Τι γίνεται με τις προσφορές της Α3?!?!

no frills

First-Class-Member
Εγγραφή
08/03/2005
Μηνύματα
755
Likes
0
Περιοχή
Thessaloniki
Website
spirakos.wordpress.com
μηπως κανεις εχει πετυχει την περιφυμη προσορα της α3 με 19 euro?!?!?! θελωνα κανω κρατηση απο ath για skg για τις 7/3/2006 και ουτε δειγματης προσφορς....μαλλον δεν προλαβα. μηπως ξερετε γοα τι ποσοστο των θεσεων μιλαμε? ευτυχωσ πετυχα τα 29αρια.....
 
Aν δεις καλά είναι 19 +10 επίναυλοσ καυσιμων αρα 29 ευρώ
 
Φίλε no frills :3: ,

Αυτά τα 29 ευρώ που βλέπεις ήταν κάποτε 19 αλλά λόγω της ανόδου της τιμής των καυσίμων τους "φόρεσαν" ένα καπέλο :puke: (λέγε-με-επίναυλο) της τάξεως των 10 ευρώ. Το γράφει άλλωστε και πάνω-πάνω με κόκκινα γραμματάκια.

Οι τιμές απλής μετάβασης συμπεριλαμβάνουν € 10,00 επίναυλο καυσίμων στις πτήσεις εσωτερικού

Έτσι λοιπόν, τα εισιτήρια της κατηγορίας των 19 ευρώ είναι αυτά που βλέπεις σαν 29 ευρώ με διακριτικό το "U" και προϋποθέτουν ταυτόχρονη κράτηση και αγορά, το αργότερο 19 ημέρες πριν την αναχώρηση.

Τα εισιτήρια που διαφήμιζαν σαν 29 ευρώ, είναι ουσιαστικά 39 ευρώ και έχουν χαρακτηριστικό το γράμμα "V" (ταυτόχρονη κράτηση και αγορά το αργότερο 11 μέρες πριν την αναχώρηση)

Τέλος, υπάρχουν και τα 39 ευρώ που (ω-τι-έκπληξις!) γίνονται 49 ευρώ και η έκδοση πρέπει να πραγματοποιηθεί το αργότερο εντός 24 ωρών από την κράτηση και όχι μετά από την πέμπτη μέρα προ της αναχωρήσεως.

Στις τιμές δεν περιλαμβάνονται φόροι και λοιπές χρεώσεις (επασφάλιστρο, φόροι αεροδρομίου κλπ.). Τα εισιτήρια U και V class εκτυπώνονται αποκλειστικά με τη μορφή ηλεκτρονικού εισιτηρίου. Τα εισιτήρια της κατηγορίας Χ είναι δυνατόν να εκδοθούν και σε χάρτινη μορφή (OPTAT ή ΑΤΒ2).

Περιορισμένος αριθμός θέσεων για τις συγκεκριμένες τιμές.
 
Πλεον το e-ticket εχει 11 Ευρω!!!!!! Χανια-Αθηνα μαζι με φορους και επιναυλο μου εβγαλε 34 ευρω :twisted:
 
Μηπως εχει κανεις χρησιμοποιησει τη προσφορα Aegean Airlines και της Hertz:

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να κλείσετε ηλεκτρονικά το εισιτήριό σας μέσω της υπηρεσίας e-ticket από το http://www.aegeanair.com και αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία αγοράς ηλεκτρονικού εισιτηρίου, να κάνετε "κλικ" στο μήνυμα της Hertz που εμφανίζεται και να πραγματοποιήσετε άμεσα κράτηση αυτοκινήτου.

Επωφεληθείτε από τις ειδικές τιμές μέσω Internet και το αυτοκίνητο της αρεσκείας σας θα σας περιμένει στον προορισμό σας. Η προσφορά ισχύει για όλους τους προορισμούς εσωτερικού, την Κύπρο και τη Βουλγαρία.


Εχω κλεισει (και πληρωσει) εισητηριο για Κυπρο αλλα οχι μεσω του aegeanair, αλλα τηλεφωνικα απο το 800 νουμερο τους.

