Olympus Airways

gioannis13":9g7ke0tf said:
Είδα το πρωί σε κάποια ενημερωτική εκπομπή σχετικά με την διάλυση αεροπλάνων (γερασμένων,όπως τα άλογα !)στο Ελ. Βενιζέλος :shock: και το θύμα ήταν αυτό https://www.airfleets.net/ficheapp/plane-a319-1612.htm

Όντως το διαλύανε δηλαδή και το κάνανε βίδες, ή απλά το έδειχναν πως σαπίζει στο El Βεν? Συνήθως για part out και scrap τα στέλνουν στα κλασσικά μέρη όπως το Kemble και μου φαίνεται δύσκολο το να γίνει αυτό στην Αθηνα.
 
Όχι απλά βίδες, κόπηκε σε μικρά κομμάτια τα οποία φορτώθηκαν σε φορτηγά.
Στο LGAV έγινε και η αποψίλωση (ξεκίνησε κάπου την άνοιξη νομίζω) και το κόψιμο, στο σημείο που ήταν παρκαρισμένο, δίπλα στο μεγάλο υπόστεγο της πρώην ΟΑ.
 

Attachments

  • scrap - Copy.JPG
    scrap - Copy.JPG
    63,6 KB · Προβολές: 1.815
Ελευσίνα έγινε το LGAV.
 
Μιας και το α/φος δεν ήταν ιδιοκτησίας της Olympus για να το δωρήσει, που? σε ποιόν? κάποιος έπρεπε να βρει τα χρήματα για να το αγοράσει. Πληροφοριακά τα έσοδα που θα προκύψουν από την αποσυναρμολόγηση και την πώληση των ανταλλακτικών θα είναι περισσότερα από την τιμή πώλησής του. Το θέμα όμως δεν αφορά την Olympus η οποία υπήρξε πρώην χρήστης του α/φους.
 
Σύμφωνα με το skyliner έρχεται και τρίτο (3ο) Boeing 752 για την Olympus (s/n 27056, l/n 680), πρώην N605AA, το οποίο απ' ότι λέει θα πάρει νηολόγιο SX-AQE. Στις 13/10 το είδαν στο Phoenix (GYR/KGYR) με χρώματα Olympus.
 
Τελικά η εταιρία όχι μόνο δεν πήρε το SX-AQE αλλά σήμερα επέστρεψε στον ιδιοκτήτη του το SX-AMJ...
 
Ποιος είναι δηλαδή ο στόλος της αυτή τη στιγμή? Γενικά πίστευα ότι λόγω cargo και πανδημίας θα είχε ανοδική πορεία η εταιρεία...
 
Αν τα έχω ψάξει σωστά είναι 3 Α321 και ένα 757F.
 
Ενεργό έχει μόνο ένα Β757-200F και με ερωτηματικό ένα Α321. Τα άλλα είναι παρκαρισμένα.
 
Top