Aegean's Airbus Α320 Family

  • Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Το θέμα μας εδώ είναι τα Α320 της Aegean.
Τόσο δύσκολο είναι να είστε εντός θέματος?

:rolleyes: :rolleyes:
 
καλοταξιδο, να σας ζησει....

δεν ειναι ομορφο αλλα ειναι τουλαχιστον καινουργιο....
το livery δεν μου αρεσει κι εμενα...το ηθελα λιγοτερο λευκο...οχι ομως και να θυμιζει loko....

οσο για το αν επρεπε να αλλαξει το ivery σε ολο τον στολο,...δεν συμφωνω....απο την στιφμη που εχει σκοπο σταδιακα να τον αντικαταστησει..δεν εχει νοημα να τον ξαναβαψει....αυτο τουλαχιστον κανει η skyeurope μετα 733 kai ta 737-700 της....

παντως μπραβο αξιζουν στην μοναδικη ελληνικη εταιρια...(δεν μπορω να λογιζω ως εταιρια κατι που εχει χρεωκοπησει εδω και μερικες δεκαετιες..)
 
no frills":2srdnf24 said:
παντως μπραβο αξιζουν στην μοναδικη ελληνικη εταιρια...(δεν μπορω να λογιζω ως εταιρια κατι που εχει χρεωκοπησει εδω και μερικες δεκαετιες..)

Καλά ε! Είσαι φοβερός! :D
 
Δεν ξέρω από πότε τα έχει βάλει στο πρόγραμμα πάντως σε πτήση που έκλεισα σήμερα από SKG για ATH 21/5 πετάω με 32S :)

Ας με διαφωτίσει κάποιος. Θα πάρει η Aegean και 319 ή 321? Γιατί στον κωδικό εμφανίζει 32S και όχι 320. Το 32S δεν είναι family :?:
 
"παντως μπραβο αξιζουν στην μοναδικη ελληνικη εταιρια...(δεν μπορω να λογιζω ως εταιρια κατι που εχει χρεωκοπησει εδω και μερικες δεκαετιες..)"


Σίγουρα αξίζουν συγχαρητήρια και τις καλύτερες ευχές μας. Να ευχηθούμε επίσης καλοτάξιδα και με λιγότερες πτήσεις κάτω από τα minima (για όσουν έχουν πάρει μυρωδιά..). Γιατί αν ακολουθήσουν την πολιτική των 737 όταν πηγαίνουμε χειμώνα σε Ηράκλειο και Ρόδο καλύτερα να παίζουμε joker… «Λιγότερο άγχος, περισσότερα κέρδη».

Για την Ολυμπιακή έχω δει και ακούσει στο site τα χειρότερα. Για την Α3 όμως σχεδόν τίποτα. Μόνο ότι πούν απο τηλεόραση. Είδες μαγκιά ο mr Α3 με μα ΜΜΕ! Κρύψε κρύψε όμως, κάποια στιγμή μπορεί να γεμίσει το σακούλι και να βγει κάτι και προς τα έξω!

Συγνώμη αν σας εβαλα λίγο εκτός topic
 
....μπά δεν νομίζω...γιατί θα δώσει ένα δωρεαν εισητήριο κεο ολα καλά.Το θέμα είναι μην σκάσει κανενα λάστιχο στην ΟΑ και γίνει <<τρόμος στον αέρα,σωθούν απο θάυμα οι επιβάτες,'αγιο είχαν,γιατί έτσι που έχει γίνει η εταιρεία αυτά θα γίνονται κτλ κτλ>>.Αυτό που με στενοχωρεί είναι οτι ο κόσμος δεν τα καταλαβαίνει...το όπιο του λαού βλέπεις...TV
 
Εχετε δικιο, αλλα προσφατα δεν ισχυσε αυτο. Εκεινο το RJ που ειχε λαθος ενδειξη για τους τροχους, καθως και το 737 λιγο πριν, ηταν ολα "θριλερ στον αερα", "τρομος στους αιθερες", "κ δεν συμμαζευεται. Οι δημοσιογραφοι δεν ξεχωριζουν good guys και bad guys. Αρκει να υπαρχει ενα incident. Aπο μυγακι στο τζαμι, μεχρι τιποτα πιο σοβαρο...
 
για να ξαναγυρίσουμε στο θέμα μας,
στο airliners.net εμφανίζονται οι εξής φωτογραφίες του Α320

http://www.airliners.net/open.file/1167702/L/

http://www.airliners.net/open.file/1167585/L/

και

http://www.airliners.net/open.file/1167463/L/

πρόκειται, ασφαλώς για το ίδιο cn 3033 Α320. Το ερώτημα είναι, τελικά ποιος 'πείραξε' το γαλλικό registration από F-WWBX σε F-WWVG; Στην αρχή νόμισα ότι θα ήταν δουλειά του φωτοεργαστηρίου. Δεν μπορεί όμως να είναι και στις τρεις φωτογραφίες η ίδια 'δουλειά'. Δηλαδή πετάει ως F-WWVG και είναι F-WWBX (ΟΚ, για να γίνει SX-BVG);
 
file mou george_a an paratiriseis sta comments tou
http://www.airliners.net/open.file/1167702/L/ leei oti exei svisei to arxiko reg. kai an deis se alla ''fresh'' aeroplana sunithws meta apo 1-2 ptisis fevgei to xrwma kai fenetai to epomeno reg. dld den nomizw na allazane ta reg tha kanane tin katastasi pio poluploki. kai mia erwtisi ligo asxeti me to thema. ta A318/319/320 den kataskevazontai telika stin germania?
 
Nαι, αυτό το 'σβήσιμο' στην αρχή νόμισα ότι ήταν δουλειά στο Photoshop, αλλά φαίνεται ότι απλώς 'ξεκόλλησε' το γαλλικό reg και εμφανίστηκε από κάτω το βαμμένο ελληνικό.

Τώρα, τα Α318, 319 & 321 συναρμολογούνται στο Hamburg. Τα Α320 στην Τοulouse.

*(&(*%^*%W τις ευρωπαϊκές γραφειοκρατείες...
 
Top