LGTS/SKG: Ολοκλήρωση του σχεδίου του αερολιμένα

Το πιο σημαντικο δεν μας ειπες, στην παραδοση αποσκευων στο νεο τερμιναλ οντως δινονται οι βαλιτσες στο τσεκ ιν ή οπως παλιά στις δινουν πισω και πας αλλού να τις παραδώσεις;
 
Αυτό είχε αλλάξει ήδη από το παλιό terminal, στο check in τις έδινες.
 
teris3":datqvzdv said:
Το πιο σημαντικο δεν μας ειπες, στην παραδοση αποσκευων στο νεο τερμιναλ οντως δινονται οι βαλιτσες στο τσεκ ιν ή οπως παλιά στις δινουν πισω και πας αλλού να τις παραδώσεις;

Δεν έχει ανοίξει ακόμα το νέο Terminal για check-in. Μόνο για έλεγχο x-ray επιβατών και χειραποσκευων.

Στο παλιό terminal μόνο σε μια σειρά check-in υπάρχει δυνατότητα απευθείας παράδοσης αποσκευων.
 
Τις τελευταίες δυο μέρες βλέπω στο FR24 ένα Cessna 750 να κάνει touch & go στον 10/28 καθώς και διάφορα οχήματα εδάφους να κάνουν "βόλτες" στον διάδρομο αυτόν. Το C750 πρέπει να είναι το SX-ECI της ΥΠΑ.
 
Κοίταζα φωτό με την άφιξη της πτήσης από Μοναχο και παρατήρησα ότι οι επιβάτες πήγαν με τα πόδια στο κτήριο του αεροδρομίου.
Τέλος τα λεωφορειακια;
 
Ανάλογα που σταθμεύει το αεροπλάνο, όταν είναι κοντά στον αεροσταθμό η απο- & επιβίβαση γίνεται με τα πόδια και έχει και σχετική σήμανση στο apron.
 
Τους πηγαινουν με τα ποδια για ναμην υπαρχη συνωστισμος μεσα στο λεοφωριο, λες και μεσα στη πολη στα αστικα του ΟΑΣΘ ειναι ολοι με αποστασεις :twisted:
 
Προσωπικά, το να πας με τα πόδια από / προς το αεροπλάνο το προτιμάω από τα λεωφορεία. Όχι λόγω του κινδύνου να κολλάς τον ιό, αλλά γιατί πάντα το βρήκα γελοίο να πας 20 μέτρα με το λεωφορείο….

Και για το καινούργιο κτίριο: Χθες βράδυ η άφιξη από Αθήνα (με λεωφορείο) ήτανε στο καινούργιο κτίριο, με καινούργια αίθουσα, ιμάντες αποσκευών κλπ. Πότε άνοιξε; Γράφεται μεν «αφίξεις Schengen», αλλά υποθέτω ότι λόγω των τεστς προς το παρόν οι αφίξεις από το εξωτερικό συνεχίζουν να είναι στο παλιό κτίριο (τουλάχιστον μέχρι τώρα όλες οι αφίξεις μου από εξωτερικό ήτανε εκεί).
 
Λογικά δεν θα υπάρχουν ξεχωριστά εσωτερικού και εξωτερικού, αλλά Schengen, όπου και οι εσωτερικού και Extra Schengen .
 
Top