Blue Bird Airways

Επανεναρξη των πτησεων απο TLV προς Ελληνικους προορισμους απο 1η Ιουλιου ανακοινωσε η εταιρια μεσω της σελιδας της στο facebook.
 
ΗΝ ΣΑΛΑ !!!! Αφού προσδιοριστούν οι διαδικασίες επιβίβασης στα α/φη, οι διαδικασίες εισόδου στην Ελλάδα, ο τρόπος διαμονής και το επιτρέψουν και οι δύο χώρες.
 
Παρατηρώ στο airfleets.net ότι η Bluebird έχει μόνο νηολόγια 9H, δεν είναι απαραίτητο μια αεροπορική να έχει έστω κι ένα αεροπλάνο στο AOC της;
 
Αυτη τη στιγμη βρισκεται en route απο MLA προς HER το νεο Β738 της εταιριας με νηολογιο 9H-HLY
 
Τι επιασε το ρανταρ μου; Η εταιρεια παιρνει Β738 ex TC-CPV της Pegasus? btw, δεν αλλαζει το ονομα του νηματος σε Bluebird Airways? o_O
 
Γιατί; έχει μεγάλη φήμη για τη συλλογή απο αντίκες. Αυτο ειναι του κουτιου.
 
Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ αν είχα την επιλογή θα προτιμούσα το καινούριο. Αλλά έχουν το κόστος τους κι η εμπειρία έχει δείξει ότι αν δεν έχεις πραγματικά πολλά χρήματα δεν κάνεις τέτοια επένδυση. Ο καθένας απλώνει το χέρι του ως εκεί που τον παίρνει. Προσωπικά απ' όσο έχω δει μου κάνει μια θετική, συμπαθητική εντύπωση. Μετρημένες και προσεγμένες κινήσεις, τουλάχιστον από όσο δείχνει η ιστοσελίδα. Δεν έχω άποψη από πτητικό έργο και συνθήκες λειτουργίας, δεν έχω πετάξει μαζί τους. Απλά λέω ότι η εντύπωση που αφήνει η ιστοσελίδα και κάποια επαφή που είχα παλιότερα μαζί τους είναι επαγγελματική.
 
Είναι ακόμη χειρότεροι από επαγγελματικής πλευράς. Όταν η προσέγγιση της ΥΠΑ είναι ... πρέπει να δουλέψουν οι άνθρωποι, τότε έχουμε μπλε πουλιά ή πουλιά σαν αυτά στη γραβάτα του “““Κυρίου””” Καμμένου.
 
Top