Argo Airways

  • Thread starter stiv
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Αγαπητοί φίλοι της Argo χωρίς να γνωρίζω σε τι φάση βρίσκεστε αλλά σκέφτομαι ότι για απο-προσθαλασσώσεις κατάλληλη είναι και η περιοχή των αλυκών Βόλου όπου υπάρχει και αλιευτικό καταφύγιο και οδική πρόσβαση. Κατά τα άλλα θα θέλαμε να ακούσουμε και νέα σας ;)
 
αλυκές

Αγαπητέ φιλε οι αλυκές είναι μια λύση. προσπαθούμε να σαλπάρουμε από το λιμάνι του βόλου. Ελπίζουμε ότι προς το τέλος του 2007 θα είμαστε έτοιμοι.
 
argoairways":rnz4ocl8 said:
Αγαπητέ CONFIG2, έχεις δίκαιο σε ότι γραφής. Η μελέτη που έχουμε κάνει μας έδωσε ακριβώς τα αποτελέσματα που επισημαίνεις.Το Business Plan που έχουμε είναι για 15 αεροπλάνα και περιμένουνε να έχουμε κέρδη τον έκτο χρόνο.

15 αεροπλάνα ποιανού τύπου;

Καί πάντως,επιμένω στην άποψή μου οτι στο Αιγαίο,που ακόμα και το καλοκαίρι βγάζει 8ρια και 9ρια και δυσκολεύει μεγάλα βαπόρια να μπαίνουν στά λιμάνια (πόσο μάλλον τον χειμώνα),το υδροπλανάκι Twin Otter (που πρέπει πρίν μπεί στο λιμάνι νά προσθαλασσωθή στην φουρτουνιασμένη θάλασσα έξω από αυτό) δέν θά "φτουρήση".....
 
Question:
Hastaroth":2zd3slfz said:
15 αεροπλάνα ποιανού τύπου;

Answer:
argoairways":2zd3slfz said:
Is the B-200 Beriev (72 pax amphibian a/c)



Ηθικoν δίδαγμα: Μασάει ο Ρώσος ταραμά? :twisted: :twisted:


Τι ξέρουμε εμείς από αεροπλάνα.. Μπροστά στην εφευρετική μεγαλοσύνη του Έλληνα (μέχρι και με αέριο ήθελε να πετάξει, αλλα μάλλον η δυτική και κατεπέκταση καπιταλιστική νομεκλατούρα έκοψε τα μεγαλεπήβολα σχέδια της Tupolev και Iljushin!), οι αεροπορικές γνώσεις δε φτουράνε τίποτα. (φιλε argoairways, το μύθο του Δαιδάλου και του Ικαρου, τον θυμάσαι? - δώσε προσοχή στην ιστοριούλα του Ικαρου.. ;) )
 
Mπορούν οι φίλοι που επικαλούνται οτι "γνωρίζουν απο αεροπλάνα" να μας παραθέσουν επιχειρήματα με βάση τεχνικά στοιχεία και παραπομπές σε βιβλιογραφία σύμφωνα με τα οποία τα υδροπλάνα ενδέχεται να είναι επισφαλή για το Αιγαίο;
 
Εσύ μπορείς να μάς παραθέσης επιχειρήματα με βάση τεχνικά στοιχεία και παραπομπές σε βιβλιογραφία σύμφωνα με τα οποία η προσθαλάσσωση ενός Twin Otter σέ θάλασσα μέ άνεμο 8 μπωφόρ και κύματα ύψους περί τά 3 μέτρα είναι απόλυτα ασφαλής;
 
Ναι,ευχαρίστως να σου μιλήσω για οτι ξέρω.Τα Twin Otter προσθαλασσώνονται ασφαλώς σε επιφάνεια της οποίας ο κυματισμός δε ξεπερνά το ένα μέτρο.Αν δεις το εγχειρίδιό του έτσι λέει και αν βρω το link θα σου το πω ακριβώς.Όσο για την ένταση του ανέμου,δε ξέρω αλλά αν βρώ κάτι θα στο πω και αυτό.Έχει κάποιος τεχνικά στοιχεία για κάτι άλλο;Άπο όσα ξέρω,κανείς δεν υποστήριξε οτι το α/φος προσθαλλασώνεται με τρια μέτρα ύψος κύματος.Αν διάβαζες λίγο προσεκτικότερα τα γραφόμενα θα το καταλάβαινες.

Σου προτείνω να διαβάσεις αναλύσεις ατυχημάτων του συγκεκριμένου τύπου α/φους στο http://www.avsaf.org και εκτιμώ οτι θα λάβεις κάποια άποψη για τα επίπεδα ασφάλειάς του.
 
Η ...αναδυόμενη θεά δεν είναι Twinn Otter...
Σε ό,τι αφορά στο Βόλο, είναι μια εξαιρετική επιλογή, λόγω απουσίας πολιτικού αεροδρομίου στην περιοχή.
 
Και η Αγχίαλος που εξυπηρετεί το καλοκαίρι πτήσεις;
 
Top