Θα χρειαστω αυτοκινητο, καμια συμβουλη για το πως μπορω να κλεισω αυτοκινητο? (ηδη στο σαιτ της Hertz μου δινει Fiesta me a/c me 38e τη μερα...) δηλαδη αν το εκλεινα "μεσω" της Aegean, ποσο θα κοστιζε?

Οποια βοηθεια θα εκτιμηθει....
 
To €19 περιέχει τον επίναυλο αλλά όχι τους φόρους. Δηλαδή σε ένα απλό παράδειγμα, για απλή μετάβαση SKG-ATH η Aegean εισπράττει €19 και το 'κράτος' με τον ένα ή άλλο τρόπο κάπου €25, και φτάνουμε στα €46 στην πιο απλή περίπτωση.
 
Aegean - Hertz

Για να επωφεληθείς από την προσφορά της Aegean αρκεί στο αεροδρόμιο προορισμού να απευθυνθείς στο γραφείο της Hertz και αφού εξακριβώσουν τα στοιχεία σου από το σύστημα με τα ονόματα των επιβατών της πτήσης θα σου κάνουν καλύτερη τιμή. Νομίζω πάντως πως υπάρχει ειδική προσφορά αν κλείσεις το αυτοκίνητο από το internet πατώντας στο banner που εμφανίζεται μόλις ολοκληρώσεις την αγορά του e-ticket.
 
Πριν λίγο μπήκα για να πάρω ένα εισιτήριο ATH-SKG και βρήκα τιμή 10 + φόρους τελική τιμη 25 ευρώ :D :D :D
 
Aπο'τι ειδα στο site της Aegean υπαρχει σημαντικη εκπτωση στα εισητηρια εσωτερικου και εξωτερικου!!!πλεον για εσωτερικο ειναι 19 μερες πριν στα 10 ευρω+φορους απλη μεταβαση και εξωτερικο 29 ευρω+φορους!πραγματικα παρα πολυ καλη κινηση!!! :D

π.χ ΑΘηνα-Θεσσαλονικη 23-7-2007(τυχαια) 63,21 ευρω
Αθηνα-Βουκουρεστι 15-8-2007 111,34 ευρω
" " " με επιστροφη
 
http://www.aegeanair.gr/aegeangr/news/n ... ews_id=154

Εσωτερικό:
14€ ( ναύλος Aegean και επίναυλος καυσίμων)
+ 25€ ( φόροι και τέλη αεροδρομίου)
= 39€

Εξωτερικό 31€ (ναύλος Aegean και επίναυλος καυσίμων)
+ 28€ (φόροι και τέλη αεροδρομίου)
= 59€

Οι τιμές είναι οι ελάχιστες για πτήσεις με αναχώρηση από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών. Οι αντίστοιχες ελάχιστες τιμές από τα υπόλοιπα αεροδρόμια είναι €26 για το εσωτερικό και €43 για εξωτερικό, λόγω των χαμηλότερων φόρων των υπόλοιπων αεροδρομίων.

* Οι προσφορές ισχύουν για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν έως 31/12/2007.
* Οι τιμές αφορούν πτήσεις απλής μετάβασης εντός Ε.Ε., προϋποθέτουν αγορά εισιτηρίου σημαντικό διάστημα πριν την πτήση και υπόκεινται σε περιορισμούς.
* Εφόσον η αγορά γίνει μέσω τηλεφωνικού κέντρου ή των γραφείων της εταιρείας υπάρχει επιβάρυνση €10 για το εσωτερικό και €20 για το εξωτερικό ανά εισιτήριο. Μέσω του http://www.aegeanair.com δεν υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση.
* Σε περίπτωση ακύρωσης δεν επιστρέφεται η αξία του ναύλου.
* Δεν επιτρέπονται αλλαγές στο εισιτήριο.
* Σε περίπτωση τηλεφωνικής κράτησης, η έκδοση εισιτηρίου πρέπει να πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα.
 
Top