ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ R.B.F. & AIRLINERS.GR

  • Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

GP707

Moderator
Staff member
Εγγραφή
04/05/2004
Μηνύματα
6.590
Likes
2.769
Περιοχή
LGAT, East Terminal
Website
www.flickr.com
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
AOA
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGAT
Περιοδικο: "REMOVE BEFORE FLIGHT"

Ειμαι στην ευχαριστη θεση να σας ανακοινωσω οτι το "δικο μας" ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ειναι γεγονος!!! Σήμερα κυκλοφόρησε το 1ο τευχος του «REMOVE BEFORE FLIGHT». Υπευθυνος της προσπαθειας αυτης ειναι ο Ηλιας Κεφαλας και η Ναταλια Ανεμοδουρα, με πολλους συνεργατες να ακολουθουν οπως ο υποφαινομενος ;), η "Απογειωση", ο 7-4-7 κλπ κλπ. Ο καθενας μας θα αναλαβει καποια αρθρα και καποια θεματα τα οποια θα επεξεργαζομαστε. Φυσικα και φωτογραφιες απο την κινηση στα ελληνικα και οχι μονο αεροδρομια. Δεν θελω να μπω σε λεπτομερειες για τα θεματα του (εχετε την ευκαιρια να τα δειτε κι από κοντα), αλλα ολοι καταλαβαινεται οτι ειναι ακριβως αυτο που θελουμε γιατι ειναι απο εμας τους ιδιους. Και γιατι εχουμε βαρεθει την "Πτηση" με τα τανκς και τα αντιτορπιλικα!
Θα βγαινει κάθε 11 περιπου καθε δευτερου μηνα και αν παει καλα και το στηριξει η αεροπορικη κοινοτητα σχεδιαζουμε να το μετατρεψουμε σε μηνιαιο και να ζητησουμε και απο αλλους να συμμετεχουν σ' αυτο καλυπτωντας καποια θεματα ή γραφοντας καποια αρθρα, αφιερωματα κλπ.
Το πρωτο τευχος το εχουν αναλαβει εξ'ολοκληρου ο Ηλιας με την Ναταλια (γι'αυτο και η καθυστερηση του βιβλιου με τα ελληνικα νηολογια) αλλα απο το επομενο πιανουμε δουλεια. Το 1ο τευχος, εγχρωμο και με πλουσιο φωτογραφικο υλικο ειναι ηδη στα Αθηναικα περιπτερα.
Πληροφοριες για συνδρομες ή οτιδηποτε άλλο θα βρειτε στη σελιδα: http://www.11aviation.com
Στόχος του περιοδικου είναι η καταγραφή / ενημέρωση των δρώμενων που σχετίζονται με όλους τους κλάδους της αεροδιαστημικής βιομηχανίας και παρελκομένων αυτής, κυρίως στον Ελλαδικό χώρο. Ο σκοπός του εντύπου αυτού είναι ερευνητικός και επιμορφωτικός. Για τον λόγο αυτό καλούμε όλους εσάς, τα μελη του airliners.gr να συμμετάσχετε ενεργά είτε μέσω αρθρογραφίας είτε μέσω αλληλογραφίας, για αεροπορικά θέματα και οτιδήποτε πιστεύετε ότι μπορεί να αναβαθμίσει το RBF και την επίτευξη του ρόλου του.
Ελπιζουμε το ονειρο για ενα πραγματικα "δικο μας" περιοδικο να προχωρησει καλα και να διαδοθει ωστε να μεινει εκει που του αξιζει.
Σας ευχαριστουμε ολους εκ των προτερων.
 
Απο Ναταλία Ανεμοδουρά και Ηλίας Κεφαλάς

Αγαπητοί φίλοι,

Σχετικά με το REMOVE BEFORE FLIGHT έχουμε να κάνουμε τις εξής προτάσεις:

1. Σε μέλη με ημερομηνία εγγραφής πριν την 1 Αυγούστου 2005, προσφέρουμε 10% έκπτωση συνδρομής.

2. Επιπρόσθετα για να ενισχύσουμε την ιδέα του συλλόγου Airborn προσφέρουμε επιπλέον 5% έκπτωση σε μέλη airliners.gr+airborn=15%.

3. Σε μέλη μόνο του Airborn έκπτωση 10%.

Στο κουπόνι συνδρομής μπορείτε να σημειώνετε την αναγραφόμενη τιμή
συνδρομής και στο πεδίο ΕΤΑΙΡΙΑ: θα αναγράφετε πχ -10% Airborn ή -15% Airliners.gr+Airborn κλπ.

