Lufthansa στην Ελλάδα

Μπορει καποιος να μου εξηγησει πώς ενώ η Ελληνικη Κυβερνηση εχει εκδωσει Νοταμ που απαγορευει διεθνεις πτησεις εκτος Αθηνας μεχρι 30/6, η Lufthansa ανακοινωνει απο μεσα Ιουνιου απευθειας πτησεις σε ελληνικα νησιά;
 
Μάλλον οι σχετικές πληροφορίες βασίζονται σε σχέδια της LH πρίν από την έκδοση του νέου ΝΟΤΑΜ. Εκτός εάν ελπίζουν ότι η Ελληνική κυβέρνηση θα αλλάξει την απόφασή της και θα επιτρέπει διεθνείς πτήσεις πιο νωρίς και σε άλλα αεδοδρόμια.
 
Πιστεύω ότι για να γίνει αυτό , να ανοίξουν δηλαδή και τα υπόλοιπα αεροδρόμια για εξωτερικό θα πρέπει να έχουν εξοπλιστεί με τεστ για σε δειγματοληπτικούς ελέγχους τουλάχιστον και να διαθέτουν τον απαραίτητο χώρο και προσωπικό... Και τα αποτελέσματα να είναι άμεσα. . Ίσως τώρα να γίνονται οι σχετικες προετοιμασίες για τον Ιούλιο.
 
Παιδια καλησπερα... εχουμε καποιο νεο σχετικα με την πωληση της Condor; Την πηρε η LH;
 
Νομίζω πως είναι πολύ απίθανο υπο τις παρούσες συνθήκες, να αγοράσει η LH την όποια Condor.
Εδώ αποσύρουν αεροσκάφη, απολύουν πληρώματα και υπαλλήλους, κλείνουν βάσεις, έχουν καθημερινά ζημιές εκατομυρίων ευρώ και θα φορτωθούν μια ακόμα προβληματική εταιρία :?:
 
Η Lufthansa ανοίγει ανταγωνιστή της Condor, την Ocean, στα πρότυπα της Edelweiss του γκρουπ. Κυρίως στοχεύει στα long-haul βέβαια με αυτήν, και στα short-haul έχει τη Eurowings.
Άρα αν ξανα-ενδιαφερθεί η LOT για τον Κόνδορα (το 2021+) βλέπουμε, αλλιώς δεν βλέπω να επιζεί δυστυχώς.
 
Έχουν εμφανιστεί πτήσεις της LH από Φρανκφούρτη προς διάφορους ελληνικούς προορισμούς για το καλοκαίρι 2021, π.χ. KVA, PVK, KLX, ZTH, EFL. Προφανώς επικεντρώνεται πλέον η ίδια σε τουριστικούς προορισμούς.
 
Για την ακριβεια, οπως ανακοινωσε τον προηγουμενο μηνα θα πεταει απευθείας:

CFU 2w, CHQ 3w, JMK 2w, KGS 3w, KVA 2w, PFO 2w, PVK 2w...

Covid επιτρέποντος φυσικα...

https://www.lufthansagroup.com/en/newsr ... -2021.html
 
Γιατί, η Καβάλα στη Θράκη καλύτερη είναι;
 
Top