Miles & Bonus

  • Thread starter gm747
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Ναι, αν και όχι όλο μαζί. Αρχικά είχα το 6μηνο όπως όλοι, αλλά κάποια στιγμή στο ενδιάμεσο προστέθηκε και ο επιπλέον χρόνος. Δεν ξέρω πότε ακριβώς. Προχθές που μπήκα για να δω αν μπήκαν μίλια απο πτήσεις το κατάλαβα.
 

Attachments

  • Screen Shot 2020-09-26 at 17.26.04.png
    Screen Shot 2020-09-26 at 17.26.04.png
    20,7 KB · Προβολές: 717
Μήπως μάζεψες τα μίλια για την ανανέωση; Γιατί και σε μένα αρχικά ήτανε μέχρι 5/21 (αντί 11/20), ενώ μόλις είχα τις 12.000 άλλαξε σε 5/22.
 
Είχα διατηρήσει βαθμίδα πριν ακόμα ξεκινήσουν οι ακυρώσεις, απο τον Ιανουάριο κιόλας.
Είχαμε κιόλας συζητήσει εδω πως το επιπλέον 6μηνο, (στην περίπτωσή μου απο Αύγουστο '20 σε Φεβρουάριο '21) σε όσους ήδη είχαμε διατηρήσει βαθμίδα δεν εξυπηρετούσε σε κάτι.
 
YCNZ":cjp7kv1p said:
Στο μεταξύ, εντελώς κατα λάθος διαπίστωσα πως η silver βαθμίδα μου (η οποία αρχικά έληγε Αύγουστο '20 και επεκτάθηκε αρχικά σε Φεβρουάριο '21 με το αρχικό 6μηνο που δόθηκε σε όλους), πλέον λήγει Φεβρουάριο '22.

Το ίδιο συνέβη και με την silver βαθμίδα της γυναίκας μου. Ανανεώθηκε και αυτή για ένα επιπλέον χρόνο. Σε μένα όμως, με βαθμίδα gold, δεν επεκτάθηκε καθόλου. Περίεργη η πολιτική της Α3 στο θέμα αυτό.
 
Παντως η δικια μου silver δεν παραμενει μεχρι 31-05-21. Δεν ξερω με ποια λογικη καποιοι ανανεωνονται και καποιοι οχι.
 
Τι παίζει με τη συνεργασία με τα Duty free shops;
Αρχές Αυγούστου πήγα να δώσω την κάρτα στο Ελ. Βενιζέλος για να μου περάσουν τα μίλια σε αγορά που είχα κάνει και μου είπαν ότι δε συνεργάζονται πλέον με την Aegean.
Στο app της Aegean, αναφέρει 1,5 μήνα μετά, τα Duty free shops ως συνεργάτη του Miles & Bonus, αλλά με την υποσημείωση ότι η συνεργασία έχει ανασταλεί. Για να μην τα έχουν αφαιρέσει από τη λίστα συνεργαζόμενων εταιρειών σημαίνει ότι ίσως θα συνεχιστεί προσεχώς η συνεργασία; Ή όχι;
 
Όταν τους είχα ρωτήσει στα duty free μου είχαν πει ότι μίλια παίρνεις αλλά δεν μπορείς να πληρώσεις με μίλια...
 
Να και το καλό νέο της ημέρας!

https://el.aegeanair.com/milesandbonus/ ... les_sep20/

Silver
Διατήρηση της Silver βαθμίδας
Για να διατηρήσετε τη Silver βαθμίδα σας, χρειάζεται να συγκεντρώσετε, μέσα στην περίοδο της βαθμίδας σας, μόνο 6.000 μίλια αναβάθμισης (από 8.000) πραγματοποιώντας τουλάχιστον 2 πτήσεις με Aegean ή Olympic Air. Οι χαμηλότεροι κανόνες ισχύουν έως 29.09.2021.

Gold
Διατήρηση της Gold βαθμίδας
Για να διατηρήσετε τη Gold βαθμίδα σας, χρειάζεται να συγκεντρώσετε, μέσα στην περίοδο της βαθμίδας σας, μόνο 9.000 μίλια αναβάθμισης (από 12.000) πραγματοποιώντας τουλάχιστον 4 πτήσεις με Aegean ή Olympic Air.
Οι χαμηλότεροι κανόνες ισχύουν έως 29.09.2021.
 
Δεν ξέρω αν έχω ξαναρωτήσει ή αν έχει απαντηθεί το επόμενο ερώτημα....

Έστω ότι κλείνω πτήση με LH για αμερική. Ο ναύλος της LH δεν δίνει μίλια στο M&B.

Αλλά εγώ κλείνω από το site της united που είναι CS flight και ο ναύλος δίνει κανονικότατα μίλια στο πρόγραμμα....Τι ισχύει???
Θα τα πάρω τα μίλια ή όχι?

Μιλάμε για την ίδια πτήση, ίδια τιμή απλά στο άλλος ο κωδικός ναύλου για LH και άλλος για UA
 
Δεν μετράει από που αγοραζεις το εισιτήριο αλλά με ποιά εταιρεία πετάς .
Αν πετάξεις με LH τότε δεν θα πάρεις μίλια εφόσον, όπως λες το class αυτό δεν δίνει στο πρόγραμμα της Aegean.
 
Top