Εκθεση φωτογραφιας Φιλων Αεροποριας

  • Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας

GP707

Moderator
Staff member
Εγγραφή
04/05/2004
Μηνύματα
6.571
Likes
2.732
Περιοχή
LGAT, East Terminal
Website
www.flickr.com
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
AOA
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGAT
Οπως προαναφεραμε στο τοπικ του Συλλογου, θα πραγματοποιηθεί στις 3 Ιουνίου, στο Κέντρο Τεχνών του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων, στο Πάρκο Ελευθερίας η 1η Πανελληνια Εκθεση Φιλων Αεροποριας και τα εγκαίνια είναι στις 19.30. Θα χαρουμε να σας δουμε ολους εσας, τους φιλους του αεροπλανου. Οποιοσδηποτε εχει καποια ερωτηση για την εκθεση ή θελει να παραθεσει καποια γνωμη, ευχαριστως να την ακουσουμε σε αυτο το τοπικ!
 
Ola ta paidia pou summetexoun se auti tin Ek8esi exoun dwsei kommati tous gia na ginei...(na dw pws 8a mazevoume ta kommatia mas meta.. :D ). To apotelesma 8a einai polu wraio kai 8a 8elame na doume osous perissoterous apo konda. Einai mia eukairia/giorti opws to vlepoume kai eukairia megali na gnwristoume olo kai perissoteroi. 8a kratisei mexri tis 14 Iouniou kai wres 09:00-13:00 kai 17:00-20:00 (plin Kuriakis apogeumata kai Deuteras). Osoi malista exete kai dvd drasis, elate na syneisferete se ena "apogeiwtiko" programma. Please...make contact... :idea:
Ande de, gia na feroume ton kosmo pio konda se auto pou agapame...
Egainia tin Paraskevi...kai oi bobires more than welcome... :D
 
Το κείμενο της πρόσκλησης:

ekthesi.jpg


Υπάρχει και στο site του συλλόγου.
 
Φίλες και φίλοι,

Τα πάντα είναι έτοιμα στο κέντρο τεχνών και επειδή έζησα την τελική εικόνα από κοντά, έχω να σας πω ότι πρόκειται για ένα εντυπωσιακό, άρτιο αισθητικά αποτέλεσμα!

Όχι μόνο υπάρχουν εικόνες από κάθε γωνία και πτυχή του αεροπλάνου αλλά και Άνθρωποι,ζώα,πλοία,δέντρα συνδυάζονται με αεροπλάνα για να δημιουργήσουν μία ατμόσφαιρα αεροπορική, όπου κάθε άτομο δε μπορεί παρά να υποκλιθεί στο μεγαλείο και τις συγκινήσεις που προσφέρει ΑΥΤΟ ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ!

Gate Open στις 19.00
Boarding στις 19.15
Take-off στις 19.28....

Landing σε 10 μέρες. . .

Νομίζω ότι πρόκειται για μία έκθεση που κανένας δεν πρέπει να χάσει!
 
Να πω κι εγώ πως πρέπει να προσπαθήσουν όλοι να περάσουν από την έκθεση... και να ευχηθώ κάθε επιτυχία!

Πήρα μια γεύση τόσο από μέρος των φωτογραφιών :rolleyes: (ιδιαίτερα εμπνευσμένες και αρκετά διαφορετικές από αυτές που κυκλοφορούν στα διάφορα sites φωτογραφιών!), όσο και από το χώρο, ο οποίος βρίσκεται σε ιδανική θέση, δίπλα σε σταθμό του μετρό. ;) :D
 
kai nai, simera itan showtime!!!

pragmatika pera apo kathe fantasia
 
Η επόμενη μέρα της βραδιάς των εγκαινίων μας βρίσκει πολύ ευχαριστημένους που η προσέλευση του κόσμου ήταν σημαντική και η ανταπόκρισή τους έως συγκινητική.

Και δεν ήταν μόνο οι γνώστες του χώρου που μας τίμησαν με τα καλά τους λόγια. Δεν μπορώ να ξεχάσω τις συζητήσεις με ανθρώπους που δεν ανήκουν απαραίτητα στο αεροπορικό περιβάλλον, οι οποίοι πραγματικά φάνηκαν να χαίρονται την έκθεση όσο ούτε κι εμείς οι ίδιοι δε φανταζόμασταν! Μας μιλούσαν για μνήμες από ταξίδια τους που ξύπνησαν βλέποντας τις εικόνες της έκθεσης, για το πόσο τους αρέσει να κάθονται πάντα παράθυρο και για τόόόσα άλλα...

Ευχαριστούμε πολύ όλους εκείνους που χθες βράδυ γέμισαν το χώρο του Κέντρου Τεχνών και θα χαρούμε πραγματικά να δούμε από κοντά τις επόμενες μέρες και όσους για οποιονδήποτε λόγο δεν μπόρεσαν να είναι μαζί μας στα εγκαίνια.

Σας περιμένουμε!
 
Πραγματικά πολύ καλή προσπάθεια,το αποτέλεσμα ξεπερασε κάθε προσδοκία....

Όσοι δεν έχετε πάει ακόμη....just do it!
 
Tha hthela para poly na do apo konta thn ekthesh oso kai esas poy th diorganonete alla dystyxios tha ertho sthn Athina stis 27 toy mhnos dhladh meta to peras ths.
 
Top