Sky Express Airbus A320 Family

Re: Στόλος της Sky Express

Δεν ξέρω αν είναι κι άλλα, πάντως καπου 15 320neo που προορίζονταν για Interjet και AirAsia India τα παρέλαβε ο lessor και δεν πήγαν ποτε στις αεροπορικές.
 
Re: Στόλος της Sky Express

CHRISTOS55":2mxvsyx4 said:
Δεν γράφει για μισθό διότι με τόσες Αιτήσεις κάποιοι θα πληρώνουν και από πάνω για να βάλουν ώρες και να συντηρούν τα Πτυχία τους. Εξάλλου δεν θα είναι η πρώτη φορά στην Ελλάδα που Έλληνες Χειριστές εργάστηκαν χωρίς να πληρωθούν. Αυτό είναι γνωστό στους πάντες. Σε πολλούς αρέσει να χειρίζονται αεροπλάνα και είναι υπεράνω χρημάτων.

Σε όποιον αρέσει να πετάει αμισθί καλύτερα να μείνει στο PPL!! Καταστρέφουν το επάγγελμα τους και τις όποιες ελπίδες της πλειοψηφίας που έχουν καταχρεωθεί και θέλουν δουλειά για να κάνουν απόσβεση!
Η αρχή έγινε κάποτε με ''έχοντες'' να πληρώνουν τα type ratings, ώρες κλπ, ''καλόμαθαν'' οι εταιρίες and the rest is history που λέγαμε και στο νησί...
 
Re: Στόλος της Sky Express

Ελπιζω να αλλαξουν τα καθισματα τουλαχιστον (γιατι να αλλαξουν ολη την καμπινα δεν νομιζω οτι γινεται) στο πρωτο Neo που θα παρουν... Θα εχει ενδιαφερον να δουμε πως θα ταιριαξει το χαρακτηριστικο φουξια τους με τα χρωματα της καμπινας. Η αρχικη καμπινα εχει 186 θεσεις και απο κατω «φοραει» CFM κινητηρες.
 
Re: Στόλος της Sky Express

186??? Πολυ LCC-style δλδ..Εχουμε καποια φωτο καπου του πρωτου ΝΕΟ?
 
Re: Στόλος της Sky Express

Είναι ακόμα ολόλευκο. Το 186 που είπα, ειναι το configuration που είχε ο προηγούμενος ιδιοκτήτης που τελικά δεν παρέλαβε όμως το αεροσκάφος. Το αεροσκάφος είναι πανέτοιμο με καθίσματα και όλα, γι' αυτό λέω οτι ελπίζω να αλλάξει τουλάχιστον τα καθίσματα γιατι για να αλλάξει όλο το configuration και όλα τα χρώματα και όλο το branding που έχει γενικά στο εσωτερικό, δεν ξέρω αν γίνεται σε αεροσκάφος που είναι έτοιμο προς παράδοση.
 
Re: Στόλος της Sky Express

Είναι ένα από τα 4 της AirAsia που πούλησε η Airbus πριν 3-4 μήνες;
Το config των Υ186 ταιριάζει αν είναι αυτό (MSN 10079).
5 πρώτες σειρές με 30in pitch και πίσω 29in pitch γαλέρας.
 
Re: Στόλος της Sky Express

IOannis Gryllos δηλαδή;
 
Re: Νέα δρομολόγια Sky Express

Πεντε αεροσκαφη θα παραλαβει απο την Airbus τα οποια ηταν παραγγελια της Air Asia (η οποια δεν θα τα παρει) και θα εχουν βαση Αθηνα. Εαν το καλοκαιρι του '21 παει καλα τοτε θα παρουν και εκτο.
 
Top