Swiss International

  • Thread starter Anonymous
  • Ημερομηνία δημιουργίας
kai epitelous exoume mia idea pws tha moiazoun oi kartes tou M'n'M tis Swiss.

http://www.swiss.com

thelw kai egw mia..... :rolleyes:
 
alexander kalhmera , den xero an prepi na xerese kai toso gia ayth thn allagh me thn miles &more karta afou oi silogi ton ponton den einai toso eukoli oso htan prin pou hxeres oti anexartitos booking class epernes gia kathe skelos 1000 pontous gia koita to kalitera ......................(gia na mhn xerese tsampa :) )
 
an den mporeis na kerdiseis ton extro sou, kanton filo sou.

opws kai na exei, mou aresei pou i LX mpike se ena isxyro "karavi".
vevaia egw xairomai giati oi dyo logariasmoi mou ennonontai!
 
Καληνυχτα Swiss Travel Club - Kαλημερα Miles & More

Moνον καλες εντυπωσεις και μνημες εχω απο το SWISS TRAVEL CLUB το οποιο απο εχτες δεν υφισταται πλεον :cry: :cry: :cry: :cry: http://travelclub.swiss.com/FFP/CDA/swi ... 1_,00.html σε στελνει πακετο (redirection) στο ΜΙLES & MORE ................................................ :cry: :cry: :cry: :cry: ΑΝΤΕ NA ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ.-
 
Re: Swiss News

Πετώ αύριο με Swiss για πρώτη φορά από LCY, και ενώ στο σχέδιο των καθισμάτων του Avro RJ100 δείχνει ότι μέχρι και τη σειρά 8 τα καθίσματα είναι διακεκριμένης θέσης η θέση μου είναι στην σειρά 6, έχουν αλλάξει διαρρύθμιση, ξέρει κάνεις κάτι? Όπως επίσης και στο Α321 μέχρι την σειρά 18 είναι Business εγώ είμαι στη 4.
 
Re: Swiss News

απλά υπάρχει ηη δυνατότητα ως εκείνη τη σειρά να γίνει η διαρύθμηση διακεκριμένης/Οικονομικής.
 
Swiss A340 ''San Francisco'' livery

Με αφορμή την έναρξη των πτήσεων Ζυρίχη-San Francisco απο 2 Ιουνίου,η Swiss έβαψε ένα απο τα Α340-300 της,με ένα πολύ όμορφο livery.
Εδώ link με κάποιες λεπτομέρειες και φωτο του αεροσκάφους! http://www.11aviation.com/aeronea.pl?id=150
 
Re: Swiss News

Μπορεί κάποιος να πει στους Ελβετούς ή στους Έλληνες συνεργάτες τους να γράφουν τα email και τα newsletter τους με Ελληνικούς χαρακτήρες μόνο;

Oneiremenoi proorismoi me tin SWISS: Sao Paulo apo EUR 873.-

Η οποία τιμή δεν με αφήνει με το στόμα ανοιχτό ακριβώς αλλά τα 591 για Δελχί και τα 622 για ΒΚΚ δεν είναι εντελώς άσχημα.
 
Re: Swiss News

Δεν είναι προνόμιο μόνο των Ελβετών, είναι τακτική της μαμάς LH.
Τα newseller της μου έρχονται ακριβώς στο ίδιο format: "Milia kai polla perissotera!" πριν μερικές μέρες. :rolleyes:
 
Re: Swiss News

Εκτός από την εδώ και καιρό γνωστή αντικατάσταση από το 2014 των Avro από τα C-Series της Bombardier η Swiss γνωστοποιήσε και την προσθήκη στο στόλο της από το 2012 9 νεων Airbus. Πρόκειται για 5 A330-300, 2 A321 και 2 A320, μια επένδυση συνολικού ύψους περίπου 1 δισεκατομυρίου ελβετικών φράγκων. Εκτός από την πύκνωση των δρομολογίων προς υπάρχοντες προορισμούς, εικάζεται ότι θα προστεθούν στο δίκτυο ακόμα 1 με 2 νεοι προορισμοί. Μέχρι το Μάρτιο του 2011 υπολογίζεται επίσης πως θα έχει ολοκληρωθεί η αντικατάσταση των A330-200 από A330-300.

Και ενα ακόμα, λιγότερο σχετικό, νεο: Καταργείται από το 2011 (τουλάχιστον στη σημερινή του μορφή) το Multi Fleet Flying μεταξύ των A320 και A330 (MFF A320/330)
Το MFF A320/330 είχε ξεκινήσει το 1998, στα χρόνια της Swissair ακόμα, όταν άρχισε η σταδιακή παραλαβή των A330. Τότε ο long haul στόλος αποτελούνταν από MD-11και τα A330 που σιγά σιγά παραλαμβάνονταν. Η ύπαρξη ενός μικρού αριθμού πιλότων μόνο για τα A330 δεν είχε νόημα, οπότε η Swissair κατέφυγε στο επιχείρημα/προτροπή της Airbus «One Pilot fits it all» και αποφασίστηκε ότι ένα μεγάλο μέρος των πιλότων θα είναι 320/330 qualified. Το σύστημα επιβίωσε και του grounding της Swissair, αλλά από το 2007 και κυριως το 2008 και μετά με την είσοδο των πρώτων ab-initio πιλότων τα δεδομένα άλλαξαν σημαντικά, καθιστώντας το MFF A320/330 με τις σημερινές συνθήκες από διάφορες πλευρές ασύμφορο και κουραστικό (αν και πάντα ενδιαφέρουσα πρόκληση και προσφέρον εναλλαγές για του πιλότους)

Πηγές: 1, 2, 3
 
Top