Miles & Bonus

  • Thread starter gm747
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Ούτε κουβέντα από την AEGEAN για την επέτειο των 10 χρόνων Star Alliance !!
Αν θυμάμαι καλά ήταν 01/07/2010 ...
 
aakunz":11022mjz said:
kbrin":11022mjz said:
Γνωρίζει κανείς κάτι περισσότερο;

Τι ακριβώς δεν κατάλαβες; Είναι ξεκάθαρο ότι δε μπήκαν καν στον κόπο να διαβάσουν το μήνυμά σου και σου απάντησαν με ένα τυποποιημένο, που στέλνουν σε όλους με γενικές πληροφορίες που βρίσκεις σε ελάχιστα λεπτά στο site τους.

Για να λέμε και του στραβού το δίκιο, οι καιροί που ζούμε είναι ό,τι χειρότερο για να είσαι α) αεροπορική εταιρεία και β) premium επιβάτης... Τι να τα κάνεις τα lounges, τα priorities και τη business με προσυσκευασμένα σνακ...

Και τώρα που αυξάνονται οι πτήσεις από ATH στο lounge της Aegean δε θα έχει περιορισμό επιβατών??Μήπως θα στεκόμαστε απέξω σε ουρά όπως στο παλιό lounge της Turkish?
 
Έχουν αλλάξει οι όροι των award εισιτηρίων;
Στο ανανεωμένο σάιτ του mlies & bonus της Aegean, βλέπω στα εισιτήρια flex σε πτήσεις Α3 ή ΟΑ , απεριόριστες αλλαγές χωρίς τη χρέωση των 20€.
Στα εισιτήρια με STAR ALLIANCE economy δεν υπάρχει παραδοτέα βαλίτσα.
Στα business δεν δίνει πρόσβαση σε lounge.
 

Attachments

  • A3.jpg
    A3.jpg
    39,8 KB · Προβολές: 1.484
  • LH.jpg
    LH.jpg
    38,3 KB · Προβολές: 1.484
Ίσως τα lounge στην business class της Star Alliance δεν τα αναφέρουν ακόμα στις παροχές καθώς τα περισσότερα είναι κλειστά ακόμα.
 
Και φυσικά με τόση μείωση στα προνόμια να μη ρωτήσω για την κενή "διπλανή" σε gold.
Περασμένα μεγαλεία??
 
Αυτό είχε ήδη καταργηθεί απο τοτε που ξεκίνησαν τη χρέωση των θέσεων upfront/extra leg room, εδώ και 2 χρόνια......... :(
 
Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι τα προνόμια του lounge για τους gold περικόπηκαν στην αστροσυμαχία, ελπίζω προσωρινά. Σήμερα έφαγα άκυρο στην Βιέννη μιας που δέχονται μόνο μέλη του προγράμματος Miles and More και φαντάζομαι το ίδιο ισχύει και στο Μόναχο/Φρακφούρτη/Ζυρίχη; Ας μας πεί κάποιος αν γνωρίζει.
 
Άλλο πάλι και τούτο.
Δεν ισχύει δηλαδή στα *Α lounges η *Gold; Δεν βλέπω να γράφουν κάτι τέτοιο στο staralliance.com
Στο αιτιολόγησαν κάπώς;
 
Νομίζω το θέμα στη Βιέννη είναι ότι προς το παρόν είναι κλειστά τα lounges της OS, και είναι ανοιχτό μόνο ένα „contract lounge“ όπου προφανώς πληρώνουν τη πρόσβαση μόνο στα δικά τους μέλη / το lounge έχει contract μόνο με LH group / miles&more (δεν γνωρίζω τις λεπτομέρειες ποιός έχει πρόσβαση και ποιός όχι). Παρόμοια νομίζω ότι ίσχυε και στο Aspire lounge στην Ζυρίχη, αν και εκεί άκουσα ότι άνοιξε ξανά ένα lounge της LX.

Στο Μόναχο και στη Φραγκφούρτη είναι ανοιχτά κάποια από τα lounges της LH, εφόσον ξέρω με τη κανονική πρόσβαση για star alliance gold. Δηλαδή, μάλλον δεν αφορά γενικά τη πρόσβαση στα star alliance lounges.
 
kbrin":29jmo3xy said:
Γνωρίζει κανείς κάτι περισσότερο;

Ήταν 26/6 όταν γράφτηκε αυτό... ποτέ δεν μου απάντησαν ξανά πέρα από το τυποποιημένο μήνυμα, παρά τη δική μου ανταπάντηση.

Σήμερα δέχτηκα ένα μέιλ (διαφημιστικού τύπου) σχετικό με τα κουπόνια που έλεγε:

Γνωρίζετε ότι έχετε 7 διαθέσιμα κουπόνια στο λογαριασμό σας;
Χρησιμοποιήστε τα κουπόνια σας έως και 24/10/2020 και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια σε πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air καθώς και σε συνεργάτες μας. Επωφεληθείτε τώρα από τα προνόμια που σας παρέχονται ως Silver μέλος.

Για να ενημερωθείτε για τα διαθέσιμα κουπόνια σας και για τον τρόπο χρήσης τους, συνδεθείτε στο Miles+Bonus λογαριασμό σας και επιλέξτε την ενότητα "Τα κουπόνια μου".

Λέω, έλα ρε μπήκαν τα κουπόνια που "έπρεπε"... αλλά κάτι δεν πάει καλά, δεν είναι σωστή η ημερομηνία έως 24/10/2020. Κανονικά θα έπρεπε να ήταν έως 24/4/2021. Μπαίνω στα κουπόνια στο λογαριασμό και τίποτα δεν έχει αλλάξει. 2 ήταν τα κουπόνια που είχαν απομείνει, 2 είναι και τώρα....

Nice...
 
Top