Σύλλογος Φίλων Αεροπορίας "Απογείωση"

  • Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Συνάντηση το Σαββάτο 23 Σεπτεμβρίου!

Phantom Phixer":h28cctsc said:
Φίλες και φίλοι,

Ο Σύλλογος Φίλων Αεροπορίας «Απογείωση» διοργανώνει συνάντηση στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» το Σαββάτο 23 Σεπτεμβρίου και ώρα 10.00

Ελάτε για spotting, ελάτε για κουβέντα, ελάτε να γνωριστούμε!

Ραντεβού στο ισόγειο του Olympus Plaza (δίπλα στην Shell) και από εκεί, καιρού επιτρέποντος, σε κάποιο spotting place.

Για οποιαδήποτε ερώτηση, μπορείτε να στείλετε ΠΜ και θα χαρούμε να σας απαντήσουμε.



Εκ μέρους του συλλόγου



Πάντιος Κων/νος
Γ. Γραμματέας

Να θυμίσουμε την παραπάνω συνάντηση για το Σάββατο αυτό.
Φυσικά και βέβαια θα βρεθούμε ανεξαρτήτως καιρού, έστω για ένα καφεδάκι...

Όποιος μπορέσει να έρθει θα είναι χαρά μας να γνωριστούμε και να ανταλλάξουμε απόψεις ΚΑΙ από κοντά :)
 
Φίλες και φίλοι,

Ο Σύλλογος Φίλων Αεροπορίας «Απογείωση» θα διοργανώσει και φέτος την καθιερωμένη εκδήλωση κοπής πίτας για τη νέα χρονιά την

Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου
στις 4 το απόγευμα


στο χώρο της Ένωσης Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Κορωπίου, πολύ κοντά στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

Σας περιμένουμε όλους εκεί, μέλη αλλά και φίλους μας, σε μια εκδήλωση με πολλή αεροπορική διάθεση!

Θα χαρούμε να τα πούμε και πάλι από κοντά!

Φιλικά,

Το ΔΣ της «Απογείωσης»


Υ.Γ.
:idea: Η αίθουσα της Ένωσης Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Κορωπίου βρίσκεται πολύ κοντά στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και το σταθμό «Κορωπί» του Προαστιακού. Όσοι είχατε έρθει στην προηγούμενη εκδήλωσή μας τον περασμένο Μάιο (δείτε σχετική ανακοίνωση πιο πάνω), σίγουρα τη θυμάστε! Αν πάλι όχι, δείτε τις λεπτομέρειες στο χάρτη:
attach.gif
koropimap.jpg (178.79 KB)

:idea: Αυτοκίνητα του Συλλόγου θα είναι διαθέσιμα για τη μεταφορά σας από το αεροδρόμιο και το σταθμό του Προαστιακού στο Κορωπί μέχρι το χώρο της εκδήλωσης. Επικοινωνήστε μαζί μας με πμ ή e-mail (sfa_apogeiosi@yahoo.com) για λεπτομέρειες!
 
Και για όσους δεν μπόρεσαν να δουν τον παραπάνω χάρτη, απλώς να πούμε ότι με δεξί κλικ και αποθήκευση στον υπολογιστή σας φαίνεται κανονικότατα. Αν και πάλι υπάρχουν δυσκολίες (που ελπίζω να μην υπάρχουν :oops: ), επικοινωνήστε μαζί μας και σας τον στείλουμε άμεσα με e-mail! :great:
 
Συμμετοχή στη Photovision 2007

Ως Σύλλογος Φίλων Αεροπορίας έχουμε τη χαρά να είμαστε προσκεκλημένοι του περιοδικού «Φωτογράφος» στην έκθεση φωτογραφικού εξοπλισμού Photovision 2007, που θα λάβει χώρα στο πρώην Ανατολικό Αεροδρόμιο Ελληνικού από τις 22 έως τις 26 Φεβρουαρίου.

Η «Απογείωση» θα συμμετέχει στη Photovision 2007 με έκθεση αεροπορικής φωτογραφίας και σχετικό περίπτερο. Και, φυσικά, σας περιμένουμε όλους να δείτε ένα φωτογραφικό δείγμα από τις αεροπορικές μας εξορμήσεις και να τα πούμε από κοντά.

Ημέρες και ώρες λειτουργίας:
Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2007, 16:00 - 21:30
Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2007, 16:00 - 21:30
Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2007, 11:00 - 21:30
Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2007, 11:00 - 21:30
(Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2007: 16:00 - 21:30, μόνο για επαγγελματίες)

Χώρος: Πρώην ανατολικός αερολιμένας Αθηνών

Άλλες πληροφορίες: http://www.photovision.gr/ekthesi.php
 
Το περίπτερο του Συλλόγου Φίλων Αεροπορίας "Απογείωση" βρίσκεται δίπλα στο κεντρικό μπαρ της έκθεσης Photovision 2007 γεμάτο αεροπορικές φωτογραφίες των μελών του, τα οποία και θα σας περιμένουν καθ' όλη τη διάρκεια της έκθεσης.
 
Ο Σύλλογος Φίλων Αεροπορίας «Απογείωση» σας προσκαλεί να επισκεφθείτε το δικτυακό μας χώρο.

http://www.air-born.gr

Αποτελεί φορέα αμφίδρομης επικοινωνίας αλλά και το σημείο συνάντησης όλων εμάς που αγαπούμε οτιδήποτε αεροπορικό.

