Germanwings / eurowings στην Ελλάδα

γιατι χθες οι πτησεις από Καβαλα για STR και DUS ειχαν σχεδόν 3 ωρες καθυστερηση μολονότι τα αεροπλάνα ηταν ηδη εκει στην ωρα τους ?
 
Νυρεμβέργη-Ηράκλειο για το καλοκαίρι του 2018, κάθε Δευτέρα και Παρασκευή.
:arrow: routesonline
 
Το καλοκαίρι του 2021 η Eurowings θα πετάει MUC-PVK κάθε Δευτέρα και Παρασκευή
 
Νέες πτήσεις από το αεροδρόμιο του Ντόρτμουντ (Βόρεια Ρηνανία Βεσφαλία) προς Ηράκλειο και Καβάλα έχεις ανεβάσει η eurowings. Για HER θα πετάει τις ημέρες 2/4/7 και για KVA καθε 4/7. Τα δρομολόγια θα ξεκινήσουν αρχές Ιουνίου (αν αρχίσουν με όσα συμβαίνουν γύρω μας).

Ενδιαφέρον είναι, ότι στο δρομολόγιο DTM-HER θα έχουμε τρεις παίχτες αυτό το καλοκαίρι (wizzair, eurowings και την "δική" μας sky express).
 
Πτήση μου αρχές Ιούνη απο Θεσσαλονίκη για Στουττγκάρδη, άλλαξε σε Κολωνία ..και σήμερα ακυρώθηκε εντελώς.
 
Παιδια οσο δεν πεφτουν τα κρουσματα και οι νεκροι θα υπαρξει μεγαλο θεμα το καλοκαιρι με τις ακυρωσεις γενικα..Και σε ξενοδοχεια και σε πτησεις.. Και μιλαμε για τα μεγαλα αστικα κεντρα στην Ελλαδα..Ισως τα νησια σωσουν κατι..
 
Από τον Οκτώβριο του 2021, ανοίγει βάση στην Πράγα με 2 αεροσκάφη A320.
7 νέοι προορισμοί, ανάμεσα τους και η Αθήνα. Βαρκελώνη, Μπέρμιγχαμ, Κοπεγχάγη , Μιλάνο, Στοκχόλμη, Τελ-Αβίβ
 
Aπό 2 Νοεμβρίου Πράγα-Αθήνα 2x κάθε Τρίτη,Σάββατο
 
H εταιρεια εχει ηδη αρχισει και ανεβαζει σιγα σιγα τα εποχικα απο FRA,MUC για του χρονου, περνωντας τα στην EW Discover..Δεν ξερω βεβαια αν σε μεγαλους προορισμους οπως Κρητη, Ροδο, Σαντορινη κρατησει και αυτες καθεαυτες τις πτήσεις της LH και παράλληλα βαλει την EW ή αν θα εκτελούνται μόνο από ΕW

Y.Γ. Ανοιγει βάση και στην Στοκχόλμη απο Μαρτιο με 5 Α320..Εχει ηδη ανακοινωσει τους 12 από τους 20 προορισμούς στους οποιους θα πεταει..Αναμενουμε να δουμε αν θαχει Ελλαδα
 
Top