Airshow από την ΠΑ

Μόνο ένα πράγμα. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑAΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑrrows :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Μετά το πρώτο πέρασμα
https://www.airliners.gr/community/album ... ic_id=4585

Πρός τον Πειραιά
https://www.airliners.gr/community/album ... ic_id=4587
https://www.airliners.gr/community/album ... ic_id=4586

Πηγαίνοντας για την Ακρόπολη
https://www.airliners.gr/community/album ... ic_id=4588

Επιστρέφοντας απο την Ακρόπολη
https://www.airliners.gr/community/album ... ic_id=4589

Πάνω από τον Πειραιά
https://www.airliners.gr/community/album ... ic_id=4590

Πρίν το δεύτερο πέρασμα από την Ακρόπολη
https://www.airliners.gr/community/album ... ic_id=4591

Ο λόγος για τον οποίο ζήτησαν 6000ft καθαρά πάνω από την Ελευσίνα. Loooooop :!: :!: :!:
https://www.airliners.gr/community/album ... ic_id=4592
https://www.airliners.gr/community/album ... ic_id=4593
https://www.airliners.gr/community/album ... ic_id=4594
 
Ξέχασα. Red Arrows Royal Air Force Flight Team frequencies 242.200, 242.050, 243.450, 253.450
 
Εντυπωσιακή επίδειξη από τα βρετανικό ακροβατικό σμήνος Red Arrows

Εντυπωσιακές πτήσεις στον αθηναϊκό ουρανό εκτέλεσε τη Δευτέρα το διάσημο βρετανικό σμήνος ακροβατικών επιδείξεων Red Arrows.

Το συγκεκριμένο σμήνος μαζί με αντίστοιχα σμήνη άλλων 19 χωρών και 12 αεροδιαστημικές εταιρείες θα πάρουν μέρος στις εκδηλώσεις της Πολεμικής Αεροπορίας για το πρώτο διεθνές Air Show με την επωνυμία «Αρχάγγελος 2005», που θα γίνει στις 16-18 Σεπτεμβρίου, στην Τανάγρα.

Το βρετανικό σμήνος, που αποτελείται από εννέα αεροσκάφη, πέρασε πάνω από την Ακρόπολη και τον όρμο του Παλαιού Φαλήρου και αύριο Τρίτη, στις 5:00 μμ, θα πραγματοποιήσει αεροπορική επίδειξη.

Τα εννέα αεροσκάφη των Red Arrows χαρακτηρίζονται οι «πρέσβεις της Βρετανίας στο εξωτερικό», καθώς διακρίνονται για την επαγγελματική τους αρτιότητα, συμβάλλουν στη στρατολόγηση στη Βασιλική Αεροπορία, καθώς και στην αμυντική διπλωματία και υποστηρίζουν τα ευρύτερα βρετανικά συμφέροντα μέσω της προώθησης της βρετανικής βιομηχανίας στο εξωτερικό και μέσω της συμμετοχής τους σε διεθνείς επιχειρήσεις.

Επικεφαλής τους είναι ο 34χρονος Ντίκι Πατούνας, ελληνικής καταγωγής, του οποίου ο πατέρας του γεννήθηκε στη Ρόδο. Ο Ντίκι Πατούνας είναι εδώ και ένα χρόνο επικεφαλής στους Red Arrows στους οποίους εντάχθηκε το 1997, όντας ένας από τους μικρότερους σε ηλικία πιλότους των Red Arrows.

Μιλώντας με τους δημοσιογράφους μετά την προσγείωσή του στην 112η Πτέρυγα Μάχης, στην Ελευσίνα, χαρακτήρισε «μεγάλη τιμή» για την ομάδα του την πρόσκληση να συμμετάσχουν στις εορταστικές εκδηλώσεις «Αρχάγγελος 2005» της Πολεμικής Αεροπορίας και «ιδιαίτερη χαρά» για τον ίδιο, λόγω της ελληνικής του καταγωγής.

news.in.gr, με πληροφορίες από ΑΠΕ

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=244

:arrow:Θα είναι και στην Τανάγρα?Το πρόγραμμα δεν λέει κάτι τέτοιο...
 
SARIDAKIS VASILIS":391y5wkv said:
:arrow:Θα είναι και στην Τανάγρα?Το πρόγραμμα δεν λέει κάτι τέτοιο...

OHI!!
oute ki patounas pige to 1997 stous reds, alla den eehi simasia.
apla o dimosiografos einai *BEEP*
 
ΉΤΑΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ

:laola:

Όσοι είχαν πρόσκληση, είχαν θέση και το σημαντικότερο, περιγραφή από τον εκπρόσωπο του σμήνους (στα αγγλικά) .
 
Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο Ι ! ! !
:thx: :thx: :thx: :thx: :thx:
 
Από τις ωραιότερες εμπειρίες αλλά και από τις περισσότερες παρουσίες ατόμων του χόμπυ... Για άλλη μια φορά πολλοί φίλοι του αεροπλάνου (και μέλη του forum) έδωσαν το παρόν :!: Από τις ωραιότερες μέρες, συνοδευόμενη από τον απαραίτητο καφέ και το χάζι ΕΚΕΙΝΟΥ του overfly που ακόμα το ψάχνουμε....

Επόμενο ραντεβού : Αρχάγγελος ;)
 
Τελικά πόσα Hawk έχουν σήμερα οι Reds :?: Ήξερα ότι είχαν 9 για επιδείξεις και ένα εφεδρικό. Στη φωτογραφία του ansargiri με κατεύθυνση προς την Ακρόπολή φαίνονται 9 σε σχηματισμό και 2 εκτός, ενώ στις φωτογραφίες των loop πάνω από την Ελευσίνα ο σχηματισμός αποτελείται από 10 αεροσκάφη. Any info welcome please
 
Γιάννη ρίξε μια ματιά εδώ :arrow: http://www.raf.mod.uk/reds/faqs.html . Λέει για το Red 10. Για το 11 τίποτα, αν και στα περάσματα της Δευτέρας πετούσε σε απόσταση από τους υπόλοιπους και μάλλον χρησιμοποιούταν για κινηματογράφηση της άφιξης τους και του περάσματος από την Ακρόπολη
 
Top