Ενδιαφέροντα άρθρα/video στο internet

  • Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Με 2,5 εκατ followers μπορεί να πληρωνεται κίολας :D :p
 
Η ΥΠΑ της Κίνας (CAAC) έδωσε τις παρακάτω οδηγίες για τα πληρώματα καμπίνας με σκοπό την επιπρόσθετη προστασία των από τον κορωνοιό: «Συνιστάται στα μέλη του πληρώματος καμπίνας να φορούν πάνες μίας χρήσης και να αποφεύγουν τη χρήση της τουαλέτας για την αποφυγή κινδύνων μόλυνσης».
https://www.airnews.gr/2020/12/11/%ce%b ... %bd%ce%b1/
 
Δεν έχω ακούσει μεγαλύτερη ανοησία από την υποχρεωτική χρήση μάσκας σε παιδί 2 ετών. Όσοι έχουν παιδιά ξέρουν πως σε αυτή την ηλικία δεν υπάρχει περίπτωση να την κρατήσουν πάνω από 5 λεπτά. Ο CDC προτείνει τη χρήση από αυτή την ηλικία, όμως μέχρι την υποχρέωση και εφαρμογή σε αυτές τις ηλικίες υπάρχει μεγάλο χάσμα.
Κάθε χώρα έχει εφαρμόσει διαφορετικά όρια στη χρήση μάσκας και ΚΑΝΕΝΑ δεν έχει αποδειχτεί πιο αποτελεσματικό από κάποιο άλλο. Επομένως η χρήση θα πρέπει να είναι υποχρεωτική εκεί όπου είναι και εφικτή και στα παιδιά αυτό συμβαίνει κυρίως από τη σχολική ηλικία (εξαιρέσεις υπάρχουν πάντα βεβαίως).
Άλλωστε μέχρι 2 ετών ταξιδεύουν τα παιδιά στην αγκαλιά του γονέα ως βρέφη και ξαφνικά από την ηλικία των 2 ετών και 1 ημέρας είναι υποχρεωμένα να φορούν και να κρατάνε τη μάσκα καθ'όλη τη διάρκεια της πτήσης :banana: :with:

Άσχετο αλλά και το ηλικιακό όριο που έχουν θέσει γενικά στην Ελλάδα είναι πολύ χαμηλό και στις περισσότερες περιπτώσεις φυσικά μη εφικτό.
 
Η λεβεντογένα και πάλι στο προσκήνιο με μια είδηση πρωτότυπη Κρητικός έκοβε με μαχαίρι τις ζώνες ασφαλείας από αεροπορικά καθίσματα και τις κρατούσε ως... τρόπαια ... https://www.protothema.gr/greece/articl ... s-tropaia/
 
Γειά σας παιδιά . Χαίρομαι που είμαι πάλι εδω μαζί σας. Σας κοινοποιώ μια απογείωση μου με πολύ χιόνι από την Μπολόνια . https://www.youtube.com/watch?v=j7gxcDTfCTM . Ελπίζω να σας αρέσει
 
Το Google Earth τσάκωσε το Dreamlifter στη Nagoya με ανοιχτή την tail-swing θύρα φόρτωσης.


Το αεροσκάφος πετάει συχνά εκεί για να παραλάβει κομμάτια των πτερύγων του 787 (ιαπωνικές εταιρείες συμμετέχουν σε μεγάλο βαθμό στην κατασκευή τμημάτων).
 

Attachments

  • Screenshot 2021-03-18 164733.png
    Screenshot 2021-03-18 164733.png
    501,1 KB · Προβολές: 996
Top