - BCN κ σήμερα είπα να ψάξω για να κλείσω την επιστροφή.
Γνωρίζει κάποιος αν έχουν μπει 'stand up' οι απευθείας πτήσεις SKG - BCN;
Εμφανίζονται ως μη διαθέσιμες, ενώ μέσω Αθηνών δεν εμφανίζει διαθέσιμες την βραδυνή πτήση BCN-ATH.

Χωρίς να μπορώ να στο επιβεβαιώσω 100%, νομίζω ότι όλες οι πτήσεις είναι πλέον γεμάτες και δεν εμφανίζονται στο σύστημά τους επειδή όλοι όσοι είχαμε πτήσεις Απρίλιο και Μάιο και ακυρώθηκαν τις μεταφέραμε χωρίς κόστος Αυγουστο και Σεπτέμβριο.
 
Και εγώ ενημερωτικά αναμένω να δω ακομα πιο μακριά πτήσεις που υπήρχαν πχ περυσσι. Δεκέμβριο Ελσίνκι για παράδειγμα δειχνει μονο με ανταποκριση lufthansa ή SAS, ενώ Στοκχολμη εχουν ανέβει.
φυσικά και ειναι νωρίς, και φαντάζομαι υπολειτουργούν όλα τα τμήματα δεδομένης της κατάστασης, αλλα ανρωτιέμαι πχ αν η στοκχόλμη ειχε ανέβει νωρίτερα, ενώ το Helsinki ειναι υπό εξέταση. Πέρυσσι για παράδειγμα ειχε ανέβει περίπου Φεβρουάριο Μάρτιο αν θυμάμαι, αλλα με την ιδιετερότητα οτι σταματοούσε Οκτώβριο και ξεκινούσε πάλι Τελη Νοέμβρη αρχές Δεκέμβρη, αρα το λες και έποχικό".

Συμφωνώ βεβαια οτιδήποτε κλειστεί ειναι επίφοβο, αλλά από την άλλη, αν μεχρι Δεκέμβρη δεν εχει ομαλοποιηθεί η κατάσταση, τότε το τελευταίο που θα νοιάζει κάποιον θα ειναι τα 300-400 ευρώ που εχει δώσει σε ενα εισιτήριο. Ο κόσμος θα έχει πιο σημαντικά προβλήματα να ασχοληθεί, όπως το να ποτίσει τα ζαρζαβατικά του μήπως και μπορεί να ταίσει την οικογένεια του :)

Αισιοδοξία χρειάζεται πάντως.
 
Οι πτήσεις στις οποίες αναφέρεστε, είναι "Closed". O αερομεταφορέας έχει διακόψει τις πωλήσεις νέων κρατήσεων σε αυτές. Όταν συμβαίνει αυτό, το επόμενο βήμα είναι η ολική ακύρωση ή η συγχώνευση με κάποια άλλη πτήση την ίδια ημέρα.
 
Απ΄ την άλλη πλευρά, το SKG-BRU/BRU-SKG που εδώ και αρκετές εβδομάδες ήτανε closed μέχρι και τέλος Αυγούστου, τώρα άνοιξε ξανά για τον Ιούνιο (ενώ Ιούλιο κι Αύγουστο μένει closed).

Προφανώς περιμένουν τις εξελίξεις.
 
H εταιρεία αυξάνει τις συχνότητες από 18 Μαΐου σε Ηράκλειο, Χανιά, Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη και από 25 Μαΐου προς Ρόδο, Κέρκυρα, Μυτιλήνη, Χίο, Σάμο και τους υπολοίπους προορισμούς του δικτύου εσωτερικού.

Μέσα στον Μάιο επανέρχονται πτήσεις από Αθήνα προς το Μόναχο, τη Ζυρίχη, τη Φρανκφούρτη και τη Γενεύη, με μικρή κατά αρχήν συχνότητα. Ταυτόχρονα θα αυξήσει τις πτήσεις προς τις Βρυξέλλες.

https://el.about.aegeanair.com/media-ce ... -25-maioy/
 
Παραδόξως τα απευθείας δρομολογια από SKG για MUC,DUS,FRA,STR,LCA,CDG αλλά κ τα νεα TXL,ZRH τα δειχνει εκτελέσιμα μεσα στον Ιούνιο...Τωρα, ποια στην πραγματικότητα θα γίνουν, αγνωστο...
 
Top