LGAV/ATH Athens "Eleftherios Venizelos" (εκτός κινήσεων αεροσκαφών)

  • Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Δεν υπαρχει μεγαλη εταιρεια στο ΕΛ-ΓΚΑΒΟ που να ειναι σε συμμαχια (οπως η Lufthansa εδω με την Star Alliance στο Τ2) Υστερα τετοιο διαχωρισμο κανουνε σε ΜΕΓΑΛΑ αεροδρομια και οχι περιφεριακα που θελουνε να ειναι μεγαλα! ;)
 
ENDIAFEROYSA EIDHSH STHN SHMERINH KATHIMERINH.

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_art ... 06__174515

«Σπάσιμο» σύμβασης με Hochtief προτείνει ο Στ. Xατζηιωάννου
Tο υψηλό κόστος στο αεροδρόμιο «Eλ. Bενιζέλος» ως αποτέλεσμα της σύμβασης με την Hochtief αποτελούν τροχοπέδη στην προσπάθεια ανάπτυξης του αθηναϊκού τουρισμού, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με άλλα ελληνικά αεροδρόμια η τιμολογιακή πολιτική των οποίων δεν επιτρέπει τη δρομολόγηση πτήσεων από αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους στην Eλλάδα.

Aυτό ανέφερε κατά τη διάρκεια του φόρουμ ο ιδρυτής του ομίλου εταιρειών Easy κ. Στέλιος Xατζηιωάννου, προτρέποντας την κυβέρνηση να προχωρήσει στο «σπάσιμο» της σύμβασης με την Hochtief και τη χρησιμοποίηση ως εναλλακτική φθηνότερη αεροπορική επιλογή για την Aθήνα άλλων αεροδρομίων, όπως για παράδειγμα το στρατιωτικό της Eλευσίνας. O κ. Xατζηιωάννου αναφέρθηκε στα πολλαπλά οφέλη τα οποία προέκυψαν σε άλλους προορισμούς όπου δραστηριοποιούνται αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους, όπως για παράδειγμα στην Aγγλία και στη Γαλλία. Oπως τόνισε, οι προσιτές τιμές στα αεροπορικά εισιτήρια και οι υπόλοιπες υποδομές σύνδεσης των δύο χωρών ενίσχυσαν τη γαλλική κτηματαγορά, καθώς υπολογίζεται ότι περίπου 1,5 εκατ. Bρετανοί διαθέτουν στη Γαλλία παραθεριστική κατοικία.


p.s. Nomizo arga i grigora etsi tha ginei, to adiexodo prepei na stamatisei
 
ονειρα θερινης νυκτος...

μακαρι...αλλα δεν αρκει φιλε θεμη μονο το σπασιμο της hochtief....πρεπει να ανεξαρτητοποιηθουν οι διοικησεις των αεροδρομιων...με την αλλαγη ομως του αβραμο ...δεν βλεπω φως...μακαρι ομως
 
Φτιάχνουν υπόγειο viewing deck :D
 
Στη σελίδα :

http://www.aia.gr/GR/passenger_informat ... /body.shtm

υπάρχουν τα δρομολόγια από/προς ATH για την άνοιξη.

Κάποιες πρώτες παρατηρήσεις :

:arrow: H MA για DUB/HEL έρχεται ξανά (στις ίδιες βάρβαρες ώρες)
:arrow: Η PIA έρχεται ξανά κάθε ----5-7 συνδέοντας Karachi/Islamabad/Lahore
:arrow: Η TS πετάει 2 φορές (1---5--) για YUL / ΥΥΖ

Κατά τα άλλα ότι περιμέναμε.

p.s. Το έγγραφο έχει 45 σελίδες. Οι σελίδες 9 έως 45 είναι κενές όμως... Μάλλον είναι πιασμένες για τα μελλοντικά δρομολόγια :1:
 
Επίσης έμαθα οτι η γνωστή μας και πολυαγαπημένη πτήση CRL930 θα γίνεται κάθε Σάββατο (όπως πάντα) αλλα στάνταρ με Β744! :cool:
 
Πέντε χρόνια επιτυχούς λειτουργίας του "Ελ. Βενιζέλος"

Εορταστική η ατμόσφαιρα στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" της Αθήνας, καθώς κλείνει φέτος 5 χρόνια επιτυχούς λειτουργίας και γιορτάζει με συμβολικά δώρα στους επιβάτες και όχι μόνο. Ειδικότερα, όλοι οι αναχωρούντες και αφικνούμενοι επιβάτες του αεροδρομίου θα λάβουν την επετειακή καρφίτσα των 5 χρόνων ως ένα συμβολικό δώρο.

Επίσης, στο εμπορικό κέντρο του αεροδρομίου θα μοιράζονται πρωτότυπες αναμνηστικές τσάντες, ενώ τον εορταστικό τόνο της ημέρας θα συμπληρώνουν τα εορταστικά ηχητικά μηνύματα και η παρουσία των ομάδων που με την ανάλογη επετειακή ενδυμασία θα μοιράζουν το συμβολικό δώρο των 5 χρόνων.


http://www.traveldailynews.gr/new.asp?n ... egory_id=2
 
Top