LGAV/ATH Athens "Eleftherios Venizelos" (εκτός κινήσεων αεροσκαφών)

  • Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Θα αναιρέσω εν μέρει το προηγούμενο post μου, καθώς δεν είναι μόνο το λεωφορείο, στο οποίο κάτι γίνεται με τις αποστάσεις, από τη στιγμή που οι επιβάτες των πτήσεων μεταφέρονται σε ομάδες (προσωπική εμπειρία από 2 αφίξεις εσωτερικού και εξωτερικού τον τελευταίο μήνα), ωστόσο μέσα στο terminal δεν τηρείται σχεδόν πουθενά απόσταση τουλάχιστον 1,5 μέτρου παρά τη σήμανση που υπάρχει παντού (και στο πάτωμα).
Προφανώς φοβούνται όλοι μην τους φάει κανένας τη σειρά, κάτι το οποίο μάλλον κάνουν και οι ίδιοι όταν τους δοθεί η ευκαιρία. :wall:
Δεν υπάρχει σωτηρία.
 
Θα συμφωνήσω, η κατάσταση και η συμπεριφορά επιβατών καο εργαζομένων μέσα στο κτίριο του αεροσταθμού είναι επιεικώς τραγική. Μάσκες για τα μούσια και όχι για το στόμα και τη μύτη, ο ένας να κολλάει πάνω στον άλλον στην ουρά του ελέγχου χειραποσκευών και κάνεις να μην λέει τίποτα. Οποιοσδήποτε μπαίνει στο τέρμιναλ Η μέρα με τη νύχτα σε σύγκριση με το Heathrow.
 
Ερώτηση: Απαγορεύονται οι φωτογραφίες μέσα στο terminal και πιο συγκεκριμένα στο χώρο που είναι οι ιμάντες αποσκευών;
Βγάλαμε 2 οικογενειακές selfie και έρχεται μια υπάλληλος σεκιούριτι και μας ζήτησε να τις σβήσουμε. Της είπα συγγνώμη δεν ήξερα ότι απαγορεύεται, μα να σβήσω τη selfie; Και μου απάντησε, αν είναι selfie δεν πειράζει...!
Σήμανση δεν είδα πουθενά.
 
Μόνο στο έλεγχο διαβατηρίων ξέρω πως απαγορεύεται και υπάρχει σήμανση (είσοδος/έξοδος). Για τους ιμάντες πρώτη φορά το ακούω, χώρια που κάθε φορά που περνάω βλέπω πολύ κόσμο να φωτογραφίζει και να φωτογραφίζεται.
 
Κατά καιρούς έχει αναφερθεί εδώ πως οι υπάλληλοι / security του Δ.Α.Α. έχουν κάνει παρόμοιες υποδείξεις σε επιβάτες. Δεν γνωρίζω τι ισχύει όμως
 
teris3":qgf55mnw said:
Ειναι αληθινο το βιντεο αυτο που δειχνει οτι στο Βενιζελος βγαλαν τα ελληνικα απο τις πινακιδες πληροφοριων και τα αντικατεστησαν με αραβικα;;;

https://youtu.be/aJWFAnF8NE8

Σε συνέχεια αυτού του post, να σας πω ότι το αεροδρόμιο μας πρωταγωνιστεί στην σειρά 'Τehran' που παίζει στο apple tv, ως αεροδρόμιο της Τεχεράνης.
Η σειρά είναι Ισραηλιτικής παραγωγής, και έχουν εσωτερικά γυρίσματα στα gate Β12 B15
Εξωτερικά γυρίσματα στην είσοδο 4, με κομπάρσους με αραβικά χαρακτηριστικά και στους ιστούς υπάρχουν σημαίες του Ιράν.
Δυστυχώς σε μια σκηνή τους 'ξεφυγε: το σήμα του αεροδρομίου, το μικρό α με το αεροπλάνο
 
Πήγαινε στη σελίδα 72 του παρόντος thread να δεις κάτι screen shots από κάτι ηλίθιους που την είχαν πέσει τότε στο Βενιζέλο στα social media ότι εξισλαμίστηκε και άλλες βλακείες...
 
Τέλος μιας καταραμένης χρονιάς ...

2020

Εσωτερικό : 3,015,938 ( 7,751,014 το 2019) πτώση -61.1%

Εξωτερικό : 5,062,445 (17,822,979 το 2019) πτώση -71.6%

Σύνολο : 8,078,38 (25,573,993 το 2019) πτώση -68.4%
 
Σημερα με ενημερωσε φιλος οτι στηθηκε γερανος(οι) αναμεσα στο Β5 και Α1..Τι εργα θα γινουν εκει; Γιατι και μεσα απο οτι μου ειπε εβαλαν εξτρα ταινιες στον διαχωρισμο..
 
΄Ηταν απαίτηση (της κοινωνίας). Κι έγινε πράξη
(εάν έπρεπε να δημοσιευθεί αλλού ας μετακινηθεί) Με θέα στον 03L
 
Last edited:
Top