Πολύ υδροπλάνο βλέπω στόν ορίζοντα....
Εν τώ μεταξύ,να κάνω και τίς δικές μου παρατηρήσεις:
1.Λέει η εταιρεία οτι έχει έτοιμη την βάση στό Λαύριο.Εγώ δέν έχω δεί μέχρι τώρα τίποτε στίς ειδήσεις.
2.Πρό καιρού,στο λιμάνι τού Λαυρίου παρά λίγο να συγκρουστούν μεταξύ τους τά δυό ταχύπλοα βαπόρια τής ΝΕΛ που τα είχαν εκεί παροπλισμένα.Τά πλοία αυτά είναι σαφώς πολύυυ μεγαλύτερα από τά twin-otter τής ASL.Τό λιμάνι τού Λαυρίου,όπως έχει γράψει εδώ και ο CONFIG2 που λέει οτι μένει εκεί,είναι ευάλωτο στους ισχυρούς ανέμους και κυματισμούς.Πόσο ασφαλές θά είναι γιά να επιχειρούν από εκεί τά υδροπλάνα;
3.Στά Κυκλαδίτικα νησιά που ετοιμάζεται να πηγαίνη η ASL πολλές φορές ακόμα και το καλοκαίρι δυσκολεύονται να μπούνε στό λιμάνι τά βαπόρια.Συνήθως επικρατούν άνεμοι 4,5 ακόμα και 6bf ακόμα και το καλοκαίρι.Σύμφωνα όμως μέ τά γραφέντα στό παρόν τόπικ από τον κ.Ρέτζιο,τά twin otter μπορούν να προσθαλασσώνωνται και να αποθαλασσώνωνται σέ θάλασσα μέ άνεμο μέχρι 3bf.Τί θα συμβή άν οι ματαιώσεις πτήσεων πρός τά νησιά αυτά λόγω καιρικών συνθηκών είναι συχνές;
Υπενθυμίζω οτι πρέπει να λάβουμε υπ'οψιν μας οτι το υδροπλάνο δέν προσθαλασσώνεται ΜΕΣΑ στο λιμάνι αλλά ΕΞΩ από αυτό,στά ανοιχτά.Ομοίως ισχύει και γιά τήν αποθαλάσσωση.ΕΞΩ λοιπόν από το λιμάνι υπάρχει ΚΥΜΑΤΙΣΜΟΣ.Εχουν σημειωθεί περιστατικά όπου πυροσβεστικά αεροπλάνα CANADAIR (μεγαλύτερα από τά twin otter) έχουν υποστεί ζημιές από έντονο κυματισμό (ένα μάλιστα είχε ανατραπεί και βούλιαξε-άν και ευτυχώς δέν υπήρξαν θύματα)....
Αρθρουν πρωτουν,ου κυβερνητς ιεχει δικαιουμα ζωης και θανατ στου πλερωμα και στς επιβατς