Easyjet στην Ελλάδα

  • Thread starter john
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Σίγουρα, θα ταρακουνήσει τα νερά αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα βυθίσιει κανένα καράβι γιατί δεν είμαι σιγουρος οτι οι ελληνικές εταιρίες μπορούν εύκολα να ανταπεξέλθουν σε κατι τετοιο.
Φοβάμαι δηλαδή μηπως αρχίσει κανενα κύμα συρρικνωσης στις υπάρχουσες εταιρίες και μετά από εκεί που θέλαμε παραπάνω θέσεις εργαζομένων, προσπαθούμε να συγκρατήσουμε αυτές που έχουμε.
 
ΜΠορεί οι χειριστές να παίρνουν τόσα χρήματα, δεν το ξέρω, αλλά οι φροντιστές και συνοδοί παίρνουν ελάχιστα, στο Λονδίνο τουλάχιστον. Περιττό να πω ότι και οι μεν και οι δε, κυρίως οι δε, σκίζονται στη δουλειά, μέχρι και 8 σκέλη την ημέρα (ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑ), και διανυκτέρευση (ας μη γελιόμαστε, όλους μας ενδιαφέρει) δεν παίζει ούτε μία. Οπότε, για όσους θέλουν το πλήρες πακέτο, ή ΒΑ, ή FS, ή ΚΤΕΛ.
 
Δεν ξέρω αν θα κάνει βάση στην Αθήνα, αλλά προς το παρόν έκοψε για το χειμώνα τη σύνδεση με Μιλάνο. :(
 
manasta":ppdauo71 said:
Δεν ξέρω αν θα κάνει βάση στην Αθήνα, αλλά προς το παρόν έκοψε για το χειμώνα τη σύνδεση με Μιλάνο. :(

Αυτό τώρα που το είδες??

Η Εasy αργεί να βγάλει τα χειμερινά της δρομολόγια για το Μιλάνο.Το ίδιο είχε κάνει και πέρσυ. Μέχρι την προηγούμενη βδομάδα έδινε δρομολόγια μέχρι τέλη Σεπτέμβρη. Μην προτρέχουμε λοιπόν και μην βγάζουμε συμπεράσματα αν δεν υπάρχει κάτι επίσημο.
 
Ολες οι συνδεσεις με την Ελλαδα ισχυουν και το χειμωνα.Φυσικα οπως αναμενοταν θα πεταει και το χειμωνα στη Θεσσαλονικη με την ιδια συχνοτητα.Επισης προσεθεσε 3 νεους προορισμους:Βιεννη,Κατανια,Βουκουρεστι Μπενεαζα,καθως και επιστροφη στο αεροδρομιο της Ζυριχης.
 
Και για να μην ακουγεται και οτι μας κατεβει γενικα .....εβαλε και δευτερη πτηση τουλαχιστον το καλοκαιρι. Κανω την γραμμη 1 η 2 φορες το μηνα με easyjet ειναι ΠΑΝΤΑ FULLY BOOKED. Μιλαω για το Αθηνα Μιλανο βεβαια!
 
Δεν ξέρω αν το είδατε το παρακάτω - περίπου μια επανάληψη παλαιότερων δηλώσεων

Stelios Calls For Cheaper Airports
Greece needs cheaper regional airports for the growing budget airline trade and tourism, easyJet founder Stelios Haji-Ioannou says.

http://news.sky.com/skynews/article/0,, ... 53,00.html

έχει πλάκα η λεζάντα στη φωτό
Greece needs more expansion
 
ναι οντως ειναι επαναληψη παλαιοτερων δηλωσεων και φυσικα το αυτι μας ιδρωσε για αλλη μια φορα. τωρα που ο ελληνας εχει εκπαιδευτει να βαζει το χερι στην τσεπη βαθια ακομα και για τα πιο απλα πραγματα ειναι πολυ αργα...
η μονη expansion ειναι αυτη της φωτο! ;)
 
Χρέωση 3 Euro για κάθε baggage από 1/10/07.
Η ναυτεμπορική μήπως τα κανε λίγο σαλάτα στη μετάφραση και μιλάει για hand baggage, ενώ το bbc μιλάει για τις βαλίτσες στο check in, αφού "..Its policy on carry-on luggage will not be affected"..
E..ε?

Πηγές:
easyjet.com
naftemporiki.gr
bbc.co.uk
 
Κίτρινη κάρτα στη Ναυτεμπορική, που θέλει να θεωρείται και αξιόπιστη εφημερίδα, αφού τα έκανε μούσκεμα με το "ζουμί" της υπόθεσης: Μπέρδεψαν το hand baggage με το hold baggage, θεωρώντας ότι "hold" σημαίνει "κρατάω", πίστεψαν ότι αφορούσε στις αποσκευές που οι επιβάτες παίρνουν στην καμπίνα. Στην ουσία όμως "hold" ονομάζεται ο χώρος αποσκευών του αεροσκάφους.

Άρα καταργείται το free baggage allowance, αφού στην ουσία, ο επιβάτης θα πρέπει να πληρώνει για τις αποσκευές που θα φορτώνει στο hold, €3 ανα κομμάτι, μέχρι και το συνολικό βάρος των 20χλγ., ενώ θα μπορεί να έχει απεριόριστο βάρος χειραποσκευής, πάντοτε όμως στα πλαίσια των διαστάσεων που ορίζει η εταιρία. .
 
Top