LGAT news

  • Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
LGAT":3gyi61sb said:
i 3L door tou B742 einai akoma open!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :oops:
Οπως ειχα πει και στο τοπικ με τους εισβολεις, την πορτα με καποιο τροπο την εσπασαν οποτε δεν το βλεπω να κλεινει!!! :(
 
emena de mu fanike spasmeni otan piga prin kana 20imero!!!!!!!!!!!!itan kanonika anoixti k malista tin eixe anixi enas mixanikos tis OA o opios evrize k oriotan pou ta aeroskafi exun er8ei se ayti tin katastasi k malon ayto pezei rolo gia to perifragma pou tous ekanan prosfatos............ ;)

k oso gia tin porta GP707 pisteyo oti gnorizeis kala oti i porta enos aeroskafus den spaei etsi eykola opos i porta tou baniou i tu domatiou mas sto spiti.......xa!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :cool:
just kidding ala sovarologo taytoxrona!!!!!!!!!!!!!!!

sigekrimena OLES oi portes sxedon twn perisoterwn aeroskafwn anigun kanonika k EYKOLA ap exw(arkei kapios na xerei)k malista ean i tsuli8ra einai ARMED (leme twra se periptwsi evacuation k anigmatos ap exw)ginete aytomatos DISARMED k den su erxete i tsuli8ra kolaro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :cool: :D
ena ap ta aeroskafi pou i tsuli8ra DEN ginete disarmed ap exw einai to B737 all series enw to A320 family-all series ginete me to anigma exwterika automatos disarmed..............!!!!!!!!!!!!!
exei skoto8ei polis kosmos prospa8ontas na anixei i kata la8os ite se evacuation porta ap exw k gi ayto kalo einai na gnorizume kapia pragmata sxetika me tis portes.........!!!!!!!! ;)

etsi enimerotika ta anefera ola ayta k pisteyo oti einai arketa simantika na ta gnorizume just in case......... :D ;) :cool:
ayta gia simera filoi mu.....!!!!!!!!!! :cool: ;)
 
Οταν λεω οτι με καποιο τροπο εσπασαν την πορτα δεν εννοω ολη την πορτα. Συμφωνα με τον μηχανικο που ειχε ερθει εκεινη την ημερα, ειχε σπασει κατι στο μηχανισμο που ασφαλιζει η πορτα. Το ξερω οτι αυτο θελει προσπαθεια :? αλλα με καποιο τροπο εσπασε και βεβαια ουτε λογος για επιδιορθωση!!! :evil:
 
Mia erotisi :

To ILS stin arxi toy 33 R giati den to xilosan ? kai en pasei periptosei yparxei ILS piso apo ton dromo sta skafi anapsixis an thymamai kala. Paramenei stin thesi toy alla borei na tethi se liturgia opotedipote ? Einai as poyme lampes poy anaboun etsi eykola ?
 
THEMI to ILS tou 33R exei xilo8ei apo to 2002 an den kanw la8os k oi lampes pou les den einai tpt alo apo ta aproach lights pou kapote liturgusan k elampan ka8e fora pou o 33R itan se liturgia!!!!!!!!!!!!
wrea xronia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :oops: ;) :arrow: :(
 
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !

Σκεφτομουν τι να γραψω και ...τσουπ νασου σημερα η ΗΜΕΡΗΣΙΑ για το αεροδρομιο Ελληνικου...

''Νέα πόλη 20.000 κατοίκων στο Ελληνικό
ΗΜΕΡΗΣΙΑ 12/1/2006
Tου Kασσιανόυ Tζέλη

Μια τεράστιας οικιστικής αξίας περιοχή πρόκειται να δημιουργηθεί στον χώρο του πρώην αεροδρομίου στο Eλληνικό, όπου τουλάχιστον 1.000 στρέμματα της έκτασης θα αποδοθούν για αξιοποίηση. Aκόμα, φαίνεται ότι θα επιβληθεί τέλος υπεραξίας στη νέα πόλη των περίπου 20.000 κατοίκων που θα δημιουργηθεί, το οποίο, ένα μέρος, ίσως και όλο θα πηγαίνει στα ταμεία των όμορων δήμων, προκειμένου να αμβλύνει τις αναμενόμενες αντιδράσεις.

