Μέλη που αποβάλονται από τις συζητήσεις!

  • Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Το μέλος Panos81 αποβάλλεται για 30 ημέρες από τις συζητήσεις του φόρουμ μετά από μη συμμόρφωση του με τους όρους του φόρουμ.
 
Το μέλη EGNATIA STUDENT και oat_student αποβάλλονται για 30 ημέρες από τις συζητήσεις του φόρουμ μετά από μη συμμόρφωση τους με τους όρους του φόρουμ.
 
Το μέλος freight787 αποβάλλεται για 30 ημέρες από τις συζητήσεις του φόρουμ μετά από μη συμμόρφωση του με τους όρους του φόρουμ, και συγκεκριμένα με την παράγραφο:

Συμφωνείτε να μην αναρτάτε μηνύματα με υβριστικό, άσεμνο, πρόστυχο, χυδαίο, συκοφαντικό, απεχθές, απειλητικό, με πορνογραφικό προσανατολισμό ή οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο που υπόκειται στην νομοθετική αρχή ή είναι ψευδής.
 
Τα μέλη supremum και thessalos αποβάλλοντα για 30 ημέρες από τις συζητήσεις του φόρουμ μετά από μη συμμόρφωση τους με τους όρους του φόρουμ, και συγκεκριμένα με την παράγραφο:

Συμφωνείτε να μην αναρτάτε μηνύματα με υβριστικό, άσεμνο, πρόστυχο, χυδαίο, συκοφαντικό, απεχθές, απειλητικό, με πορνογραφικό προσανατολισμό ή οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο που υπόκειται στην νομοθετική αρχή ή είναι ψευδής.
 
Το μέλος cypilot1977 αποβάλλεται για 10 ημέρες από τις συζητήσεις του φόρουμ μετά από μη συμμόρφωση του με τους Κανόνες του φόρουμ και τις παρατηρήσεις των συντονιστών.
 
Επειδή το τελευταίο διάστημα έχουν μαζευτεί αρκετά άτομα εδώ που νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν την πλάκα τους μαζί μας, έχουμε και λέμε:

Το μέλος ikonoklastis αποβάλλεται για 30 ημέρες από τις συζητήσεις του φόρουμ μετά από μη συμμόρφωση του με τους Κανόνες του φόρουμ (trolling, προσβολή μελών) και τις παρατηρήσεις των συντονιστών.

Το μέλος ec41ks αποβάλλεται για 10 ημέρες από τις συζητήσεις του φόρουμ μετά από μη συμμόρφωση του με τους Κανόνες του φόρουμ (θεματολογία μυνημάτων άσχετη με αυτή των θεμάτων) και τις παρατηρήσεις των συντονιστών.
 
Το μέλος View from the top αποβάλλεται για 10 ημέρες από τις συζητήσεις του φόρουμ μετά από μη συμμόρφωση του με τους Κανόνες του φόρουμ (trolling) και τις παρατηρήσεις των συντονιστών.
 
Το μέλος tarig_gr αποβάλλεται για 30 ημέρες από τις συζητήσεις του φόρουμ μετά από μη συμμόρφωση του με τους Κανόνες του φόρουμ (trolling) και τις παρατηρήσεις των συντονιστών.

Το μέλος Need4sky αποβάλλεται για 30 ημέρες από τις συζητήσεις του φόρουμ μετά από μη συμμόρφωση του με τους Κανόνες του φόρουμ (trolling) και τις παρατηρήσεις των συντονιστών.

Υ.Γ. Και αν η κατάσταση δεν ηρεμήσει δραματικά θα ακολουθήσουν και άλλοι.
 
Συνεχίζουμε λοιπόν και σήμερα:

Το μέλος sx226 αποβάλλεται για 30 ημέρες από τις συζητήσεις του φόρουμ μετά από μη συμμόρφωση του με τους Κανόνες του φόρουμ (trolling) και τις παρατηρήσεις των συντονιστών.
 
Το μέλος Eichman in Jerusalem αποβάλλεται για 30 ημέρες από τις συζητήσεις του φόρουμ μετά από μη συμμόρφωση του με τους Κανόνες του φόρουμ (trolling) και τις παρατηρήσεις των συντονιστών.
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Top