Aegean's Airbus Α320 Family

  • Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Ρε παιδιά,επειδή έχασα το λογαριασμό και δεν έχω και ιδιαίτερες γνώσεις επί του θέματος,μπορεί κάποιος να διευκρινίσει με βεβαιότητα το πόσο απο τα α/φοι που θα φέρει η Α3 είναι νεότευκτα (πρώτος χρήστης η Α3) και πόσα μεταχειρισμένα-ανακαινισμένα;Ευχαριστώ.
Υ.Γ. Στα δελτία τύπου της εταιρείας αναφέρονται "νέα" και οχι "καινούργια" εκτός αν σφάλλω.
 
Ελειψα 15-20 μερες και γυριζω και εχει η Aegean καινουριο αεροπλανο.
Καλα,παιδια,χαλια ειναι.
Τοση ελλειψη φαντασιας,κριμα...
 
Δεν νομίζω ότι περιμέναμε το Α320 για να δούμε τη φαντασία της Α3. Αν εφάρμοζε ένα νέο χρωματισμό στο Α320 θα έπρεπε να αλλάξει και τον υπόλοιπο στόλο. Άρα μια από τα ίδια έχουμε με μια μικρή διαφορά στο κάθετο λόγω μεγέθους. :)
 
Πάντως εγώ προτιμώ να χαμηλώσει τις τιμές της παρά να επενδύσει σε μπογιά για τα αεροπλάνα της.
 
Γιατι βρε παιδια, ειναι πιο ακριβη η μπλε μπογια απο τη λευκη;
Ακομη και αν ειναι ετσι (που δεν ειναι,εννοειται) τωρα θα μειωσουν το εισητηριο που εκαναν οικονομια;Σιγουρα!
Και δεν εννοουσα να βαψει και τα υπολοιπα , δεν ειναι απαραιτητο.Ηταν μια πρωτης ταξεως ευκαιρια το 320 οπως ειναι και καινουριο να διαφοροποιησουν λιγο τα χρωματα,οχι τιποτα φοβερο,θα μπορουσαν να το κανουν θαλασσι η κατι σε μπλε με ασπρους γλαρους (λεω τωρα εγω κατι στην τυχη). Θα μου πεις τα διαφοροποιησαν...εκοψαν το γλαρο στη μεση...
Αποψη μου (με την οποια πολλοι θα διαφωνησουν,αλλα παραμενει η αποψη μου) ειναι οτι μια εταιρεια που δε θελει να κανει προχειρες δουλειες αλλα θελει να εχει μια διαρκεια χρονου σκεφτεται και αυτες τις λεπτομερειες (δηλαδη δεν ειναι λεπτομερεια γιατι ειναι το σημα της εταιρειας και γενικοτερα εχει να κανει με την αναγνωρισιμοτητα της,ειναι βασικο για το marketing)
Αλλα τα εχουμε ξαναπει,γιατι να ασχοληθει με κατι τετοιο αυτη η εταιρεια αφου δεν εχει ανταγωνισμο.
 
Μα δεν έχει λόγο να το κάνει, γιατί θα πρέπει να αλλάξει και όλο τον υπόλοιπο στόλο για να έχει την ομοιομορφία και όχι μία ομοιομορφία σαν αυτή της ΟΑ. Το ότι το livery της Α3 στερείται έμπνευσης είναι γεγονός, θα πρέπει όμως να έχουμε υπ' όψιν ότι τα eurowhite liveries είναι οικονομικότερα.

Είναι γεγονός ότι πολλοί από εμάς δεν ενθουσιάστηκαν από το αισθητικό αποτέλεσμα. Μήπως όμως τον low key ή ακόμα και το μέσο επιβάτη (που δεν μπορεί να ξεχωρίσει ένα 734 από ένα 32S) δεν τον ενδιαφέρει και τόσο αυτό; Το λέω γιατί πολλοί πιστεύουν πως τα 737 της Α3 είναι ολοκαίνουργια επειδή έχουν δερμάτινα καθίσματα και δε νομίζω πως θα είχαν κάποιο φόβο ή ενδοιασμό αν στο gate έβλεπαν το "γνωστό 733άρι".
 
