Aπεργία στην ΥΠΑ

Ενώ οι υπόλοιποι σύλλογοι (Ηλεκτρονικοί, Τηλεπικοινωνιακοί και ΟΣΥΠΑ) απεργούν 00:00 με 23:59 της Πέμπτης (σήμερα). Σωστός ο airfan.
 

Γνωρίζουμε ποιες πτήσεις θα επηρεαστούν;
 
Τα κλασσικά γίδια. Δεν περιμένω τίποτα άλλο από φρενοβλαβή άτομα εν μέσω καλοκαιρινής περιόδου ανάκαμψης. Βίβα Κρατισμός!
 

Γνωρίζουμε ποιες πτήσεις θα επηρεαστούν;
Επηρεάζονται όσα αεροδρόμια δε δουλεύουν στον πύργο ελεγκτές αλλά τηλεπικοινωνιακοί υπάλληλοι δηλαδή Κύθηρα, Μήλος, Πάρος, Νάξος, Αστυπάλαια, Κάλυμνος, Λέρος, Καστελόριζο, Κοζάνη, Καστοριά, Ικαρία και Σύρος.
Νομίζω δεν πρέπει να ξεχνάω κάποιο
 
Και Κάρπαθος και Κάσος. Σητεία έχει ΕΕΚ;
 
Σωστά και Σητεία και Κάσο.
Κάρπαθο δε θυμάμαι αν έχει και στρατιωτικους, δεν είμαι σίγουρος
 
Σε ορισμένα από αυτά, δουλεύουν ηλεκτρονικοί οι οποίοι ανήκουν σε άλλο σύλλογο, οπότε και δεν θα επηρεαστεί η λειτουργία των συγκεκριμένων αεροδρομίων!
 
Γνωρίζει κανείς αν θα επηρεαστούν οι πτήσεις από Ελ. Βενιζέλος την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου; Στην aegean που πήρα τηλ δεν ήξεραν τπτ. Διάβασα για συμμετοχή στην απεργία της Ομοσπονδίας Συλλογων ΥΠΑ χωρίς να λέει πουθενά τι σημαίνει αυτό στην πράξη.
 
Ναι επηρεάζονται, η πτήση μου με Α3 για Λάρνακα από την μία που ηταν, την έκαναν στις τέσσερις το απόγευμα.
 
Στις απεργιακές κινητοποιήσεις της Πέμπτης 16/03 θα συμμετέχει το σύνολο των κλάδων της ΥΠΑ. Η απεργία θα είναι 24ωρη και θα γίνει κανονικά. Θα επηρεαστούν σχεδόν όλες οι πτήσεις.
 
Top