Air Sea Lines

  • Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας
makedonas":3oizdjsz said:
Το παράξενο είναι ότι εάν πάει κανεις στο http://www.gtcons.gr (μιας και το gtcons.gr δίδεται στο κείμενο) η ιστοσελίδα αυτή δεν υπάρχει! Οποτε πως θα στείλεις κάτι σε μια σελίδα που δεν είναι online? Τέλος πάντων

Μα κανείς δεν σε παρέπεμψε στη σελίδα που αναφέρεις... Ένα e-mail δίδεται απλώς! :rolleyes: :rolleyes:
 
Τεχνικά μπορεί κάποιος να έχει κενή ιστοσελίδα με ονοματοδιέυθυνση και με 3-5 e-mail διευθύνσεις "κουμπωμένες" σε αυτήν, ανάλογα με το πρόγραμμα που έχει επιλέξει, η αλήθεια είναι πως και εμένα μου έκανε εντύπωση... αλλά δεν έδωσα σημασία στο συμβάν. Μιας και ανακίνησα εγώ το θέμα... θα τους τηλεφωνήσω κιόλας για να μάθω... Έφτασεεεεεε! (10 λεπτά πιο μετά). Τηλεφώνησα στην εταιρεία ΄(2109402880) μου το επιβεβαίωσαν, ζητούν προσωπικό όπως το λέει η εφημερίδα.
 
Eγκρίθηκε σύμφωνα με την ναυτεμπορική το υδατοδρόμιο της Καλύμνου οπότε λογικά η εταιρία θα ξεκινήσει να πετά και εκεί! [/quote]
 
Υπαρχει κανενα νεοτερο οσον αφορα τα Υδροπλανα? :?:
Το website εχει ολα τα καινουργια δρομολογια για την περιοδο Απριλιου μεχρι και Οκτωβρη. Ειδα μαλιστα και ενα ρεπορταζ στην ΕΤ1 χτες κατα τη διαρκεια του δελτιου τους που εκανε συγκρισεις στις τιμες και ωρες ταξιδιου μεταξυ πλοιων και υδροπλανων...
Τους φτανουν τα 2 Twotter που εχουν?ξερει κανεις αν ερχονται κι αλλα συντομα?
:7:
 
Πράγματι, χθες στις ειδησεις τις ΝΕΤ παρουσίασαν την έναρξη πτησεων της Air Sea Lines από Λαυριο, δειχνοντας και την προβλήτα στην οποία θα γίνονται οι επιβιβάσεις των επιβατών. Σύμφωνα με το δελτιο, οι πτήσεις για Παρο, Μύκονο, Κω, Κάλυμνο και Σαντορίνη θα ξεκινήσει τέλη Μαρτίου, ενώ απο τον Ιούνιο θα προστεθούν κι άλλα νησιά 'οπως η Ιος και η Άνδρος.
Το πολύ σημαντικό της ολης προσπάθειας ειναι η δημιουργία interisland πτήσεων, θεσμός σημαντικότατος για την Ελλάδα, αλλά δυστυχώς άγνωστος μέχρι στιγμής!
 
Καλημέρα σε όλους.

Αυτό που παρατήρησα βλέποντας το νέο πρόγραμμα των πτήσεων για την περιοχή Ιονίου (και για την περίοδο Απρίλιο 2007 εως Οκτώβριο 2007) είναι η απουσία της σύνδεσης με τα Ιωάννινα...

Επίσης σε σημερινό δημοσίευμα της Πατρινής εφημερίδας "Η Ημέρα" σχετικά με τη σύνδεση των Ιωαννίνων με Κέρκυρα, Πάτρα και άλλα νησιά του Ιονίου, αναφέρεται πως "... Η εταιρεία Air Sea Lines αποφάσισε την ανάστολη των πτήσεων τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2008, οπότε και θα εξεταστεί εκ νέου η δυνατότητα σύνδεσης της Παμβώτιδας με άλλες πόλεις... η συγκεκριμένη λύση (η δρομολόγηση των υδροπλάνων) δεν φάνηκε να συγκινεί τους Γιαννιώτες, αλλά ούτε τους Κερκυραίους, που γύρισαν την πλάτη τους στο νέο μέσο..."

Δεν φαίνεται λοιπόν να "έπιασε" στα Ιωάννινα η Air Sea Lines. Μακάρι πάντως να πάει καλά και να πετύχει στις υπόλοιπες γραμμές, τόσο του Ιονίου όσο και του Αιγαίου.

Γιώργος
 
Καλά και ωραία όλα για την AirSea Lines.... αλλά καλά πως να πιάσει η εταιρεία...ειναι δυνατόν να κοστίζει το εισιτήριο από το Λαύριο για Μυκονο με επιστροφή 172 ΕΥΡΩ!!! Βαλε και μεταφορά στο Λαύριο...ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ!! Δεν πάω καλύτερα με την Aegean με 19+19 συν φόρους αν το κλείσω 2-3 μήνες πρίν....ή με το high speed από τον Πειραιά.....

Δηλαδή το σκεφτήκανε πραγματικά πολύ να καταλάβουν ότι οι τιμές τους πρέπει να παίζουν κάπου ανάμεσα σε highspeed και Airlines στα ίδια routes....??

Για να μου εξηγήσει λοιπόν κάποιος (αν γίνεται από την εταιρεία) γιατί να δώσω 172 ευρώ στην εταιρεία και να ταξιδέψω/πετάξω μαζί σας και να μην προτιμήσω ένα φθηνότερο αεροπλάνο ή highspeed??

Sorry για το έντονο ύφος... αλλά είδα λίγο τις τιμές και έπαθα κατι... :shock:
 
@Johnyk

Δοκίμασες να κλείσεις εισιτήριο προς Μύκονο κατα τους θερινούς μήνες? Έκανα πριν λίγο καιρό μια σύγκριση και η διαφορά της AirSea Lines με την Αιγαίου ή την Ολυμπιακή ήταν μικρή και μάλιστα προς τα κάτω! Βέβαια δεν έβαλα ως σύγκριση τα πρωινά δρομολόγια των μεγάλων αλλά τα δρομολόγια που αντιστοιχούν στις ώρες που θα πετάει η AirSea. Δεν αντιλέω ότι βρίσκω το εισιτήριο λίγο τσιμπιμένο αλλα παραμένει χαμηλότερο απο άλλες εταιρίες.
 
Απο εμπορικη προωθηση πως παει η εταιρεια? Τι κανει για να προβαλλει στους Ελληνες το νεο - γι αυτους κ τη χωρα τους - μεταφορικο μεσον? Για να το συγκεκριμενοποιησω, οι Γιαννιωτες και οι Κερκυραιοι που "δεν το επελεξαν", το ειχαν υπ' οψη τους? Βομβαρδιστηκαν απο διαφημισεις? Εγω δεν το νομιζω. Αν μπορει κανενας φιλος απο τις πολεις εκει να μας βοηθησει, καλο θα ηταν. ;)
 
Top