Όλα αυτά, βέβαια, έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τις προεκλογικές δεσμεύσεις του πρωθυπουργού, ο οποίος τον Nοέμβριο του 2003 είχε υποσχεθεί στους κατοίκους της περιοχής ότι δεν θα δημιουργηθεί ούτε ένα τετραγωνικό μέτρο τσιμέντου. Όσο για το πράσινο που θα προκύψει τελικά, αυτό θα είναι πολύ μικρότερο από τα 4.000 στρεμμ. που αρχικώς είχαν υπολογιστεί.

Oι χώροι πρασίνου θα μειωθούν στο ελάχιστο, αφού στην αδόμητη έκταση περιλαμβάνονται τα αμαξοστάσια της EΘEΛ και του Tραμ, αλλά και οι εγκαταστάσεις της αεροπορίας που κανείς δεν ξέρει αν και πότε θα απομακρυνθούν, τα ολυμπιακά γήπεδα που ήδη υπάρχουν, αλλά και άλλες εγκαταστάσεις που θα παραμείνουν, ενώ προβλέπεται η δημιουργία θεματικών πάρκων.

Στο YΠEXΩΔE έχουν ήδη οριστικοποιήσει τις τελικές προδιαγραφές, ώστε αυτές να ενταχθούν στη μελέτη που έχει εκπονήσει ο αρχιτεκτονικός οίκος DZO Architecture και μέχρι τα μέσα της άνοιξης θα είναι έτοιμο το οριστικό πλάνο. Tο μόνο που απομένει είναι η τελική έγκριση των νέων προδιαγραφών από τον υπουργό ΠEXΩΔE Γιώργο Σουφλιά, κάτι που αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες.

Eλλειψη πόρων
O κ. Σουφλιάς είχε εξ αρχής αντιμετωπίσει ρεαλιστικά το ζήτημα γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχουν οι πόροι για τη δημιουργία ενός τεράστιου πάρκου, ενώ συμφωνούσε με την άποψη ότι θα ήταν υπερβολή η υλοποίησή του εκεί, τη στιγμή μάλιστα που άλλες περιοχές της Aττικής χρίζουν πολύ μεγαλύτερης ανάγκης από αδόμητους χώρους και πάρκα. O υπουργός ΠEXΩΔE εκτιμά ότι τα έργα πρασίνου στο Eλληνικό μπορούν να κατασκευαστούν, ουσιαστικά μόνο με ιδιωτικά κεφάλαια. Aπό πόρους αυτών που θα κατασκευάσουν και θα εκμεταλλευτούν τις κατοικίες, αλλά κι από τους επιχειρηματίες που θα αναλάβουν τα θεματικά πάρκα που θα δημιουργηθούν. Aνοιχτό πάντως παραμένει το ενδεχόμενο μια μικρή έκταση να δοθεί για την κατασκευή ξενοδοχείου αλλά και εμπορικών καταστημάτων, σχολείου κ.λπ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα αποδοθούν για οικοπεδοποίηση τουλάχιστον 1.000 στρέμματα «σπασμένα» σε δυο κομμάτια στην ανατολική και τη νότια πλευρά της έκτασης, ενώ ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να δημιουργηθεί και τρίτο τμήμα στη νοτιοδυτική πλευρά. Συνολικά πρόκειται να δημιουργηθούν 6.000 υψηλών προδιαγραφών κατοικίες, διασπαρμένες σε μονοκατοικίες, μεζονέτες και μικρές πολυκατοικίες των τριών ορόφων. O συντελεστής δόμησης που θα επιβληθεί θα είναι κατά μέσο όρο 0,6. H αξία αυτών των κατοικιών αναμένεται να εκτιναχθεί στα ύψη, με τις αντικειμενικές τους αξίες να ξεπερνούν ακόμα κι αυτές των όμορων δήμων Eλληνικού, Γλυφάδας, Aργυρούπολης και Aλίμου. H περιοχή άλλωστε χαρακτηρίζεται ιδανική, ώστε να προσελκύσει αγοραστές πολύ υψηλού οικονομικού υποβάθρου.

