LGAT news

  • Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Apla ekana mia skepsi kai eipa ''Les telika i leoforos Poseidonos Spaton na enosei sto mellon ta Spata me to LGAT os aerodromio xana to LGAT kai gia fadasoy oi epibates toy LGAV poy theloyn na prolaboyn mia ptisi sto LGAT na exipiretoyntai meso aytis tis Leoforoy ???''
Tha moy peis tora ti les, alla giati oxi na paixei kapote kai ayto to senario e :idea: :idea: :idea:
 
Ίσως να έχεις δίκιο Θέμη, διότι σε πολλές χώρες του εξωτερικού υπάρχουν λεωφορεία που εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ κοντινά αεροδρόμια. Ίσως και για αυτό το λόγο θα αρχίσει η νέα λεωφόρος δίπλα στο lgat! Πάντως η λεωφόρος είναι μια καλή ιδέα και μακάρι να μην κάνει πολλά χρόνια να γίνει πραγματικότητα! :D
 
GP707":13ohp9k8 said:
Themis":13ohp9k8 said:
H plaka tha einai o dromos Poseidonos - Spaton na ginei dioti ...sto mellon tha enothoyn ta 2 aerodromia opos palia anatoliko kai dytiko...
Lete ??? :D :D :D
:!: Ανατoλικο και Δυτικο δεν ηταν αεροδρομια αλλα terminals
:!: Δρομος που να ένωνε τα 2 terminals, δεν υπηρχε. Αναγκαστικα πηγαινες περιφερειακα με το φραχτη του αεροδρομιου.
:?: Ποια 2(???) αεροδρομια να ενωθουν στο μελλον? :oops:

Δρομος υπηρχε Δυτικα προς Φαληρο περιφεριακος και εκτος κινησεων εσωτερικων αναγκων των αεροδρομιων περναγε και μια γραμμη της τοτε ΕΑΣ................................μιλαω για εποχη 1986-7 περιπου.
 
gioannis":2wi2ncob said:
GP707":2wi2ncob said:
:!: Δρομος που να ένωνε τα 2 terminals, δεν υπηρχε. Αναγκαστικα πηγαινες περιφερειακα με το φραχτη του αεροδρομιου.

Δρομος υπηρχε Δυτικα προς Φαληρο περιφεριακος και εκτος κινησεων εσωτερικων αναγκων των αεροδρομιων περναγε και μια γραμμη της τοτε ΕΑΣ................................μιλαω για εποχη 1986-7 περιπου.
:? Ο δρομος δεν ενωνε τα 2 terminals. Αυτο που λες ηταν μονο για τα οχηματα του αεροδρομιου (αρα και για τις εσωτερικες αναγκες του αεροδρομιου) και ηταν μεσα απο το φραχτη του αεροδρομιου, πηγαινοντας απο Δυτικο-Αερ. βαση Ελληνικου-Αμερικανικη Βαση-Ανατολικο. Και δεν αναφερομαστε σε αυτου του ειδους τη συνδεση.
 
Themis":3h87amqd said:
''Les telika i leoforos Poseidonos Spaton na enosei sto mellon ta Spata me to LGAT os aerodromio xana to LGAT kai gia fadasoy oi epibates toy LGAV poy theloyn na prolaboyn mia ptisi sto LGAT na exipiretoyntai meso aytis tis Leoforoy ???''
:
Δυστυχως, βλεπω οτι τα ποστ που κινουνται στη σφαιρα της φαντασιας δεν εχουν τελειωμο και απλα επαναλαμβανονται με διαφορετικη καθε φορα διατυπωση. Δεν ειναι δυνατον να υπαρξει topic το οποιο να αφορα 1-2 ατομα, τα οποια να βρισκουν τροπους να μετατρεπουν off-topic αρθρα και φημες σε "νεα" για το LGAT. Μετα το κλειδωμα το 1ου topic λογω ακριβως των ιδιων μυνηματων απο τα ιδια ατομα, γινεται και παλι το ιδιο και σε αυτο. Δεν ειναι δυνατον να παραθετουμε καθε διαμαρτυρια που κανει η ταδε αντιπολιτευση ενος Δημου γιατι δεν εχει με τι να ασχοληθει και να το κανουμε ποστ για το πρωην αεροδρομιο.
Μιας και το Ελληνικο δεν ειναι πια αεροδρομιο και δεν προκειται να ξαναγινει αεροδρομιο, θεωρω οτι το topic αυτο δεν θα πρεπει να ειναι στην κατηγορια "Αεροδρομια". Αφου λοιπον καποιοι δεν εχουν γνωμη για αλλα αεροπορικα θεματα αλλα μονο για το τι θα γινει το πρωην αεροδρομιο, η συζητηση θα μεταφερθει σε νεο topic στo "Πολλα και διαφορα" (αφου δεν εχει σχεση με την αεροπορια) ωστε οποιος θελει να γραφει εκει τις διαμαρτυριες των κατοικων ή τα αρθρα που αναφερονται στην τυχη του Ελληνικου.
https://www.airliners.gr/community/viewtopic.php?t=3501

Αυτο το τοπικ (αλλα και το προηγουμενο) εκτος απο σπανιες περιπτωσεις, δεν προσεφερε τιποτα και αρα δεν εχει να προσφερει τιποτα και στο μελλον.
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Top