Εκθεση φωτογραφιας Φιλων Αεροποριας

  • Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Πολυ καλυτερο απο οτι το φανταζομουν. Ενα μεγαλο μπραβο αλλα και ενα ευχαριστω στο Συλλογο και για ολους οσους ετρεξαν γι'αυτο το αποτελεσμα. :thx:
 
H apaitisi tis pleiopsifias twn episkeptwn itan i metalaksi tis ek8esis kai se leukwma. Nomizw oti dyskola 8a andista8oume stin laiki apaitisi... :D ;)
 
@D. Ntistis
Nope...Next time stin Ek8esi Afisas pou isws diorganwsoume... :D 8elw na enimerwsw oti i Ek8esi diorganw8ike apo ton patriwtismo twn melwn kai mono kai auto kostizei. Kai meis eixame polles idees gia polla pragmata, alla το μεν πνεύμα πρόθυμο, η δε σαρξ... :cool:
 
Πέρασα και εγώ Κυριακή πρωί για μία βόλτα και έμεινα τρεις ώρες. Υπέροχες φωτό, ειδικά μία που ο φωτογράφος (είμαι βέβαιος πως) ψέκαζε το παράθυρο με το ψεκαστήρι του νερού για να βγει με υγρασία.

Και άλλη μία που το αεροσκάφος (Airbus μάλλον) περνάει μέσα από μία κερκυραϊκή λάμπα.

Και οι δυο φωτό είναι από γνωστά και μη εξαιρετέα μέλη του προεδρείου. :D
 
Μια μικρή (πολύ μικρή όμως) ιδέα από την έκθεση μπορείτε να πάρετε από κάποιες φωτογραφίες που υπάρχουν στην προσωπική μου φωτοθήκη. Ανέβηκαν στο album μετά από απαίτηση πολλών "τηλεθεατών". ;)

Κάποιες πληροφορίες ακόμη για τους φωτογράφους και τη δράση τους μπορείτε να βρείτε και στο σχετικό sectionτου site της Απογείωσης.

OveLix":3iidqdnz said:
Υπέροχες φωτό, ειδικά μία που ο φωτογράφος (είμαι βέβαιος πως) ψέκαζε το παράθυρο με το ψεκαστήρι του νερού για να βγει με υγρασία.
Είπαμε, η τέχνη θέλει θυσίες και ευρηματικότητα! :D :D :D
 
Εξαταζεται η πιθανοτητα η εκθεση (η οποια τελειωνει σημερα :( ) να συνεχιστει σε αλλο χωρο (ή χωρους) για καποιες μερες, ωστε να μπορεσουν να την παρακολουθησουν πιο πολλοι επισκεπτες. Αν τελικα γινει αυτο θα ενημερωσουμε μεσω αυτου του τοπικ!!! ;)
 
...Οι κινητήρες της Έκθεσης έκλεισαν χτες το βράδυ σε πανηγυρικό περιβάλλον. Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον κόσμο του φόρουμ ότι η Έκθεση μπορεί καλιστα να παρουσιαστεί και σε νέους χώρους (και εκτός Αθηνών) αφού πρώτα εξασφαλιστούν δεδομένες συνθήκες. Όποιος/όποια έχει κάποια πρόταση με χαρά να την ακούσουμε και γιατί όχι να την υλοποιήσουμε κιόλας. ;)
 
Στην Κέρκυρα, αεροπόροι μου. Στην Κέρκυρα!
 
Σε πρόλαβαν λεβέντη μας. ;) :p
Ρίχτε προτάσεις όμως, και αν έχετε και συγκεκριμένες προτάσεις υλοποίησης (εμ πώς ντε) ακόμα πιο ευπρόσδεκτες. :idea:
 
Top