Βια στα Γηπεδα

afou kathe enas eipe tin gnomi tou, as synpliroso kai ego me tin dikii mou
kago megalosa kai meno stin germania alla tin elladitsa den tin alazo me tipota.
vre paidia min pate sta gipeda, pate na dite ti?
min mou pite oti afto einai athlima; einai mia fabrika tiflou pathous kai eksikonomisi xrimaton, yparxoun alla athlimata na agonisti o anthropos.......
aksios tha einai aftos pou tha katargisi to podosfairo
paolla tha mparousame na poume epi tou thematos, alla oxi en ptisi etsi den einai?


Nikos apo CGN
 
Μήπως, παρεπτιντόντως, ξέρει κανείς τι απέγινε με τους κατηγορούμενους για την υπόθεση της Λεωφ. Λαυρίου με τον νεκρό?
Είναι όλοι έξω και καθαροί ή είναι ιδέα μου?
Κάποιοι δεν δήλωναν με στόμφο τότε, ότι οι ένοχοι θα πληρώσουν?
Βέβαια ο"βασικός" ύποπτος παρόλο που ήταν άνεργος μπόρεσε και προσέλαβε μεγαλοδικηγόρο.

:(
 
pilot767":1m4qadq8 said:
Kati zoa,san afta pou sfaxtikan proxthes stin peania afti ine i elada tou 2007 ke ton epomenon xronon.

seven4seven":1m4qadq8 said:
Συγνωμη, αλλα επειδη 100,200,1000, 20000 ζωα που πανε γηπεδο μονο κ μονο για να σπασουν, να δειρουν κ να βρισουν

Μ'αυτά που λέτε περί ζώων, θίγετε την πλάση και τη φύση γύρω σας!Εγώ δεν έχω δει ζώα να πηγαίνουν στα γήπεδα, να σπάνε, να δέρνουν και να βρίζουν...Ο χαρακτηρισμός που ταιριάζει σε τέτοια υποόντα δε νομίζω να υπάρχει σε κανένα λεξικό αυτού του πλανήτη...

pilot767":1m4qadq8 said:

Προσωπικά θέλω να κάνω ένα διαχωρισμό, μεταξύ δύο εννοιών, του Έλληνα και του νεοέλληνα...Είναι σα να συγκρίνεις τη Νορβηγία με το Μαλάουι.Ο νοών νοείτω...Γι'αυτό φίλε 767 μην ντρέπεσαι που είσαι Έλληνας, να ντρέπεσαι αν είσαι νεοέλληνας...Τώρα αυτές οι έννοιες χωράνε μεγάλη συζήτηση, αν θέλετε τισ αναπτύσσουμε σε ξεχωριστή δημοσίευση.

connie":1m4qadq8 said:
Η πολιτισμενη σου Γερμανια εβγαλε ενα Χιτλερ που τον ακολουθουσαν ολοι σαν υπνωτισμενοι και εσφαζαν κοσμο.
Η δε αλλη,πολιτισμενη Αγγλια εχει τη φημη οτι διαθετει τους χειροτερους χουλιγκανς παγκοσμιως και μεχρι πριν απο μερικα χρονια (πριν παρθουν καποια αυστηρα μετρα) σκοτωνονταν στο δρομο (οπως εγινε προχθες).

Εδώ θα διαφωνήσω μαζί σου. Συγκρίνεις το Χίτλερ με τους χούλιγκανς της Αγγλίας??? :? Αυτός ο Χίτλερ που λες ξεκίνησε να κάνει πραγματικότητα τις πράξεις του με βασική ιδέα τον Αρχαιοελληνικό Πολιτισμό! Τα έκτροπα που έγιναν δεν τα προκάλεσε ο ίδιος ούτε με τις διαταγές του ούτε με τις ιδέες του. Επειδή είμαι λίγο εκτός θέματος εδώ, συνεχίζουμε αν θες με π.μ. ή με ξεχωριστή δημοσίευση.
 
