Air Sea Lines

  • Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας
oxi file mou de tha parei,stin aegean pou pire prin apo ligo kairo den prospathises?
 
Σημερινό άρθρο στα ΝΕΑ αναφέρεται στις πτήσεις της AirSea Lines για Πρίντιζι, καθώς και σε άλλα θέματα. Αποσπάσματα:

ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ σύνδεση με το Πρίντεζι της Ιταλίας, μέσω... υδροπλάνων της AirSea Lines, θα έχουν από τις 16 Νοεμβρίου τα νησιά του Ιονίου.

Στις απευθείας πτήσεις από την Κέρκυρα προς το Πρίντεζι (η προσγείωση στην Ιταλία θα γίνεται σε χερσαίο αεροδρόμιο) το εισιτήριο θα κοστίζει 160 ευρώ (320 με επιστροφή, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων), ενώ το δρομολόγιο θα διαρκεί περίπου μια ώρα.

Ακόμη, η εταιρεία θα συνδέει με το Πρίντεζι τη Ζάκυνθο, την Κεφαλονιά και την Πάτρα. Οι πτήσεις αυτές θα γίνονται μέσω Κερκύρας, ενώ το απλό εισιτήριο θα κοστίζει 220 ευρώ και με επιστροφή 440 ευρώ.

κόμη, ώς το τέλος Νοεμβρίου αναμένεται από το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας η αδειοδότηση του υδατοδρομίου του Λαυρίου, κάτι που αποτελεί προτεραιότητα της εταιρείας προκειμένου να αρχίσει πτήσεις προς το Αιγαίο (Ίος και Κάλυμνος οι πρώτοι στόχοι).

Η ένταξη νέων προορισμών στο δίκτυό της, ωθεί την AirSea Lines στη μίσθωση ακόμα δύο υδροπλάνων τύπου De Havilland Twin Otter DHC-6 (19 θέσεων) μέχρι το τέλος του χρόνου. Τα δυο αυτά υδροπλάνα θα μισθωθούν για 5 έτη, με προοπτική αγοράς, ενώ η μηνιαία μίσθωση αναμένεται να διαμορφωθεί στα 25.000 ευρώ.
 
tsouchtera ta eisitiria...


:rolleyes:
 
Είμαι αρκετά περίεργος να μάθω ποιό είναι το traget group των διεθνών πτήσεων της εταιρίας. Η τσιμπιμένη τιμή θα πρέπει να εξηγηθεί από εξειδικευμένη και μόνο ζήτηση που ίσως και να έχει φανεί από έρευνα αγοράς. Εάν αυτό δεν έχει γίνει, ε, είναι ενδιαφέρον με ακόμη πιο ενδιαφέροντα τα αναμενόμενα αποτελέσματα.
 
440 ευρω για Κερκυρα-Μπριντεζι? Το εχουν χασει τελειως,νομιζω... Σουπερφαστ και παιρνω και το αμαξι μαζι...
 
akrivos kai den einai mono auto, einai oti entaksei to superfast den kanei kai diakosies meres na ftasei opote to pleonektima tou chronou kai tis eukolias se sindiasmo me tin timi...chanete

poli tha ithela na matho pio einai to operating cost tis eterias... giati logika ekei ofilontai kai oi times -se sindiasmo kai me tin plirotita-
 
seven4seven":3aad1pw6 said:
440 ευρω για Κερκυρα-Μπριντεζι? Το εχουν χασει τελειως,νομιζω... Σουπερφαστ και παιρνω και το αμαξι μαζι...

Μια διευκρίνηση.. 440 είναι για Κέρκυρα-Μπρίντεζι-Κέρκυρα... Με την επιστροφή δηλαδή..
Η τιμή είναι μεν διπλάσια από αυτές τις A3, OA, Easy, Alitalia κλπ αλλά αυτές δεν πετάνε απο Κέρκυρα.. Οπότε πρέπει να υπολογίσεις και το εισητήριο του Κέρκυρα-Αθήνα-Κέρκυρα + τον χρόνο που θα χάσεις κλπ κλπ.. Προφανώς για να το έκαναν έτσι, κάτι θα έχουν σκεφτεί.. Ισως βολεύει τίποτα επιχειρηματίες..
 
Top