emeis oi iptamenes apo skg den tha vroume pote douleia?

Αγαπητή SkyFox,συμμερίζομαι απόλυτα τα επιχειρήματά σου.Ωστόσο η κατάσταση είνα γνωστή ακόμα και σε επαγγελματίες με αρκετά χρόνια εργασίας.Δεν νομίζω όμως οτι είναι μόνο αυτοί που απευθύνουν αυτό το ερώτημα,σωστά;Αυτοί ξέρουν........Αυτό που δε συμμερίζομαι απο όσα έγραψες είναι οτι υφίσταται κοινωνικός ρατσισμός και οτι πρέπει να απολυθούν όσοι υποστηρίζουν οτι δε συμφέρει οικονομικά η δημιουργία βάσεων στη SKG.Για να εγκατασταθεί βάση σε οποιοδήποτε μέρος πρέπει να υπάρχει επιβατική κίνηση απο εκεί και όχι transit.Πρέπει να δημιουργηθεί ισχυρή υποδομή για συντήρηση και αρκετά άλλα.Η κίνηση στη SKG είναι τέτοια που να ισχυροποιεί τα επιχειρήματα για δημιουργία βάσεων;Μακάρι να είναι!
 
Μόνο εαν τον ζήσεις θα τον αντιληφθείς.
 
Απλά έχω διαφορετική άποψη! ;)
 
Eαν μου απαντήσεις για τον τόπο διαμονής σου τότε ίσως συμμεριστώ την άποψη σου.Εαν όμως είσαι απο Αθήνα τότε ''δεν δικαιούσαι δια να ομιλείς''

Αναμένω
 
τελικά βρε παιδιά έμαθε κανένας τίποτα καινούριο; μήπως καμιά ξένη εταιρεία πχ; κάτι, μια ελπίδα.... εγώ προσωπικά επειδή αυτή τη στιγμή έχω ένα μικρό πρόβλημα υγείας ενδιαφέρομαι για έδαφος περισσότερο, αν και ξέρω πόσο αδύνατο φαντάζει αυτό για το skg... :with:
 
Αν δεν βιαστείς και δεν στείλεις βιογραφικά ΤΩΡΑ που είναι η περίοδος αεροπορικά ''γόνιμη'' σε όλες τις εταιρείες που ενδιαφέρεσαι,μη περιμένεις να δεις προσλήψεις επίσημα σε εφημερίδες και αλλού.
Κινητοποιήσου το γρηγορότερο δυνατο.

skyfox
 
Aγαπητή SkyFox,μένω στην Αθήνα αλλά έχω ζήσει ΠΟΛΛΑ χρόνια σε άλλες πόλεις της Ελλάδας και στο εξωτερικό και ξέρω πολύ καλά για ποιό πράγμα μιλάω και ποια είναι η γνώμη μου.Τους Θεσσαλονικείς τους υποτιμούν και τους εξαπατούν πρώτα απο όλους οι Θεσσαλονικείς πολιτικοί.
Υ.Γ.1:Είμαι βέβαιος οτι έχεις την ικανότητα να δεχθείς την έκφραση διαφορετικών απόψεων.
Υ.Γ.2:Η έννοια του κοινωνικού ρατσισμού δε σχετίζεται σε καμμία περίπτωση με τη καταγωγή.Αυτού του είδους ο ρατσισμός είναι φυλετικός ρατσισμός.
 
έχω στειλει παντού αλλά ύστερα από κάποια χρόνια που έχουν περάσει και έχοντας έστω και μικρή επαγγελματική εμπειρία στο χώρο, έχω καταλάβει ότι αυτό το κλασσικό 'στείλτε μας ένα βιογραφικό' να υπάρχει, ποτέ δε είχε αποτέλεσμα. τουλάχιστον όταν βγαίνει κάποια προκύρηξη, έχεις την ευκαιρία να περάσεις από συνέντευξη και να σε πάρουν κάπως στα σοβαρά.. μη σου πω ότι όλα αυτά τα βιογραφικά που στέλνονται, δεν τα δίνουν καν σημασία...
Αν κάνω λάθος και γνωρίζει κάποιος από μέσα συγγνώμη.. Απλώς τόσα χρόνια εγώ αυτό έχω καταλάβει..
 
Ούτε καν θα διανοηθώ να εμπλακώ σε τέτοιου είδους συζήτηση και ειδικά μέσα σε αυτό το Φόρουμ.Αλλά ένα έχω να πω και αυτό θα είναι και το τελευταίο.
Το χαρακτηριστικό του Ελληνα είναι η πολιτική αναφορά του σε οτιδήποτε για οποιονδήποτε λόγο σε οποιονδήποτε τόπο και με οποιαδήποτε αφορμή.Εαν εσένα σου αρκεί συνειδησιακα η πολιτικοποιημένη απάντησή σου,εμένα μου περισσευει.

skyfox
 
Aγαπητή Skyfox,η επίκληση περί "κοινωνικού ρατσισμού" δεν είναι πολιτικοποιημένη;Το μόνο που είχα κάνει ήταν να παραθέσω τα επιχειρήματά μου σχετικά με το θέμα.Ωστόσο δε νομίζω οτι η συζήτηση επεκτάθηκε "εκτός θέματος" ούτε οτι είναι πρώτη φορά που επικαλείται κάποιος "πολιτικού τύπου" επιχειρήματα ούτε οτι αυτό είναι κακό.Θα σε παρακαλέσω να εξετάσεις το κατά πόσο αυτά που έγραψα σχετίζονται με το θέμα και ως τέτοια να τα κρίνεις.
 
Top