Φιλικά
Ναταλία Ανεμοδουρά
Ηλίας Κεφαλάς
 
Το airliners.gr και το περιοδικό Remove Before Flight ανακοινώνουν τη συνεργασία τους.

Η συνεργασία αυτή θα λάβει πολλές μορφές και θα δωσει τη δυνατότητα στα μέλη του airliners.gr να συμμετέχουν ενεργά σε καποια θέματα. Μετά από την έκπτωση των μελών στις συνδρομές του περιοδικού, έρχεται να προστεθεί η ανάληψη του Διαγωνισμού Φωτογραφίας απο το Α.gr.
Αυτο σημαινει οτι οι 4 φωτογραφίες που θα διαγωνίζονται σε κάθε τεύχος θα διαλέγονται από τους συντονιστες μεσα απο το αλμπουμ κατα το διάστημα του διμήνου μεταξύ των 2 τευχών (τρέχοντος και επομενου). Τα μέλη των οποιων οι φωτογραφιες θα διαλεγονται, θα ενημερωνονται με πμ για να επιβεβαιωσουν τη συμμετοχη τους και για να δωσουν ονοματεπωνυμο, τοπο διαμονης και τροπο επικοινωνιας. Τα υπολοιπα μελη, μαζι με τους αναγνωστες του περιοδικου θα λαμβανουν μερος στην ψηφοφορια μεσα απο ειδικη φορμα που θα φτιαχτει στο Α.gr και που θα αναδεικνυει το νικητη του διαγωνισμου.
Αυτο πρακτικα σημαινει οτι τα δωρα για το νικητη του Διαγωνισμου Φωτογραφιας θα πηγαινουν σε μελη του Α.gr.
Αλλα και για οσους συμμετεχουν στην ψηφοφορια, υπαρχει μια ακομη κληρωση με καποια δωρα για εναν τυχερο. Τα δωρα αυτα μπορει να ειναι δωρεαν πτησεις, δωρεαν συνδρομες ή ακομη και δωρεαν αεροπορικα εισιτηρια! Η εναρξη της συνεργασιας αυτης θα ξεκινησει απο το RBF τευχος 4 (11 Νοεμβριου 2005).

Συνεργασιες αλλων μορφων θα ανακοινωνονται κατα καιρους σε αυτο το topic.
 
Akis":2h6sog52 said:
1. Σε μέλη με ημερομηνία εγγραφής πριν την 1 Αυγούστου 2005, προσφέρουμε 10% έκπτωση συνδρομής.
2. Επιπρόσθετα για να ενισχύσουμε την ιδέα του συλλόγου Airborn προσφέρουμε επιπλέον 5% έκπτωση σε μέλη airliners.gr+airborn=15%.
3. Σε μέλη μόνο του Airborn έκπτωση 10%.
Στο κουπόνι συνδρομής μπορείτε να σημειώνετε την αναγραφόμενη τιμή
συνδρομής και στο πεδίο ΕΤΑΙΡΙΑ: θα αναγράφετε πχ -10% Airborn ή -15% Airliners.gr+Airborn κλπ.

Η προσφορα για τα μελη του airliners.gr και του Συλλογου για την εκπτωση στη συνδρομη μετατρεπεται σε παγια και ισχυει οποτεδηποτε αποφασισει καποιος να κανει συνδρομη στο RBF.
Απλα μεταβειτε στο παρακατω link και συμπληρωστε τη φορμα συνδρομης με τη σημειωση για την εκπτωση στο πεδιο "ΕΤΑΙΡΕΙΑ".
http://www.11aviation.com/sindromi.xls
 
Ολες οι φωτογραφιες που θα γινουν upload στο αλμπουμ απο 24/8 εως 24/10 θα μπουν στη διαδικασια επιλογης για τις 4 φωτογραφιες του RBF 4, που θα βγει στις 11/11.
 
Μπορειτε να ψηφιζετε την καλυτερη φωτογραφια καθε τευχους στο
https://www.airliners.gr/el/vote.php
και αυτοματα να μπαινετε στην κληρωση γα την αναδειξη ενος τυχερου που θα κερδιζει το εκαστοτε δωρο.
Μονο για το τευχος Νο 3 οι φωτογραφιες δεν ειναι απο το αλμπουμ. Η πληρης συνεργασια ξεκιναει απο το τευχος 4. Στο 3ο τευχος απλα ψηφιζουν την καλυτερη φωτογραφια οσοι εχουν το περιοδικο στα χερια τους. Απο τον επομενο διαγωνισμο θα υπαρχουν και τα σχετικα links απο το αλμπουμ.
 