Akis":5ofrn4s7 said:
makedonas":5ofrn4s7 said:
Και γιατί το νηολόγιο εμενα δε μου φαίνεται για F-WWBX αλλα για F-WWVG???? :oops:
Γιατί πολύ απλά το άλλαξαν από F-WWBX σε F-WWVG :rolleyes:
Μα καλά, γιατί να αλλαξαν το test registration :oops: ???
Και μάλιστα να έβαλαν το "VG"! Πιθανώς απο το SX-DVG?
Πάντως το F-WWBX είναι πολύ κοινό test reg της Airbus, ενώ το F-WWVG δεν έχει δοθεί.
Πιθανολογώ ότι η φωτογραφία τραβήχτηκε στο διάστημα αλλαγής απο το γαλλικό νηολόγιο στο ελληνικό! :rolleyes:

υ.γ. Πάντως φαίνεται ότι ειμαι από τους ελάχιστους που του αρέσει το livery της A3 (οχι βεβαια απο σποτερικής πλευράς ;) )
 
Kalotaxida ta Airbusakia!!!! Eida tin Foto kai to aeroskafos einai koukla!!!!
:D :)
Telika paidia epeidi exo mperdeutei... Ti aeroskafi tha diathetei o mellontikos stolos tis aegean?
 
Flying Cat":23zn9ykn said:
Telika paidia epeidi exo mperdeutei... Ti aeroskafi tha diathetei o mellontikos stolos tis aegean?
βρε flying cat παλι τα ιδια θα λεμε. Κοιτα στα αντιστοιχα θεματα και διαβασε με προσοχή τα posts. :?
 
Δεν επιτεθηκαμε στη φωτογραφια. Επιτεθηκαμε στην επιλογη της Α3 να συνεχισει να "φοραει" αυτο το αισχος και στα νεα της αποκτηματα. Αυτο παλι που λες, οτι μεχρι να ερθει LGAV θα εχει τροποποιηθει, δεν το καταλαβαινω. Τι δηλαδη, θα ξεκολλησει κανα sticker στο δρομο? Η θα αλλαζει χρωμα με τη θερμοκρασια? Αυτα,που λες. Το livery το ξεραμε. Απλα ελπιζουμε να εξαφανιστει για κατι πιο ομορφο και πρωτοτυπο.

Eν αρχή, φίλε "seven4seven", δεν είμαι τόσο αφελής έτσι ώστε να πιστεύω ότι θα ξεκολλήσει κανένα sticker στο δρόμο ούτε τίποτα άλλο από αυτά που αναφέρεις. Απλά, πίστευα ότι θα μπορούσε να υποστεί μια κάποια τροποποίηση το livery στην Τουλούζη. Όπως θα αλλάξει και το νηολόγιο εκεί πρωτού έρθει εδώ, έτσι θα μπορούσε να γίνει και ένα ρετουσάρισμα, ας μου επιτραπεί ο όρος. Το ότι υπάρχουν χρωματικά ελαττώματα στο ουραίο πτερύγιο αρχικά και ίσως κι αλλού, που δεν έχω διακρίνει ακόμα, είναι σαφές. Ωστόσο, δεν μπορώ να πω ότι αυτό καθιστά το όλο θέαμα αισχρό, όπως λίγο πολύ είπες. Είναι σίγουρο ότι η εταιρεία θα μπορούσε να έχει περισσότερα ελληνικά χρωματικά στοιχεία στα αεροπλάνα της, από το Αιγαίο για παράδειγμα, απ' όπου έχει πάρει και το όνομα της. Άλλωστε, που ξέρεις; Μπορεί στο μέλλον να θελήσει να αλλάξει το livery της, όπως πραγματοποιούν και πολλές άλλες εταιρείες τελευταία. Από μένα το θέμα κλείνει εδώ. Ο καθένας μπορεί να έχει την άποψη του και αυτό δεν είναι σαφέστατα κάτι κατακριτέο.
 
Top