Sky Express Airbus A320 Family

Re: Στόλος της Sky Express

Ειδικός δεν είμαι, αλλά σας φαίνεται μια τέτοια κίνηση λογική εν μέσω κορονοιού και τέτοιας αβεβαιότητας? Εκτός κι αν ξέρουν κάτι παραπάνω και τσάμπα αγχωνόμαστε για το μέλλον μας. Μακάρι να τους βγει.
 
Re: Στόλος της Sky Express

Αν δεν επανέλθει πλήρως η Ellinair ίσως αποφασίσουν να επεκταθούν και προς την Θεσσαλονίκη.
 
Re: Στόλος της Sky Express

Που θα βρουν τα λεφτα αναρωτιέμαι εγω, πάντως μιλάνε για 6 Α320 ΝΕΟ καινούργια με το 1ο να φτανει στης 15 Νοεμβρίου! Απο δρομολόγια θα τα βαλουν αρχικα ATH-SKG/HER/RHO/CFU και SKG-HER/RHO/CHQ. Θελουν και να ξεκινησουν και δρομολογια εξωτερικού Αγγλια, Ιταλια και Γερμανία. Πολυ παράτολμο το βλέπω. Καλα θα ηταν μια συγχώνευση με την Ellinair και να εχουν το brand της Ellinair σε ολα τα αεροπλάνα, να εχουμε δυο δυνατες μεγαλες αεροπορικές. Δυσκολο να αντεξουν και οι δυο βεβαια, εδω σε αλλες χωρες ποιο μεγαλες και δυνατες δεν αντεξαν δυο μεγαλες εταιριες εδω θα αντεξουν; αλλα...
 
Re: Στόλος της Sky Express

Πραγματικα,πολυ ουτοπικο κ παρατολμο το ολο σεναριο, εαν θελουν να το ξεκινησουν χειμωνιατικα,ειδικα οταν παμε για λοκνταουν νο2 σιγα σιγα και η κινηση θαναι στο ναδιρ..Τουλαχιστον ας περιμεναν την επομενη θερινη περίοδο..
 
Re: Στόλος της Sky Express

Ίσα-ίσα, ξεκινάς φθινόπωρο (αεροπλάνα, προσλήψεις, εκπαιδεύσεις) ώστε το Πάσχα και όχι το καλοκαίρι να είσαι έτοιμος, και όταν λέμε έτοιμος εννοούμε να έχεις ήδη ελέγξει και θεραπεύσει αστοχίες που σίγουρα θα υπάρξουν. Επίσης αυτή τη στιγμή βρίσκεις πολύ φτηνά αεροπλάνα με όρους leasing που δεν υπήρχαν μέχρι πέρσι και φτηνά εργατικά χέρια. Κάποιοι που ξέρουν μίλησαν για 3000 βιογραφικά χειριστών την πρώτη εβδομάδα. Αυτό είναι μεγάλο ατού στα χέρια του κάθε επιχειρηματία σε θέματα μισθού...
 
Re: Στόλος της Sky Express

3000 βιογραφικά; :banana: :banana: :banana: Τόσοι δεν είναι όλοι οι χειριστές με τύπο A320 στην Ελλάδα!
 
Re: Στόλος της Sky Express

Μην ξεχνάς πως η αγγελία μπήκε και σε sites του εξωτερικού, άρα το 3000 δικαιολογείται (γύρω στους 200 Κ1 και Κ2 είναι οι Έλληνες) και με το παραπάνω. Άσε που δεν γράφει μισθό και ειδικά οι ξένοι τρέφουν ελπίδες...
 
Re: Στόλος της Sky Express

Δεν γράφει για μισθό διότι με τόσες Αιτήσεις κάποιοι θα πληρώνουν και από πάνω για να βάλουν ώρες και να συντηρούν τα Πτυχία τους. Εξάλλου δεν θα είναι η πρώτη φορά στην Ελλάδα που Έλληνες Χειριστές εργάστηκαν χωρίς να πληρωθούν. Αυτό είναι γνωστό στους πάντες. Σε πολλούς αρέσει να χειρίζονται αεροπλάνα και είναι υπεράνω χρημάτων.
 
Re: Στόλος της Sky Express

KOSTAS1966":1g69fzrk said:
Επίσης αυτή τη στιγμή βρίσκεις πολύ φτηνά αεροπλάνα με όρους leasing που δεν υπήρχαν μέχρι πέρσι και φτηνά εργατικά χέρια.
Όντως οι οροι leasing είναι ευνοϊκοί αυτή τη στιγμή. Είναι προσωπική εκτίμηση, αλλα είμαι σχεδόν σίγουρος ότι το deal με τον lessor θα είναι αρχικά "power by the hour", δηλαδή πληρώνει με βάση πόσες ώρες θα πετάει το αεροπλάνο για ένα διάστημα - πιθανόν 1-2 χρονων- πριν αρχίσει να πληρώνει κανονικό ενοίκιο. Ταυτόχρονα και η διάρκεια των lease έχουν επεκταθει αναλογως ώστε να μην βγαίνει χαμένος και ο lessor. Αυτό έχει παρατηρηθεί σε πολύ εγάλο βαθμό στις συμφωνίες με τον κορονοϊό. Οποτε έτσι ισως να θεωρεί το αφεντικό της Sky ότι το ρίσκο είναι πιο ελεγχόμενο :rolleyes: .
 
Re: Στόλος της Sky Express

Είμαι περίεργος, πόσα A320neo ειναι διαθέσιμα προς leasing αυτή τη στιγμή απο διάφορους lessors; Εχει κανείς καμία εικόνα; Πολύ χοντρικά.... Γιατι ακουσα οτι θα πάρει neo και αναρωτιόμουνα αν όντως υπάρχουν τόσα πολά διαθέσιμα που να έχει πέσει τόσο η τιμή τους (σε σχέση με ένα 320 με πολύ παλίο c/n που συνήθως είναι πιο φτηνό)
 
Top