Το περιοδικό REMOVE BEFORE FLIGHT ειναι επισημος υποστηρικτης του Συνεδρίου "CIVIL AVIATION IN THE MIDDLE EAST" που θα γινει στο Dubai στις 22 & 23/11/2005.
Οι αναγνώστες του περιοδικού 50% έκπτωση για συμμετοχή στο συνέδριο


Zelus Ltd. invites you to attend the Civil Aviation in the Middle East Summit, a major networking event for the aviation industry in the region. This two-day conference will focus on the latest developments and growth in the aviation industry of the Middle East.

The first day will concentrate on the latest developments in the region with debates on the birth of new airlines and their future in the competitive market of the Middle East, the expansion of the networks of airlines, flight training, the growth of the business aircraft market, the latest developments in the market from the manufacturers’ point of view, and an analysis of the low fare market in the region.

The second day of the conference will have a financial angle exploring growth and expansion of airports, aircraft finance, leasing issues, Islamic leasing, the arrival of A380, new business opportunities for airlines as well as solutions to support the Middle East growth.

The conference includes case studies and the point of view of airlines, the main players in the aviation industry in the Middle East.

Delegates will be able to enhance their knowledge and understanding of the main issues in this exciting regional marketplace. It is also an opportunity to debate, obtain information, participate in interactive discussions, and network with leading experts in the Middle East civil aviation industry.

Who should attend: Senior representatives of airlines, manufacturers, banks, airports, law firms, consultants, financial analysts, and leasing companies.

On behalf of the Zelus team, we look forward to meeting you at the Civil Aviation in The Middle East Summit in Dubai in November 2005.


:arrow: Περισσότερες πληροφορίες στο
http://www.zelusevents.co.uk/events/ove ... v_id=00011
 
Το RBF 4 που κυκλοφορεί απο τις 11/11, εκτός απο τις 4 αφισες, περιλαμβανει και ενα ημερολογιο του 2006 αφιερωμενο στις ελληνικες και κυπριακες αεροπορικες εταιρειες.
Aπο αυτο το τευχος αρχιζει μια νεα μονιμη στηλη με θέμα την παρουσίαση διαφορων τυπων αεροσκαφων που περασαν απο τις ελληνικες αεροπορικες εταιρειες, με αναφορα γενικα στο ιστορικό του εκαστοτε τυπου, αλλά και λεπτομερή αναφορα και πληρες φωτογραφικο υλικο για τα αεροσκάφη που πεταξαν στην Ελλαδα. Τη στήλη επιμελειται και γραφει ο υποφαινομενος ;) και στο τευχος 4 παρουσιαζονται τα Shorts Skyvan, 330 & 360.
Επισης παρουσιάζεται το πρωτο μερος του αφιερωματος στους Ιπταμενους Φροντιστες και Αεροσυνοδούς γραμμενο απο έναν ανθρωπο του συγκεκριμενου χωρου.
Στο τευχος 4 επίσης υπαρχει ενα μεγάλο αφιερωμα στις αερομεταφορες cargo στην Ελλαδα, αλλά και άρθρα που περιλαμβανουν το αφιερωμα στο St. Barthelemy, την παρουσίαση του "Αρχαγγελος 2005, virtual flying με DC-3 της ΤΑΕ κλπ.
Περισσοτερα στο
http://www.11aviation.com/greek/RBF.htm
και ακομη περισσοτερα στο... περιοδικο!
 
Στο RBF 5 συμπεριλαμβανεται δώρο ένα DVD απο το Dubai Air Show με τη μεριδα του λεοντος να καταλαμβανει το Α380 επιδεικνυωντας τις "ικανοτητες" του.
 
Ο Σύλλογος Φιλων Αεροπορίας "Απογειωση", σε συνεργασια με το airliners.gr και το RBF, θα διοργανωνουν διαφορα spotting trips σε Ελλαδα και εξωτερικο. Η αρχη εγινε με το ταξιδι 26 ατομων στο St. Maarten
https://www.airliners.gr/community/viewtopic.php?t=3010

Η επομενη "υπο σκεψη" προταση ακουει στο ονομα ΚΕΡΚΥΡΑ :cool: για το καλοκαιρι. Περισσοτερα γι αυτο θα εχουμε μετα την επιστροφη του group απο το SXM.
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Top