CFU/LGKR Corfu TRAFFIC

Xμμμ....

Μυρίζει Υπηρεσία Παρακώλυσης Αεροσυγκοινωνιών η υπόθεση...
 
thanosp":3vjbpfa8 said:
mimithem":3vjbpfa8 said:
Απλά για ενημέρωση σχετικά με το Α340 των Αυστριακών:

Η Austrian δεν είχε άδεια να κατεβάσει αυτό το πανέμορφο θηρίο στο νησί με αποτέλεσμα τις λιγοστές φορές που ήρθε να πληρώνει πρόστιμο 6000 ευρώ τη φορά.


KAI G_M_ THN ELLADA MOU.......................APISTEYTA PRAGMATA !!!
 
Σχετικά με την άδεια παιδιά δεν έχω πληροφορίες.Αυτό είναι θέμα του ελληνικού :D "κράτους" :D ...Κι εμένα παράξενο μου φαίνεται αυτό το πράγμα,απλά ίσως να υπήρχε πρόβλημα με το χώρο γιατί τα Σάββατα που έρχονταν αυτό γίνεται χάος στην Κέρκυρα και επίσης συμπίπτει με άφιξη ενός Α330 της LTU.Εικασίες κάνω,δεν ξέρω...Πάντως κι αυτό δε μου φαίνεται και πολύ λογικό γιατι από τη στιγμή που αντικατέστησαν το 340 με ένα Α320 ή Α321 και ένα Fokker 100 μαζί,αυτά πιάνουν περισσότερο χώρο άπ'ότι το 340 μόνο του...
 
Το σίγουρο είναι ότι η παρουσία του -LAL έχει καταγραφεί από ΠΟΛΛΕΣ γωνιές πραγματικά εντυπωσιακά. Φίλοι χάσαμε, που λέγανε και κάποιοι ηττημένοι... :cry:
Πάντως όσοι επισκεφτείτε φέτος την Κέρκυρα θα δείτε πράματα που βγάζουν ματάκια...Αφήστε που υπάρχει πια και Υugoslav weekend :shock:

updated:

έχω φορτώσει δείγμα στο album (international airlines)
;)
 
Ως νεος στο "αθλημα" του planespotting και κερκυραίος, δεν μπορούσα να μην αντισταθώ στον πειρασμό να παω στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας όσο βρισκόμουνα διακοπές εκεί..
Μία από τις φορές που πήγα λοιπόν πέτυχα αυτό:
https://www.airliners.gr/community/album ... ic_id=8357

Δεν ξέρω αν ήταν μέσα ο michael schumacher αλλά την μεθεπόμενη μέρα (23/Αυγούστου) ήταν ο ποδοσφαιρικός αγώνας τον πιλότων της F1 στο στάδιο Καραισκάκη, οπότε πιθανολογώ οτι απλά ήρθε μια μέρα νωρίτερα για διακοπές στην Ελλάδα. Στην Κέρκυρα έφτασε στις 12:44 και αναχώρησε πάλι στις 1:18 (έκατσε μόλις 34 λεπτά οπότε λογικά μόνο καύσιμα ήθελε να βάλει).
 
Re: a

pilot767":2gw0qxbn said:
ποιανου φτωχουλη να ναι αραγε :D

Εχει και την υπογραφή του Michael Schumacher στο πίσω φτερό αν δείτε ;)
 
xristos":30d30png said:
2 ενδιαφέροντες επισκέπτες στο LGKR, τις τελευταίες μέρες:

Druk Air (Royal Bhutan Airlines) BAe-146-100

Orenair Boeing 737-505

Και το ειδα το 735 την Κυριακη το βραδυ απο μακρια και αναρωτιομουν τι σοι πτηση ηταν αυτη τετοια ωρα.. :D
Παρεπιπτοντως γνωριζει κανεις αν εχει προσγειωθει ποτε στο LGKR Βoeing 777 εκτος απο το OE-LPA της Lauda?
 
Top