Aegean Cabin Crew

Διάβασα το παρακάτω άρθρο που αφορά τα πληρώματα καμπίνας της εταιρείας και αναρωτήθηκα. Θα μπουν άραγε επιπρόσθετα μέλη πληρώματος για τον σκοπό αυτό, θα έχουν κάποιο διακριτικό, διαφορετική στολή και στο τέλος αυτή η δραστηριότητα δεν είναι μέρος των καθηκόντων τους? Μήπως όμως αυτό είναι θέμα και μια ευκαιρία για να γράφουμε ότι είμαστε εδώ και όλα πάνε καλά?
Η Aegean συστήνει τους Hygiene Attendants. Στόχος η τήρηση όλων των μέτρων προστασίας στην πτήση.
https://www.metaforespress.gr/aeroporik ... b7-%cf%8c/
 
Ωραίο άρθρο. Αλλά που είναι η αγγελια; Είναι μια παραλλαγή του όρου flight attendant για να δείξει την ασφάλεια κλπ η Aegean, θα αναδιαμορφωθούν όσες αεροσυνοδούς έχουν; Ή επιτελους θα προσθέσουν μερικές; Παιδιά ο,τι νεότερο έχουμε ας το λέμε. Έχετε εσείς κανα νέο;;
 
Δεν υπάρχουν επιπλέον μέλη στην καμπίνα. Πολύ απλά είναι μέλη του πληρώματος που θα έχουν περάσει τη σχετική εκπαίδευση και έχουν μια κονκάρδα στη στολή για να ξεχωρίζουν (και να νοιώθει ο επιβάτης πιο ασφαλής).
 
Τώρα με 2ο lockdown τι θα γίνει με Aegean?
 
Θα κάνει προσλήψεις νέων αεροσυνοδών για να αλλάξει το γούρι!
Θα πάρουν τις θέσεις των παλιών που μάλλον είναι γρουσούζες.
Υποψήφιες σπεύσατε, η δουλειά των ονείρων σας σας περιμένει!

#ΑσεΜαςΚουκλίτσαΜουΜεσημεριάτικα
 
Για ρώτα πρώτα να μάθεις πόσες προϊσταμένες καμπίνας απέλυσαν νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα και μετά έλα να μας ρωτήσεις ξανά.

Εάν δεν το έχεις καταλάβει έχεις κατακτήσει γραφική.
 
Κορίτσια μου αν έχετε απολυθεί δεν φταίω εγώ σε κάτι.. ούτε είναι ανάγκη να ξεσπασετε την ειρωνεία σας πάνω μου. Αν πάλι επιβλέπετε και εσείς σε κάποια θέση πάλι δεν χρειάζεται να αποθαρρύνετε τον κοσμο. Ναι προφανώς ξέρω ότι υπάρχει ΚΡΙΣΑΡΑ αλλά το ενδεχόμενο να έχω και εγώ κρίση στο τι θα κάνω επαγγελματικά το συμμερίζεται κανεις σας;; Όποτε ναι θα γίνομαι γραφικότατη μέχρι να μάθω τα ενδότερα και τα νεότερα.
 
Η λογική λέει πως όταν βλέπεις έναν τοίχο μπροστά σου (δλδ τεραστίων διαστάσεων παγκόσμια κρίση στον τομέα των αερομεταφορών με χιλιάδες κόσμου που χάνει την δουλειά του) κοιτάς να τον προσπεράσεις (δλδ να ψάξεις πέρα τον τομέα αυτό κάτι άλλο το οποίο σου αρέσει, είναι μέσα στις δυνάμεις σου, στις σπουδές σου, στις γνωριμίες σου, πιστεύεις πως θα έχει εξέλιξη κλπ.) και όχι να πέσεις επάνω του πιστεύοντας πως σπρώχνοντας τον τοίχο αυτός θα μετακινηθεί.

Είσαι ένας νέος άνθρωπος, αξιοποίησε τις δυνατότητες σου και την ορεξη σου για δουλειά και είμαι σίγουρος πως θα βρεθεί κάτι καλό, εποικοδομητικό και προσοδοφόρο για σένα.

Με εκτίμηση
 
Το είπαμε και το ξαναείπαμε αλλά δε νιώθεις.
Όταν σου λένε ότι οι αεροπορικές εταιρείες απολύουν κόσμο αβέρτα και εσύ ρωτάς για προσλήψεις δείχνεις ότι δεν αντιλαμβάνεσαι τί συμβαίνει γύρω σου.
Ξέχνα την aegean και κάθε αεροπορική για τα επόμενα 2-3 χρόνια. Βρες άλλη δουλειά. Σπούδασε κάτι. Μάθε μια ξένη γλώσσα. Κάνε κάτι δημιουργικό αντί να ρωτάς και να ξαναρωτάς για κάτι που δε πρόκειται να αλλάξει.
 
Ζουμε -επιβεβαιωμενα με αριθμους- στην καρδια της μεγαλυτερης κρισης που περασε ποτε η αεροπορια απο τον Δευτερο Παγκοσμιο Πολεμο και μετα. Αυτη τη στιγμη η Ευρωπη εχει -συμφωνα με την ΙΑΤΑ 11,000 απολυμενους πιλοτους και - φανταζομαι- τριπλασιο η τετραπλασιο αριθμο απολυμενων cabin crew.

Το μεγαλυτερο σωματειο πιλοτων της Βρετανιας εβγαλε ανακοινωση και επισημα αποτρέπει νεους να αρχισουν εκπαιδευση ως πιλοτοι γιατι δεν προβλεπονται νεες προσλήψεις εως το 2024.

Οι αριθμοι μιλάνε.

Οποιος θελει να κραταει τα ματια του και τα αυτια του κλειστα, ειναι δικο του προβλημα.
 
Top