Easyjet στην Ελλάδα

  • Thread starter john
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Kai pali h diafora toys einai poy megalh eos terastia.
97 me 63.
Den diafono me ton arithmo ton routes an kai kapoia ths Ryanair einai dipla kai kathimerina os epi to pleiston.
Opos eipa ta kainoyrgia dromologia ths Easyjet anamesa se ayta kai h deyterh pthsh apo Gatwick gia Athina den einai kathimerina.
Profanos einai ayto poy eipes gia elleipsh stoloy.
 
EasyJet - Geneva to Athens

Anarotiemai an I EasyJet telika arxisei dromoligia metaksi Genevis kai Athinas.
Prosfata ksekinise gia proorismous oxi kai toso dimofilis, perimename oti tha simperilamvane kai tin Ellada, alla telika tipota.
Eimai se thesi na sas diavevaioso oti o Ellinismos tis Genevis (kai oxi mono) to perimenei me megali anipomonisia, mias kai I OA mas eggatelpse (merika mono dromoligia tin evdomada kai panakriva) kai I Swiss exei to monopolio gia Athina.
Yparxei kai I lisi na petakseis Ellada meso tritis xoras alla ta aiport taxes (150 Euro) kanoun ta eiseitiria aplisiasta.
 
Παιδιά,γεια...
΄Εχει ακούσει κάποιος αν η Easyjet θα προσθέσει και άλλους προορισμούς στους ήδη υπάρχοντες από Αθήνα?Επίσης θα διατηρήσει τη γραμμή Θεσσαλονίκη-Dortmund?
Αυτά...

Edited: Μεταφέρθηκε στη σωστή κατηγορία και topic
 
Βάση στη Ελλάδα.

Παιδια θέλω να ρωτήσω αν έχει ακουστεί κάτι νεότερο τελευταία σχετικά με το να ανοίξει η easyjet βάση στην Αθήνα ή Θεσσαλονίκη;; Ειδικά τώρα που ο Στέλιος άρχισε να δραστηροποιείται με τα easycruises στη χώρα μας.
Επίσης θα ήθελα τις απόψεις σας για το κατά πόσο θα συνέφερε την easyjet να ανοίξει βάση στην Ελλάδα και ποιοι θα μπορούσαν να είναι οι προορισμοί;
 
Εμενα μου ειπε παντως ενας πιλοτος που ειναι στο Βενιζελος πριν λιγο καιρο οτι θα γινει βαση στην Αθηνα.Τωρα δεν ξερω αν ειναι ραδιοαρβυλα...
Παντως αν αυξηθουν οι προορισμοι της εταιριας απο Αθηνα,το πιο λογικο αυτο ειναι..να γινει τελικα.
 
base στην Αθηνα ειναι μεγαλη κουβεντα αν και με τους ρυθμους που πηγαινει δεν θα με εξεπλητε αν εκανε κατι τετοιο κατα την αλλαγη της δεκαετίας.
σίγουρα όμως αύξηση των προρισμων σχετικά αμεσα θα γινει. Η Α θηνα πειναει για τετοιες εταιρειες
 
Βάση στη Ελλάδα.

Ρωτάω αν υπάρχει τίποτα νεότερο μπας και οσοι δουλεύουμε στον αεροπορικό χώρο στην Ελλάδα δούμε "καμιά άσπρη μέρα" και μισθολογικά αλλά και στις συνθήκες εργασίας. Ξανά παιδιά όλες οι απόψεις ή τυχόν πληροφορίες για την easyjet (ακόμα και για άλλες low cost) στην Ελλάδα ευπρόσδεκτες!!
 
Μισθολογικά μην περιμένεις κάτι συγκλονιστικά καλύτερο αλλωστε η easy είναι low cost εταιρία και δεν γίνεται να πληρώνει πιο πολύ από τις άλλες.
Εκτός κι αν μου πεις οτι στον Ελληνα θα δίνει ότι δινει και στον Αγγλο που τοτε θα είναι καπως καλύτερα
 
Δεν διαφωνώ. Αν και νομίζω πως θα ναι αρκετά καλύτερα απο τις υπόλοιπες ελληνικές αεροπορικές εταιρίες. Για παράδειγμα στην Μαδρίτη δεν δίνει αγγλικούς μισθούς (τα πληρώματα εκεί είναι με ισπανικά συμβόλαια) αλλά παρ όλα αυτα ο συγκυβερνήτης παίρνει 72.000 euro το χρόνο (απ ότι λέει στο site)! Απ ότι μου λένε φίλοι που έχουν πάει Ισπανία οι τιμές γενικά εκεί δεν διαφέρουν πολύ από Ελλάδα.
Πάντως θα είναι πολύ καλό για όλους, εργαζόμενους και επβατικό κοινο, να έρθει μια καινούργια εταιρία low cost και να ταρακουνήσει λίγο τα νερα. Δε νομίζετε :?: :?:
 
Top