Συγχωρέστε με για το σχόλιο,παρακολουθώ το forum καιρό,με ενδιαφέρει ο χώρος,αλλά προτιμώ να μην γράφω γιατί οι γνώσεις μου είναι ελάχιστες..

Καταρχάς θεωρώ ότι πλέον γενικές κατηγορίες σε εξειδικευμένα forum δεν έχουν θέση..Πλέον το ελληνικό internet έχει φθάσει σε ώριμη φάση έτσι ώστε να μην χρειάζεται σε οποιοδήποτε forum από τους φίλους της αεροπορίας μέχρι τους φίλους της συναγρίδας να υπάρχουν topic που να μιλάνε από την μαρία την άσχημη μέχρι το όνομα της μακεδονίας ή την βία στα γήπεδα.

chrispilot":3vf89890 said:
makari na gremizan ola ta gipeda kai na pezan se alanes....posos me endiaferei olos autos o xoros ekatomirion kai oi afeleis opadoi na skotonontai...gia anonimes etairies! .eleos....

Και δεύτερον έγραψα απλά και μόνο γιατί μου φάνηκε πολύ αστεία η ευαισθησία του φίλου chrispilot για τις ανώνυμες εταιρίες,σε συνδυασμό με την ασυδοσία της εταιρίας του avatar του.Που ο χορός τον εκατομμυρίων έχει αποκτήσει άλλη διάσταση... Και μας αφορά και άμεσα..

Δυστυχώς θέματα σαν και αυτά τα προσεγγίζετε τόσο λάθος όσο λάθος θα ήταν σε ένα άσχετο forum να εγράφαν για το πρόβλημα πχ της ολυμπιακής..Το πρόβλημα της βίας είναι σύνθετο και σίγουρα η αφέλεια δεν είναι η αιτία..Αλλά και οι αλάνες δεν είναι η λύση..Είναι σαν να πω ότι για παράδειγμα για μια πτώση αεροπλάνου μιας ανεύθυνης σε θέματα ασφαλείας εταιρίας που ξεκίνησε από το SKG,πρέπει να γκρεμιστεί το SKG..

Φιλικά και συγχωρέστε με για την "άκομψη" παρέμβαση..
 
Για τα γεγονότα της Λεωφόρου Λαυρίου με τη σημερινή απόφαση του δικαστηρίου, ένας καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη και άλλοι δύο τιμωρήθηκαν σε 10 χρόνια φυλάκιση με αναστολή για απλή συνέργεια.
Οι πλευρές των καταδικασθέντων αναμένεται να υποβάλλουν εφέσεις.
http://www.cosmo.gr/News/Hellas/223776.html


Ερωτηματικά δημιουργούνται για το "κατά πόσο ένοχος" είναι ο ένοχος.
http://www.cosmo.gr/News/Hellas/223791.html
 
Το πεδίο στον οπαδικό κόσμο δεν πρόκειται να αλλάξει γιατί πολύ απλά, κάποιοι δεν θέλουν να αλλάξει. Όταν καποιοι συντηρούν στρατούς και φροντίζουν τα κεφάλια να μην ΄πάθουν τίποτα, όπως και έγινε με την απόφαση για το περιστατικό της Παιανίας. Αν δεν αρχίζουν να τους βάζουν φυλακή όλους ανεξαιρέτως αντί να τους χαιδεύουνε τα αυτάκια , δεν θα γίνει ποτέ τίποτα. Όσο για την Αγγλία, τα έκτροπα έχουν σταματησει μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, γιατί έξω δεν έχει σταματήσει τίποτα, μην κολάτε που το έχουν κάνει γαργάρα...Και αυτό το λέω μετά λόγου γνώσεως.
Όσο για το φίλο που είπε ότι ντρέπεται που είναι Έλληνας, κακώς, κακώς συγκρίνεις το ένα με το άλλο. Χαώδης η διαφορά, αλλά δεν θα την αναπτύξω εδώ, αν θες με πμ
Καλή σας μέρα :great: :great:
 
Top