LGAT news

  • Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
prinkanadyo hronia sas eiha pei oti to Elliniko tha to kanoun polikatikies, dystihos fenete oti eho dikio, dystihos.

To oikopedo tou ellinikou einai "tromero fileto": periohi konta stin thalassa me tis giro periohes na anikoun stis anoteres tis Athinas. Tha ginoun polykaties, katastimata, ketra kai ksero go ti allo ekei pera: pantos ohi parka kai mouseia. Tha pesi poly hrima ekei pera.
 
Και για οσους δεν το ξερουν, κτιριο ΚΑΙ στο εμπορικο παρκο αεροδρομιου του LGAV (αυτο κοντα στο Skyview) εγινε ηδη μπουζουκλερι :evil:
Αυτος ειναι ο πολιτισμος μας :bash: Σε καθε αεροδρομιο (καινουριο ή παλιο) και ενα νυχτερινο κεντρο. :mad:
 
Απο πολιτικης απόψεως ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ καμμια κυβέρνηση να καταστρέψει το Αεροδρομιο (το οποίο οπως διαβασαμε στο Δυτικό εξακολουθεί ετσι να χαρακτηριζεται ακομα !) για τους γνωστους λόγους.
Το Ελληνικό είναι πολυ καυτή πατάτα και ελπίζω οι ποικίλοι κυβερνώντες να συνειδητοποιήσουν οτι συμφερει να παραμείνει αεροδρομιο κι ας ουρλιαζουν οι 5 αντε 10 οικοπεδοφαγοι παρα να διαλύσουν αυτή την απέραντη υποδομή.
Ουτε στην Ουγκάντα δεν διαλύουν τα αεροδρόμια...
 
Το Δυτικό; Που η πίστα του έχει φαγωθεί όλη; Για το Ανατολικό το καταλαβαίνω να μην έχει αποχαρακτηριστεί αλλά για το Δυτικό μου φαίνεται παράξενο...
 
Μα για το Δυτικο μικαει το άρθρο, οχι για το ανατολικό.
5 χρονια μετα το κλεισιμο και ομως ακομα δεν το εχουν αποχαρακτηρισει από αεροδρομιο.
Οσον αφορα την πιστα που λες, ο διαδρομος εχει καλυφθεί με πλακακια, δεν εχει φαγωθει. Απλα φυτρωσαν τα αχρηστα γηπεδα στα χορταρια διπλα από τον διαδρομο :D
 
Ολοκληρώθηκε η μελέτη
Στο Ελληνικό θα γίνει πάρκο 4.000 στρεμμάτων, ξεκαθαρίζει ο Γ.Σουφλιάς


Τη δημιουργία πάρκου 4.000 στρεμμάτων στο Ελληνικό ανακοίνωσε τη Δευτέρα ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Γιώργος Σουφλιάς, καθώς ολοκληρώθηκε η σχετική μελέτη. Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι δεν θα δεχθεί μείωση της έκτασης αυτής για άλλες χρήσεις.

Αναφερόμενος σε σχετικά με το Ελληνικό δημοσιεύματα, ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ, μιλώντας μετά από συνάντηση με το δήμαρχο Αθηναίων, Θεόδωρο Μπεχράκη, είπε χαρακτηριστικά ότι «περιλαμβάνουν ανακρίβειες, αυθαιρεσίες και ανοησίες». Παράλληλα, διέψευσε κατηγορηματικά το δημοσίευμα που υποστήριζε ότι το πάρκο θα εκτείνεται σε 2.000 στρέμματα.

Επίσης, απέρριψε ότι δόθηκαν 800 στρέμματα στα Ολυμπιακά Ακίνητα, προσθέτοντας ότι δόθηκαν μόνο 80 στρέμματα, που είναι οι αθλητικές εγκαταστάσεις και τίποτα περισσότερο.

«Έχω δηλώσει ότι το πάρκο του Ελληνικού θα είναι το μεγαλύτερο πάρκο στην Ευρώπη και θα έχει έκταση 4.000 στρέμματα. Μέσα σε πολύ λίγες μέρες θα σας δώσουμε όλα τα στοιχεία για την πρότασή μας» τόνισε ο κ. Σουφλιάς.

