Wizz Air στην Ελλάδα

jetflight":5io455rr said:
Το Κατοβιτσε οπως και να το κανουμε δεν ειναι Κρακοβια,πιο πολυ θα ηταν χρησιμω σαν κομβικο αεροδρονιο,ενω η Κρακοβια ειναι και τελικος σταθμος για πολλους επιβατες.Εξαλλου αν δεν υπηρχε κινηση γιατι τοτε ο μεγαλος της ανταγωνιστης η Skyeurope αποφασισε να διατηρησει το δρομολογιο Κρακοβια-Αθημα και το χειμωνα;

Το Κατοβιτσε μπορει να μν ειναι Κρακοβια, αλλα ειναι λιγες ωρες απο τα συνορα Τσεχια, Σλοβακια και Γερμανια. Για Αυτο το επιλεγουν πολλοι.
και δεν φταιει η Wizz Air που κλινει. Η LΟΤ ειναι αυτη που κλεει που χανει τους επιβατες. (Α ακομη για το κατοβιτσε, οι ποιο πολλοι πολωνοι στην ελλαδα εχουν καταωγη απο τις γυρω περιοχες απο εκει)
 
Η Wizz το καλοκαίρι ξαναρχίζει τις πτήσεις από Κατοβίτσε για Αθήνα.

Για πληροφόρηση σας Κατοβίτσε-Κρακοβία είναι δεν είναι μια ώρα
 
ειναι 45 λεπτα με την autostrada
 
Τελικά όχι μόνο συμπεριλαμβάνει Αθήνα (all time favorite) αλλά επίσης προσθέτει και Ηράκλειο (από Κατοβίτσε και από Βουδαπέστη)
http://www.wizzair.com/cgi-bin/news.cgi ... h#Vsz4kxvg

"
The all-time summer favorites, such as Athens and Barcelona will be back from end of May 2007 alongside the new and the existing routes, increasing the total number of Summer 2007 destinations to 19.
...
The summer flights are already on sale for a promotional fare of PLN 0 (taxes and charges of maximum 116 PLN to be paid) on wizzair.com or through the Wizz Air call centre on +48 22 351 94 99.
"
 
και το skg στα αεροδρομια που θα δουνε το καλοκαιρι τα ροζ αεροπλανα... :D :D καλα μας ταξιδια!!!
 
no frills":qrwxc3d6 said:
και το skg στα αεροδρομια που θα δουνε το καλοκαιρι τα ροζ αεροπλανα... :D :D καλα μας ταξιδια!!!

Απ' ότι βλέπω στο site της εταιρείας τα δρομολόγια SKG-BUD αρχίζουν από 12/6 (κάθε Τρίτη).
 
ηwizz ειναι μια απο τις λοκος που πλεον εχει την πολυτελεια να χρησιμοποιει 2 λονδρεζικα αεροδρομια....εκτος
απο το παραδοσιακα μωβ-ροζ luton πλεον η ryanair της ανατολικης ευρωπης πεταει και στο stn...αυτο σημαινει πως ο ανταγωνισμος με την skyeurope( που χρηιμοποιει το stn ) παιρνει διαστασεις πολυ μεγαλες....[/list]
 
...

και ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα nofrills !

ελπίζω να μη δούμε τη Skyeurope να εγκαταλείπει και το Λονδίνο μετά τη Γερμανία...
 
συμφωνω οτι δεν ιδαμε ακομη τιποτα...μιλαμε για δυοαναπτυσομενες εταιριες με πολυ λιγα χρονια ιστοριας στην πλατη....

αλλα δεν νομιζω οτι θα δουμε την sky να φευγει απο το λονδινο....
απο την γερμανι εφυγε επειδη ο ανταγωνισμος ηταν μεγαλος στα ρουτς γερμανια-ανατολικη ευρωπη απο γερμανικες και βρετανικες εταιριες.....στγο κατω κατω προτειμησε(και καλως επραξε κατατην αποψη μου) να πεταξει σε πιο "παρθενα" ρουτς...

το λονδινο εχει τοση ζητηση που νομιζω πως εχει ψωμι για ολους.....και υποψιαζομαι πως η sky will go gatwick....δεν το ξερω απο πληροφορια αλλα απο διαισθηση
 
Η Wizz ανακοίνωσε το καλοκαιρινό πρόγραμμα, όπου μέχρι στιγμής δεν αναφέρει το Αθήνα - Κατοβίτσε (μετά από το κόψιμο και του ATH-BUD πριν από 3 χρόνια αν θυμάμαι καλά). Μένει μόνο η Central από KRK?

http://wizzair.com/about_us/news/default.asp#67h88104
 
Top