Τιμολογιακή πολιτική της Aegean

Μετά και την χθεσινή ανακοίνωση της εταιρείας για zero rebooking fee και zero fare difference για πτήσεις μέχρι 31/05, είπα να δοκιμάσω κάνω τα βήματα της διαδικασίας για την αλλαγή μιας πτήσης (Go Light) που έχω. Όλα μια χαρά αλλά όταν έφτασα στο τελευταίο βήμα (Payment) μου έβγαλε ανακοίνωση να επικοινωνήσω με το τμήμα κρατήσεων για να διευθετήσω την αλλαγή τιμής σε ένα από τα extra services (βαλίτσα) που επιβάλει το νέο εισιτήριο.

Ζητάνε €40 ευρώ για τη βαλίτσα ενώ στην αρχική κράτηση μου κόστισε €30. :shock:
 
Χμ μήπως το άλλαξες για μέσα στη θερινή σεζόν; Να θυμίσουμε πως το καλοκαίρι 16/6-31/10 παίζει αρπαχτή (ε συγνώμη, αυξημένη χρέωση ήθελα να πω) στις αποσκευές. Έτσι ενώ π.χ. στις long international η βαλίτσα κοστίζει 30 ευρώ πριν τις 16/6, μέχρι τις 31/10 κάνει 40 ευρώ.
 
Σωστά jerry, ξέχασα να πω ότι κοιτούσα για πτήσεις τον Αύγουστο. Νόμιζα ότι το 30άρι ήταν για την καλοκαιρινή περίοδο και τον χειμώνα μειωνόταν. Σοκαρίστηκα με το 40άρι μιας και έχω χρόνια να κλείσω εισιτήριο με την Α3 μέσα στο βαθύ καλοκαίρι και δεν γνώριζα για την (θου Κύριε) αρπαχτή.
 
Μιλούν για παράνομες πρακτικές οι Ισραηλινοί και απαιτούν την εφαρμογή των νόμων; Τι άλλο θα ακούσουμε πια!

Ας δουν πρώτα κατά πόσο συμμορφώνεται ο δικός τους αερομεταφορέας με τους κανόνες της Ε.Ε. και εάν πληρώνει τα πρόστιμα που του επιβάλλονται από τη μη-συμμόρφωσή του με αυτούς και ας φωνάξουν όσο θέλουν μετά.
 
Το voucher το έλαβα εχθές το απόγευμα...Για 18 μήνες και μετά μπορώ να ζητήσω πίσω τα χρήματά μου.
 
Αγαπητέ Luz επειδή κι εγώ περιμένω ακόμα, πότε μίλησες με το τηλ. κέντρο της Aegean?
Εγώ έχω 25 ημέρες και ακόμα δεν ήρθε το voucher στο mail μου.
 
Δε μίλησα με το τηλ/κο κέντρο.Απλώς από τη σελίδα τους συμπλήρωσα τη φόρμα στις 17/4 και στις 27/4 ήρθε με email.
 
Και μένα μου ήρθε με καθυστέρηση περίπου 3 εβδομάδων. Και όπως προειπώθηκε αν δεν χρησιμοποιήσεις το κουπόνι μέσα σε 18 μήνες σου επιστρέφουν τα χρήματα.
Πάντως έλεγε η σχετική ανακοίνωση ότι αν δεν λάβεις το voucher μέσα σε ένα μήνα, να επικοινωνήσεις με την εταιρία.
 
Κι εγώ έκανα αίτηση για voucher στις 22/04 και μου ήρθε στις 02/05
 
Top