Swiss στην Ελλάδα

alex2":3vj5c1bm said:
aksizi pio poly na petas Genewi para Zyrihi ??

Σαν τουριστικός προορισμός πιστεύω σίγουρα, με τη λίμνη και τα γύρω χειμερινά θέρετρα (και από την πλευρά της Ελβετίας, αλλά και της Γαλλίας). Επίσης η Γενεύη είναι και έδρα πολλών διεθνών οργανισμών. :rolleyes:
 
Το Σ/Κ που περασε ημουνα Ζυριχη για spotting (τριπ ριπορτ τις επομενες μερες, οπως και φωτο!!) Μου προξενησε καταθλιψη το θεαμα.. THY.. MAT (!!!) .. Tunisair.. Και το πιο "ελληνικο" ενα της Cyprus... Να μιλαμε για κοσμοπολιτισμο και να μας λειπει ο δικος μας "πολιτισμος".. Τελικα τιποτα δεν ειναι οπως ητανε πριν μερικα χρονια..




(και για να μη γραφω αλλο ποστ - εχω πολλα ραμματα για τη γουνα του σερβις της SWISS!!!) :bash:
 
Παιδια και η Ζυριχη δεν ειναι κανενα χωριουδακι και εδρα πολλων εταιριων ειναι και πληθυσμιακα πολλη μεγαλυτερη απο Γενευη σχεδον 3 φορες , ε και δεν νομιζω οτι ολοι παμε για σκι στην Γενευη η γυρω--γυρω........γι αυτο αναρωτιεμαι για την επιλογη της ΟΑ..
 
Ε ας μην πούμε ότι η ΟΑ έχει σοβαρό ανταγωνισμό με την LX στη GVA... 4 πτήσεις τη βδομάδα με 717 (105 θέσεις) και η LX daily και εκεί που πετούσε παλαιότερα με ARJ τώρα έχει 320 :!:

Προφανώς και οι δύο γραμμές δεν "έστεκαν" για την ΟΑ. Ίσως έκλεισε τη Ζυρίχη ως πιο ζημιογόνα :rolleyes:
 
Re: Swiss στην Αθήνα

Είπα να μην ανοίξω νέο τόπικ για μία μικρή ειδησούλα από την αγαπημένη μας Swiss. Όλες οι εποχικές πτήσεις της Edelweiss για το καλοκαίρι του 2009, θα πωλούνται πλέον και σαν προγραμματισμένες με κωδικό Swiss. Να προσθέσω ότι για το καλοκαίρι του 2009, η Edelweiss θα συνδέει τη Ζυρίχη με Κέρκυρα, Άραξο, Χανιά, Ρόδο, Κω, Μύκονο, Θήρα, Σκιάθο, Ηράκλειο, Σάμο ενώ η Swiss θα πετάει προς Ζάκυνθο. Όλες θα μπορούν να πωληθούν και από την ίδια τη Swiss.
 
Re: Swiss στην Αθήνα

πέρσι πέταγε και προς Θεσ/νίκη από τέλη μαιου..φέτος έχεις ιδέα αν θα την ξαναδούμε και στο "μακεδονία"?
 
Re: Swiss στην Αθήνα

Για την Swiss μιλάς???
Δεν σταμάτησε ποτέ να πετάει από το Μακεδονία...
 
Re: Swiss στην Αθήνα

3 επιπλέον συχνότητες στη γραμμή GVA-ATH από τις 27/6

.2.4.6. από Γενεύη 0705, άφιξη Αθήνα 1045, αναχώρηση 1125 και άφιξη Γενεύη 1315. Με 319
 
Re: Swiss στην Αθήνα

Πολύ ωραία. Αλωνίζουν οι Ελβετοί μόνοι τους στις γραμμές Ελλάδα - Ελβετία και οι δικοί μας beep beep :wall:
 
Η SWISS επαναλανσάρει το ζεστό γεύμα στις πτήσεις της από Ελβετία προς Λισαβώνα, Αθήνα και Κωνσταντινούπολη. Τα γεύματα δεν θα περιέχουν κρέας, ωστόσο θα συνοδεύονται από κέικ. Ενδεικτικά, το ζεστό γεύμα θα αποτελείται από ζυμαρικά, όπως Pasta Drelli Arrabiata ή τα ελβετικά Aelplermakkaroni.
 
Top