ATH-MXP-PSR και πίσω + Cockpit ride!

Σας ευχαριστώ, σας ευχαριστώ, σας ευχαριστώ. Πάνω που άρχισα να απελπίζομαι ότι θα έψαχνα άνθρωπο με το κερί :hello?: να κάνει κανα σχόλιο στο ριπορτ που με τόση αγάπη έγραψα και με τόσο κόπο πληκτρολόγησα.

Το επόμενο ταξίδι είναι στις 27/6, ATH-LIN-BCN-FCO-ATH με equipment (κατά πάσα πιθανότητα) 737 και MD-80. Κρίμα γιατί η Απλυτάλια στέλνει στη Βαρκελώνη και κάτι Έμπραερ. Πάλι με τον Γκούφη θα πετάξω.
 
Δηλαδή θέλετε να σας ξεμπροστιάσω δημοσίως όλους εσάς που τρώτε όλο το φαί σας εκεί πάνω... :?: Πολύ εύκολα ξεχάσατε τα βαριά σας λόγια για την πατατοσαλάτα α λα Aegean πολιτισμού...ε?... :twisted:

@Οβελίξ
Φιλιά στον Gaudi και θέλω την Σαγραδα Φαμίλια από το αεροπλάνο ... ή έστω τον δορυφόρο σου τέλος πάντων... :D
 
Τζάμπα-Κάπτεν τώρα που γράφεις και στα ελληνικά νομίζω ότι δεν μπορώ να σου αρνηθώ τίποτε. :D

Στα παραλειπόμενα των φωτο και σε σχέση με τον κόκα κόλα auf servietten (καλά το εγραψα?), θα έχετε ίσως παρατηρήσει ότι σε όλες τις φωτό που έχω φαγητό, δίσκο κλπ, φαίνεται πάντα η safety με την εταιρία και τον τύπο του αεροσκάφους. Είναι ένας τρόπος να μην ξεχνω ποτέ τι ακριβώς έφαγα ώστε σε περίπτωση σαλμονέλας να ξέρω τι θα πω στο γιατρό και ποιον να μηνύσω :D :D :D

Επίσης είναι ένας τρόπος να έχω ντοκουμέντα για την όλο και μεγαλύτερη μείωση του σιτηρέσιου των επιβατών. Παλιά τρώγαμε καλύτερα. Εσύ Τζορτζ δεν θυμάσαι, είσαι μικρός. :D
 
Αααααα, μην το λες. Από μικρός έδινα μεγάλη έμφαση στο αεροπορικό φαγητό. Ακόμη και το ζεσταμένο μπιμπερό με το γάλα εν πτήσει, παλιά είχε άλλη γεύση. Άλλωστε, το φαγητό έχει χειροτερέψει τα τελευταία λίγα χρόνια μόνο (η Alitalia εξαιρείται και εξαιρούνταν και παλιότερα).

captainjumbo":qcpuiyiz said:
Πολύ εύκολα ξεχάσατε τα βαριά σας λόγια για την πατατοσαλάτα α λα Aegean πολιτισμού...ε?...
Ξεχνιούνται βρε τέτοια αριστουργήματα γαστριμαργικού πολιτισμού; Τέτοια μοναδικά δείγματα μαγειρικής τέχνης; Μπορώ να υποτιμήσω ποτέ μια τέτοια καταπληκτική έμπνευση; Η πατατοσαλάτα-σούσι θα μείνει για πάντα στην καρδιά μου! (και μακριά από το στομάχι μου...)

OveLix":qcpuiyiz said:
Πάνω που άρχισα να απελπίζομαι ότι θα έψαχνα άνθρωπο με το κερί :hello?: να κάνει κανα σχόλιο στο ριπορτ που με τόση αγάπη έγραψα και με τόσο κόπο πληκτρολόγησα.
Το κάναμε για νά 'χεις αγωνία :p


Υ.Γ. Τελικά, σε βλέπω εθισμένο στην Απλυτάλια! Να το προσέξεις αυτό :D
 
Σαν να έχεις δίκιο. Τρίτη φορά σε έξι μήνες θα είναι. Μήπως να το κοιτάξω? :oops:
 
Δεν αφήνετε λέω εγώ τα γύρω γύρω μανταλάκια...επί του προκειμένου. Φάγατε ή όχι την Πατατοσαλάτα Α3? Ερωτώ. Αφού την φάγατε, τότε λέγατε ψέμματα στον ελληνικό λαό και τους φίλους αεροποριστές. Να προσέχετε στο μέλλον γιατί η αξιπιστία σας κλωνίζεται... :cool:

Ναι ναι, εσύ να το κοιτάξεις...που θες και check in στο Linate 3 ώρες νωρίτερα και να σου πάρουν και τις βαλίτσες... :p :D
 
Pes ta re tzampa-Captain, me steilane gia espresso lungo, poly lungo omos, na perimeno me tis valitses tagged men, sto karotsi mou de. Meta pantos tis pirane kai ektos oyras.

Alla afta sto epomeno report.

P.S. To BCN einai to oneiro toy shopper kai mazi toy spotter. Ston idio xoro terasties tzamaries kai xiliades magazia. Ola afta kai akoma perissotera sto report me titlo "ATH-LIN-BCN-SVQ-BCN-FCO-ATH, h Odysseia enos pantremenou". :D :D
 
οντως το ονειρο του shopper-spotter αυτο το αεροδρομιο.
ομως οι φιλοι μας οι ισπανοι μας επιφυλασουν ακομα μια μεγαλη απολαυση με το καινουργιο terminal στο barajas. τεραστιο.... και με τους διαδρομους στη μεση για ατελειωτο photo action. yum yum!!!
 
Εύγε! Τη θες την κάρτα? Πού τη στέλνω? :?:
 
Top