Wizz Air στην Ελλάδα

Καλησπέρα παιδιά,

Εχθές ήμουν στην πτήση από RHO-DTM η πτήση ήταν άδεια, 31 άτομα μέτρησα.. το πλήρωμα με είπε και στο έλα από DTM-RHO δεν είχε τίποτα..
Όταν περίμενα της βαλίτσας στο DTM είχε κατέβει και η πτήση από Αθήνα το οποίο άμα είδα καλά δεν είχε ούτε τα 30 άτομα..

Συμφέρει να κράτηση τα δρομολόγια?
 
Οι πτήσεις στις οποίες αναφέρεσαι ξεκίνησαν μόλις χτες και ανακοινώθηκαν πριν 3 με 4 βδομάδες. Όντως η πτήση από Ρόδο για Ντόρτμουντ είχε χαμηλή πληρότητα, αφού ήταν η πρώτη πτήση και οι τουρίστες (στους οποίους κυρίως απευθύνεται η εταιρεία) μόλις άρχισαν να χρησιμοποιούν την wizzair στο συγκεκριμένο δρομολόγιο.

Οι υπόλοιπες χθεσινές πτήσεις από Ντόρτμουντ (για Ρόδο, Ηράκλειο και Αθήνα) ήταν όμως σχεδόν γεμάτες, τόσο και η πτήση από Αθήνα με 160+ επιβάτες που προσγειώθηκε 40 λεπτά πριν την άφιξή σου. Οπότε τους περισσότερους επιβάτες μάλλον δεν τους πρόλαβες ;)
 
Το ban της wizzair ακυρώθηκε μετά από συζητήσεις μεταξύ εταιρείας και Ελλάδας. Οπότε, όλες οι πτήσεις από και προς Αθήνα εκτελούνται κανονικά.
 
Ανοιγει επίσημα η βαση στο Gatwick με 4 νέα δρομολογια, εκ των οποίων και το LGW-ATH από 22 Οκτωβρίου 4w..
LGW-ATH 1515-2055/ATH-LGW 2130-2330
 
Από 4/2/21 ξεκινάει AUH-SKG! καθε Πεμ,Κυρ..Ετσι ξαφνικά το αποφάσισε και το ανεβασε...Με τι κριτήρια κ σκεπτικο κ τοσο συντομα αδυνατώ να κατανοήσω..Ο θεος βοηθος αλλα αν δουμε προηγουμενα παραδείγμα,δλδ Flydubai, δεν βλεπω να κραταει που ηταν κ για Ντουμπάι που εχει μεγαλύτερη ζητηση..Αλλες τιμες βεβαια η μια κ άλλες η αλλη, διοτι η FZ ξεκινουσε απο..450 ευρω το φθηνοτερο! Εδω απο 70ε..αλλά και πάλι ..Μακαρι να διαψευστώ..

P.S. Κοβονται ATH-VAR, TIA-HER/RHO, SKG-MXP (πόσο γκαντεμικο πια...U2,A3,W6)
 
Γνωστές θερινές συνδέσεις:

Από 15 Ιουνίου:
OTP-CFU, ZTH
WAW-HER, JTR
KRK-HER
AΠΌ 16 Ιουνίου
KRK-JTR
KTW-CFU
KIV-HER

Ολα 2w
 
H πρώτη της Wizzair στα Χανια και ξεκιναει, με τι άλλο, με Όσλο...Απο 15 Μαη, Τριτη,Σαβ..Eννοειται κ LCA..Eλπιζω συντομα και σε αλλους προορισμους στην Ελλαδα

https://kommunikasjon.ntb.no/pressemeld ... GFe-vizpzM
 
Απίστευτο! βλέπω δρομολόγια Αθήνα-Ντουμπάι!

ενώ και το Αθήνα-Άμπου Ντάμπι είναι από τα λίγα δρομολόγια που τρέχουν αυτή την περίοδο (και μου κάνει εντύπωση που το κρατάει με τους τόσους περιορισμούς που υπάρχουν)
 
Που βλεπεις το Dubai Ckabi;

Spotterakis επισης ισχυουν και τα περσινα OTP-JTR, JMK, HER
 
Top