Πόλος έλξης
Σημαντικό στοιχείο επίσης είναι ότι στην περιοχή μέσα στα επόμενα χρόνια θα φτάσει και το μετρό, ενώ ήδη εξυπηρετείται από το τραμ και αναμένεται να εξελιχθεί σε πόλος έλξης, κυρίως λόγω των ολυμπιακών εγκαταστάσεων που βρίσκονται εκεί και ιδιαίτερα της μαρίνας του Aγίου Kοσμά και του σλάλομ του Kανόε Kαγιάκ, που σύντομα θα μισθωθούν από ιδιώτες.

Υψηλές προδιαγραφές
Στα 1.000 στρέμματα προβλέπεται η κατασκευή 6.000 κατοικιών υψηλών προδιαγραφών (μονοκατοικίες, μεζονέτες και τριώροφα συγκροτήματα), ενώ ανοικτό παραμένει το ενδεχόμενο της κατασκευής ξενοδοχείου και εμπορικών καταστημάτων.

Εργα πρασίνου
Τα έργα πρασίνου που θα προβλεφθούν στην έκταση θα υλοποιηθούν από τους επιχειρηματίες που θα αναλάβουν την κατασκευή των κατοικιών και τη δημιουργία θεματικών πάρκων.
>>

Αυτα για ενημέρωση.

Οποιος εχει κατι να πει ευκαιρια ειναι
 
Πάντως, σύμφωνα με αρκετά περιοδικά αυτοκινήτου, θα χρησιμοποιείται ένας από τους διαδρόμους του αεροδρομίου για μετρήσεις των επιδόσεων αυτοκινήτων υπό δοκιμή, αντί του αυτοκινητοδρομίου Θήβας. Και ήδη έχουν ξεκινήσει τις μετρήσεις, με την έγκριση του Υπουργείου.
 
Themis":bkqgqvpm said:
στην αδόμητη έκταση περιλαμβάνονται και οι εγκαταστάσεις της αεροπορίας που κανείς δεν ξέρει αν και πότε θα απομακρυνθούν, τα ολυμπιακά γήπεδα που ήδη υπάρχουν, αλλά και άλλες εγκαταστάσεις που θα παραμείνουν,

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα αποδοθούν για οικοπεδοποίηση τουλάχιστον 1.000 στρέμματα «σπασμένα» σε δυο κομμάτια στην ανατολική και τη νότια πλευρά της έκτασης, ενώ ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να δημιουργηθεί και τρίτο τμήμα στη νοτιοδυτική πλευρά.

Προσεξα ιδιαίτερα αυτα τα 2 σημεία και διερωτωμαι τα εξής.

1ον Μας λεει οτι δεν ξερει τι θα γινει με τις εγκαταστάσεις της αεροποριας δηλαδη ισως και να διατηρηθουν. Αν ομως διατηρηθουν αυτο τι θα σημαινει ;;; Η υποδομή δηλαδή μπορει να χρησιμοποιηθει ξανα ;

και
2ον Οταν λενε νοτια και ανατολικη πλευρά τι εννοουν ; Μηπως θα χτισουν σπιτια εκεί που σήμερα ειναι παρκινγκ τα παροπλισμενα της Ολυμπιακης ; Μα εκει διπλα ειναι ο 33 !!!

..Δεν παμε καλαααααααααα :shock: :shock: :shock:
 
Ο ECCLESTONE ήρθε Ελλάδα με σκοπό την δημιουργεία f1 circuit(στα πρότυπα του gp της μελβούρνης) στο ελληνικό...μακάρι να αρπάξουμε την ευκαιρία...είνα καθαρά στο χέρι του Καραμανλή.
 
Ναί, μή χάσουμε... :evil:
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Top