Θα χαρούμε πολύ να διαβάσουμε τις εντυπώσεις και τα σχόλια σας. Επίσης ευπρόσδεκτες είναι και οι τυχόν διορθώσεις.
 
Αγαπητοί φίλοι,

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε επίσημα την έναρξη του νέου μας Διαδικτυακού χώρου στην διεύθυνση http://www.air-born.gr

Μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων ενώθηκε για να προσφέρει εθελοντικά τις γνώσεις και πάνω από όλα το κέφι για να ολοκληρωθεί αυτό που τελικά βλέπετε σήμερα.

Την Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2007 και ώρα 20:34 ο νέος μας χώρος έκανε την εμφάνιση του και πολύ από εμάς που δουλέψαμε για αυτό αισθανθήκαμε πραγματικά ανακούφιση μιας και ειδικά την τελευταία περίοδο έγινε ένας μαραθώνιος για να συμβαδίσει με την Έκθεση
Αεροπορικής Φωτογραφίας του Συλλόγου στην κλαδική έκθεση PhotoVision 2007 στον πρώην Ανατολικό Αερολιμένα. Αυτό και έγινε!

Με μια σύντομη ματιά θα παρατηρήσετε ότι το site μας έχει μοντέρνο σχεδιασμό, είναι αρκετά λειτουργικό και απλό στην πλοήγηση. Τα πρώτα σχόλια είναι ενθαρρυντικά και ιδιαίτερα από φίλους spotters του εξωτερικού.

Το site μας όμως δεν έχει τελειώσει! Αυτή την περίοδο ετοιμάζουμε πυρετωδώς την ενότητα του gallery. Επίσης έχει γίνει συλλογή υλικού για να φτιαχτούν οδηγοί για το Planespotting στην Ρόδο, Κέρκυρα, Χίο [μόνο αμιγώς πολιτικής χρήσης αεροδρόμια]. Η ενότητα των δραστηριοτήτων επίσης θα εμπλουτίζεται συνεχώς με δραστηριότητες που έγιναν τις περασμένες χρονιές, αρκετές από τις οποίες δεν είχαν εμφανιστεί ούτε στο παλιό site.

Το παλιό site (http://www.geocities.com/sfa_apogeiosi/) θα παραμείνει ενεργό για λίγο ακόμα και μελλοντικά θα αφαιρεθεί όλο το υλικό που υπάρχει σήμερα και θα έχουμε μια μόνο απλή σελίδα που θα κατευθύνει στο νέο site.

Περιμένουμε λοιπόν τα σχόλια, τις παρατηρήσεις και διορθώσεις σας ούτος ώστε να γίνει ακόμα καλύτερο!
 
Το Σάββατο 17 Μαρτίου τα μέλη του Συλλόγου Φίλων Αεροπορίας «Απογείωση» επισκέφθηκαν το Μουσείο Πολεμικής Αεροπορίας στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας.

Τα μέλη μας που έλαβαν μέρος σε αυτή την επίσκεψη είχαν την τύχη και την χαρά να γνωρίσουν τον Διοικητή του Μουσείου, έναν άνθρωπο με αυθεντική αγάπη για το αντικείμενο, πραγματικό Αεροπόρο.

Επίσης, είχαμε το προνόμιο μιας εμπεριστατωμένης ξενάγησης από τον πλέον κατάλληλο για την δουλεία αυτή, τον υπεύθυνο συντήρησης και αναπαλαίωσης των εκθεμάτων.

Χάρη στον ξεναγό μας και στην φιλοξενία του προσωπικού, τα μέλη μας όχι απλά είδαν ή ακούμπησαν τα εκθέματα αλλά για λίγο έζησαν την ατμόσφαιρα που αποπνέουν οι υπέροχες αυτές μηχανές, εκ των έσω.

Κατόπιν, μας έγινε ξενάγηση στους υπόλοιπους χώρους της Αεροπορικής Βάσης Δεκέλειας και στους διάσπαρτους «θησαυρούς» της.

Ήταν μια επίσκεψη με κάτι για όλους, που σίγουρα δεν θα ξεχάσουμε. Και είμαστε σίγουροι ότι είναι και η αρχή μιας συνεργασίας ώστε να πετύχουμε τους κοινούς μας στόχους.

Ο Σύλλογος Φίλων Αεροπορίας «Απογείωση» ευχαριστεί δημόσια τον Διοικητή του Μουσείου Υποπτέραρχο (Ι) Κων/νο Σαμαρά, τον Εκπρόσωπο Τύπου του Γ.Ε.Α., και τον κύριο Μαρκόπουλο Παναγιώτη χωρίς την βοήθεια και την συμπαράσταση τον οποίων η επίσκεψη αυτή δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί και να έχει την επιτυχία που είχε.
 
Η 'ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ' έχει την χαρά να σας ανακοινώσει ότι από την 1η Ιουνίου μέχρι την 28η Σεπτεμβρίου θα εκθέτει την φωτογραφική δουλειά των μελών του Συλλόγου στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ελ. Βενιζέλος.
Μη διστάσετε να περάσετε μία βόλτα και να "πετάξετε" μαζί μας.
;)
 
Αφίξεις, Είσοδος 1

Η έκθεση θα είναι επισκέψιμη όλο το 24ωρο :!:
 
Top