Τιμολογιακή πολιτική της Aegean

Επίσης μόλις είδα ότι στις παροχές των business εισιτηρίων δεν αναφέρει την πρόσβαση σε lounges.
Να υποθέσουμε λόγω του ιού;
 
Προφανώς, αν και από ό,τι διάβασα, στην Αθήνα έχει ανοίξει το lounge στις αναχωρήσεις εντός Schengen.
Επίσης κάπου αναφέρουν ότι πλέον στην Business δε θα σερβίρουν, αλλά θα δίνουν προσυσκευασμένο snack. Άραγε θα είναι το ίδιο με της οικονομικής ή κάτι περισσότερο (και καλύτερο ενδεχομένως); :rolleyes:
 
Μετά το revamp στο site, για πρώτη φορά πρόσεξα πως στο site υπάρχει η κατηγορία ναύλου Saver, αρχικά νόμιζα πως πρόκειται για νέα κατηγορία ναύλου, αλλά φαίνεται πως οι ναύλοι υπάρχουν καιρό τώρα για προορισμούς όπως Μ. Ανατολή (όπου η βαλίτσα είναι must).
 

Attachments

  • new_fare_family.png
    new_fare_family.png
    254,9 KB · Προβολές: 3.109
Με προβληματίζει ότι το 'hot meal' έχει γίνει πλέον 'σνακ' ακόμα και στην business.
Επίσης τα πλεονεκτηματα που θα έχουν -αν έχουν- τα χρυσά μέλη της
.
 
Πλέον υπάρχουν μόνο δυο προνόμια:

1. προτεραιότητα στην παραλαβή αποσκευών (αν και όταν το θυμηθούν οι εκφορτωτές)
2. μισή τιμή για αγορά θέσεως up-front
 
Προκειμένου να ενθαρρυνθούν οι επιβάτες στην αγορά flex ναύλων, η Αιγαίου ανακοίνωσε πως μείωσε τη διαφορά τιμής μεταξύ golight και flex. Παράλληλα, με την επαναφορά των golight ναυλων, ανακοινώθηκε πως δε θα υπάρξει η γνωστή αύξηση των ancillaries (αποσκευές, καθίσματα κλπ) που γινόταν τα προηγούμενα καλοκαίρια.
 
Έχω την εντύπωση ότι ο saver ναυλος είναι αυτός που εφαρμόζεται στις codeshare πτήσεις με άλλες εταιρείες και πουλάει η Aegean από το site της. Δεν πρόκειται μάλλον για κάτι καινούργιο.
 
Λοιπόν, τον τελευταίο 1,5 μήνα ψάχνω από διάφορες εταιρείες τρόπους να έρθουμε Ελλάδα τον Ιούλιο όσο πιο οικονομικά γίνεται. Για την επιστροφή δε θα είναι οικονομικά, οπότε βγαίνει από την αναζήτηση.

Μέχρι τις 25/6 έβρισκα συνδυασμούς του τύπου DUS (ή CGN) προς Β. Ελλάδα είτε απευθείας είτε μέσω Αθήνας. Όλες οι τιμές μέχρι 25/6 ανεξαρτήτως εταιρείας έβγαιναν για 2 ενήλικες και 1 παιδί με αποσκευές για όλους μεταξύ 650-1200 ευρώ oneway.

Tελικά βρήκα χθες DUS-ATH-AXD με Aegean για μέσα Ιουλίου oneway flex με συνολική τιμή (2 ενήλικες, 1 παιδί) λίγο κάτω από 282 ευρώ. Καθόλου άσχημα και κλείστηκε με συνοπτικές διαδικασίες. :D

Σημειωτέον ότι το ίδιο ακριβώς εισιτήριο μου το έδινε μια μέρα πριν 727 ευρώ και κάτι ψιλά :!: Αν ξέρει κάποιος να μου πει γιατί, θα είχε ενδιαφέρον, όχι ότι έχει σημασία βέβαια. :cool:

Ακόμα και σήμερα οι τιμές παραμένουν σχετικά χαμηλές σε σχέση με τον ανταγωνισμό.
 
μήπως λόγω της προσφοράς της Α3 που δεν πληρωνουν τα παιδια ως 12 ετών , καθως και διαθεσιμότητας.
 
Φίλε Δημήτρη, πάρε το εισιτήριο αφού το βρήκες τόσο φθηνό, να εύχεσαι μόνο να γίνουν οι πτήσεις και μην το πεις ούτε του παπά. Εδώ η εταιρεία έχασε μόνο σε ένα μήνα 84 εκατ. φαντάσου τι θα γίνει το δεύτερο τρίμηνο. Βοηθάτε χριστιανοί και όποιες άλλες θρησκείες μπορείτε.
 
Top