«Και τώρα είμαστε έτοιμοι να τα δώσουμε» προσέθεσε, «διότι τελειώσαμε τη μελέτη, την οριστική μελέτη του δρόμου που ενώνει την Ποσειδώνος με τον περιφερειακό Υμηττού που θα γίνει, αλλά και κάποιες αλλαγές που θα γίνουν στη λεωφόρο Ποσειδώνος».


news.in.gr, με πληροφορίες από ΑΠΕ
 
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το μέλλον του πρώην αεροδρομίου, οργανώνει απόψε, στις 7 μ.μ., μπροστά στο λύκειο της λεωφόρου Εθνάρχου Μακαρίου, η Δημοτική Αρχή Ελληνικού. Οι κάτοικοι ανησυχούν για την οικοπεδοποίηση περίπου 1.000 στρεμμάτων, αλλά κυρίως για τα σχέδια της νέας λεωφόρου Ποσειδώνος-Σπάτων.


Από τις υπάρχουσες πληροφορίες, ο νέος οδικός άξονας θα ξεκινά από τη λεωφόρο Ποσειδώνος, λίγο μετά τον κόμβο της Αλίμου, θα φθάνει στη Βουλιαγμένης κοντά στο σουπερμάρκετ ΑΒ, θα διασχίζει τα Σούρμενα και θα φθάνει ώς το τέρμα της οδού Κύπρου, στα όρια των Δήμων Αργυρούπολης, Ελληνικού και Γλυφάδας, όπου θα συναντά την περιφερειακή οδό Κατεχάκη-Αλίμου. Προβλέπονται μεγάλοι ανισόπεδοι κόμβοι που θα καταλάβουν μεγάλο μέρος από τις υπάρχουσες πλατείες, ενώ, σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, η διέλευση από κατοικημένες περιοχές θα είναι υπόγεια. Η λύση αυτή, όμως, θα έχει τεχνικά προβλήματα, καθώς ο αυτοκινητόδρομος θα διασταυρώνεται με τη σήραγγα του μετρό.

*Η παράταξη «Δημοτική Συνεργασία για το Ελληνικό» καταγγέλλει την προκλητική απόφαση της διοίκησης του αθλητικού κέντρου του Αγίου Κοσμά, που λίγο πριν από τη λήξη των συμβάσεων εκμίσθωσης της πλαζ αποφάσισε να τις ανανεώσει, και μάλιστα για άλλα 12 χρόνια. Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι, σύμφωνα με πρόσφατη απάντηση του υπουργείου Οικονομικών η εκμίσθωση επιτρέπεται μόνο για αθλητικούς σκοπούς και νομικά πρόσωπα δημοσίου ή ιδιωτικού συμφέροντος που εποπτεύονται από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ενώ αποκλείονται οι ιδιώτες.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 11/05/2006



H plaka tha einai o dromos Poseidonos - Spaton na ginei dioti ...sto mellon tha enothoyn ta 2 aerodromia opos palia anatoliko kai dytiko...
Lete ??? :D :D :D
 
mporei o dromos na eixe sxedio na ginei prokeimenou na eksypiretisi kai tin metakomisi tou aerodromiaou alla na ksekinaei tora.... :D
vlakia eipa alla edo ola ginontai
 
Themis":3iekwvvg said:
H plaka tha einai o dromos Poseidonos - Spaton na ginei dioti ...sto mellon tha enothoyn ta 2 aerodromia opos palia anatoliko kai dytiko...
Lete ??? :D :D :D
:!: Ανατoλικο και Δυτικο δεν ηταν αεροδρομια αλλα terminals
:!: Δρομος που να ένωνε τα 2 terminals, δεν υπηρχε. Αναγκαστικα πηγαινες περιφερειακα με το φραχτη του αεροδρομιου.
:?: Ποια 2(???) αεροδρομια να ενωθουν στο μελλον? :oops:
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Top