Aegean Cabin Crew

ναι συμφωνω αλλο το ενα αλλο το αλλο....γνωστη μου στην αιγαιου της ειπαν θα σε ενημερωσουμε οπως και πολλες αλλες...ηδη γνωριζουν τι σημαινει αυτο...και κυβερνητες στην ιδια λιστα ....
 
Ρε παιδιά κανα νέο; Πότε θα ξαναγίνουν interview για αεροσυνοδούς στην Aegean? Έχει βγει καμία ανακοινωση;
 
Με την επικρατούσα κατάσταση στις αερομεταφορές να είναι κάτι παραπάνω από τραγική εσύ είσαι της εντύπωσης πως έχει ανάγκη η Αιγαίου για επιπλέον πληρώματα καμπίνας;;!!
 
Έχω την εντύπωση πως σε πρόσφατες πτήσες είδα μέλη πληρώματος που είχα δει σε πτήσεις με Α320 της Α3 να πετούν ως μέλη καμπίνας Q400 της ΟΑ. Αν ισχύει αυτό, μάλλον δεν έχουν ανάγκες σε προσωπικό για το τρέχον και το προσεχές διάστημα.
 
Είναι σίγουρα δύσκολα.. αλλά τι θα γίνει; Δεν θα ξανά προσλάβουν;
 
Είναι σε αναμονή μέχρι να βγει το εμβόλιο.
 
Βρε κορίτσια να υπάρχει και λίγη αντίληψη της πραγματικότητας.
Σήμερα 25 Αυγούστου Αιγαίου και Ολυμπιακή μαζί έχουν 85 αναχωρήσεις από το Ελ. Βεν. 30 αναχωρήσεις με κωδικό Α3 και 55 με κωδικό ΟΑ. Την αντίστοιχη μέρα πέρυσι πρέπει να είχαν τις διπλές! Τα ίδια και χειρότερα ισχύουν και για τις άλλες βάσεις τις εταιρείας.
Άρα τι προσλήψεις να κάνει όταν ήδη το υπάρχον προσωπικό είναι υπεράριθμο για το πρόγραμμα πτήσεων της?
 
Οκει. Καταλάβαμε δεν σε νοιάζει αν θα ξαναγίνει πρόσληψη στην Aegean κι όλη την ώρα λες «έχεις την εντύπωση πως θέλουν πλήρωμα;».. ναι απλως εσυ δεν έχεις την εντύπωση πως την ίδια στιγμή κάποιοι άνθρωποι ψάχνουν δουλειά. Λογικά όταν θα κλείνουν μαγαζιά στο lockdown και θα μένουν άνεργοι άνθρωποι θα χειροκροτείς για να μη μπει ο κίνδυνος της υγείας μας και θα αδιαφορείς αν υπάρχουν άνθρωποι που πρέπει να δουλέψουν.. τόσο εξασφαλισμένος είσαι; Δεν είναι όλες οι στιγμές για ψιλοειρωνεια..
 
https://www.youtube.com/watch?v=NzlG28B-R8Y

Ελπίζω όταν ξανακάνει προσλήψεις η Α3 να πάρει άτομα με έστω βασικές ικανότητες αντίληψης. Αν κάτσει καμιά στραβή θα φοβόμουν πάρα πολύ να περιμένω ψυχραιμία, αυτοσυγκράτηση και βοήθεια απο άτομα με προφανώς μειωμένο καταλογισμό.
 
Γιατί εξάπτεσαι; Επειδή η απάντηση που σου δίνουν δεν είναι αυτή που θες να διαβάσεις;

Προσλήψεις προς το παρόν δε γίνονται και αν δεν είχαν δεσμευτεί με τις αναστολές συμβάσεων, σίγουρα θα είχαν προχωρήσει σε απολύσεις. Δυστυχώς, αν ρίξεις μια ματιά στο εξωτερικό, χιλιάδες εργαζόμενοι αεροπορικών εταιρειών πρόκειται να χάσουν τη δουλειά τους λόγω συρρίκνωσης πτητικού έργου και περικοπών. Δε μπορώ να κατανοήσω γιατί η Αιγαίου θα είναι η εξαίρεση, από τη στιγμή που μεγάλο μέρος του στόλου είναι καθηλωμένο.

Προσλήψεις θα γίνουν όταν χαλαρώσουν οι περιορισμοί, περιοριστεί ο κίνδυνος και επιτευχθεί η ανοσία στον πληθυσμό. Μέχρι τότε, μασκούλα και να ευχόμαστε να έχουμε την υγειά μας μέχρι να τελειώσει αυτός ο εφιάλτης.
 
Top